fsh

מצב
הנושא נעול.

hoday11

New member
fsh

fsh
שלום לכן, מאוד אשמח אם אחת מכן לפחות מבינה את התוצאה הבאה: fsh 10.8 הרופא אמר שאני זקוקה לתרומת בצית, בגלל התוצאה הזו. {מבחנה שנעשתה בינואר היו לי רק 2 בציות לא טובות בשחלה הימנית, השמאלית לא פועלת בעיקבות אנדומטריוזיס] אני רוצה להאמין שאולי יש לי סיכוי אפילו הכי קטן {אני בת 37} להקלט, אולי גם בצית במצב לא כך כך טוב או גרוע יכול ליצור עובר, האם התוצאה הזו אומרת שגם הבציות בשחלה השמאלית כבר לא מתפקדות?

נגהנס

New member
ממליצה לבקש חוו"ד נוספת ממומחה

fsh
שלום לכן, מאוד אשמח אם אחת מכן לפחות מבינה את התוצאה הבאה: fsh 10.8 הרופא אמר שאני זקוקה לתרומת בצית, בגלל התוצאה הזו. {מבחנה שנעשתה בינואר היו לי רק 2 בציות לא טובות בשחלה הימנית, השמאלית לא פועלת בעיקבות אנדומטריוזיס] אני רוצה להאמין שאולי יש לי סיכוי אפילו הכי קטן {אני בת 37} להקלט, אולי גם בצית במצב לא כך כך טוב או גרוע יכול ליצור עובר, האם התוצאה הזו אומרת שגם הבציות בשחלה השמאלית כבר לא מתפקדות?
בתחום הפריון, בעל מומחיות ונסיון בתחום ההפריות החוץ גופיות, והקפידי על המומחיות והנסיוןהנ"ל.אני בטוחה שגם בפורום השכן, וגם בפורופ שלנו מכירים דוגמאות להריונות שנסתיימו בלידה של ילד ביולוגי לאישה עם רמה כזו של fsh.(אם אכן זו הסיבה היחידה להמלצת הרופא שלך).אם לאחר התייעצות עם המומחה/המומחים הנוסף/פים, יאמרו שקיים סיכוי אך קלוש, תצטרכי לקבל החלטה, כמו, למשל, לקצוב לעצמך זמן לנסיון להבאת ילד מביציות שלך, ואם בתקופה זו שקצבת לעצמך-אינך מצליחה-לעבור לשלב התרומה.זו דעתי הפרטית בלבד, וכך הייתי נוהגת.בהצלחה רבה.

ayoosh

New member
מצטרפת להצעה ומתקנת...

בתחום הפריון, בעל מומחיות ונסיון בתחום ההפריות החוץ גופיות, והקפידי על המומחיות והנסיוןהנ"ל.אני בטוחה שגם בפורום השכן, וגם בפורופ שלנו מכירים דוגמאות להריונות שנסתיימו בלידה של ילד ביולוגי לאישה עם רמה כזו של fsh.(אם אכן זו הסיבה היחידה להמלצת הרופא שלך).אם לאחר התייעצות עם המומחה/המומחים הנוסף/פים, יאמרו שקיים סיכוי אך קלוש, תצטרכי לקבל החלטה, כמו, למשל, לקצוב לעצמך זמן לנסיון להבאת ילד מביציות שלך, ואם בתקופה זו שקצבת לעצמך-אינך מצליחה-לעבור לשלב התרומה.זו דעתי הפרטית בלבד, וכך הייתי נוהגת.בהצלחה רבה.
מצטרפת להצעה ומתקנת...
קודם כל- ברוכה הבאה לך
ו
גם אני חושבת שכדאי לקבל חוו"ד נוספת- גם אם המסקנה תהיה זהה (ואולי לא- אולי הרופא/ה יסכימו לנסות עוד טיפול ואולי שינוי הפרוטוקול)- אני חושבת שזה יעזור לך בהתקדמות ובמוכנות הנפשית בעניין. והתיקון לנגה- האמא הביולוגית בתרומת ביצית היא היולדת. האמא הגנטית- היא התורמת.

חדשה9

New member
חכי עם התרומה

fsh
חכי עם התרומה
אני הייתי במצב הזה לפני 4 שנים - אותו גיל, פחות יותא, אותו FSH. התוצאה: ילדתי בהריון ספונטני בן מקסים. מנסיוני, הרופאים רואים בתוצאה כזאת גבולית, ובטח לא חושבים על שליחה לתרומת ביצית במצב כזה. זה מאוד תמוה בעיניי. ואם אין סיבה אחרת לUVF, תנסי בכלל להיכנס להריון בדרך הרגילה, ובעזרת ערכת ביוץ שתעזור לך לכוון בדיוק לזמן המתאים. כך עשיתי, ואני רוצה לומר לך שאחר-כך עם FSH אף גבוה מזה נכנסתי שוב להריון. זה ממש עוד לא הזמן לומר נואש. את עוד צעירה, יחסית, ובעלת יכולת. בהצלחה

ilev

New member
FSH גבוה וערכת ביעוץ

חכי עם התרומה
אני הייתי במצב הזה לפני 4 שנים - אותו גיל, פחות יותא, אותו FSH. התוצאה: ילדתי בהריון ספונטני בן מקסים. מנסיוני, הרופאים רואים בתוצאה כזאת גבולית, ובטח לא חושבים על שליחה לתרומת ביצית במצב כזה. זה מאוד תמוה בעיניי. ואם אין סיבה אחרת לUVF, תנסי בכלל להיכנס להריון בדרך הרגילה, ובעזרת ערכת ביוץ שתעזור לך לכוון בדיוק לזמן המתאים. כך עשיתי, ואני רוצה לומר לך שאחר-כך עם FSH אף גבוה מזה נכנסתי שוב להריון. זה ממש עוד לא הזמן לומר נואש. את עוד צעירה, יחסית, ובעלת יכולת. בהצלחה
FSH גבוה וערכת ביעוץ
שלום לך !איפו אפשר לקנות ערכת ביוץ ואיך להשתמש בה?.מי היה הרופא שטיפל בך ? איזה פרוטוקול טיפול קבלת אם קבלת בחלל מתי שנכנסת להריון .אני אתמול עשיתי בדיקות מעבדה קבלתי רמת FSH גבוהה מאוד 29 ומעז אני ממש בדיק. עמוק .כול כך כאב לי .לפני חודש וחצי לפני שהתחלתי טיפול FSH היה 2.8. תודה על התשובות וסליחה על שאלות די אישייות .

חדשה9

New member
מוזר

FSH גבוה וערכת ביעוץ
שלום לך !איפו אפשר לקנות ערכת ביוץ ואיך להשתמש בה?.מי היה הרופא שטיפל בך ? איזה פרוטוקול טיפול קבלת אם קבלת בחלל מתי שנכנסת להריון .אני אתמול עשיתי בדיקות מעבדה קבלתי רמת FSH גבוהה מאוד 29 ומעז אני ממש בדיק. עמוק .כול כך כאב לי .לפני חודש וחצי לפני שהתחלתי טיפול FSH היה 2.8. תודה על התשובות וסליחה על שאלות די אישייות .
מוזר
ערכת ביוץ אפשר לקנות בסופרפארם, או לעשות מעקב ביוץ בקופ"ח - בדיקם דם ואולטראסאונד. אני נכנסתי להריון ספונטני, כלומר בלי טיפול (אבל זה היה עם FSH 11-12). כיום יש לי FSH 24 ולאחר 3 טיפולים כבר לא מוכנים לטפל בי. ואכן הטיפול לא הניב תוצאות. בFSH כזה אני חוששת שכבר לא מוכנים לטפל כי זה לא עוזר. עם זאת, לעתים רחוקות יש בנות שמצליחות להיכנס להריון ללא טיפול, אבל זה די נס. במקרה שלך, נראה לי שכדאי לחזור על הבדיקה. אמנם יש תנודות בFSH, אבל לא עד כדי כך. זה פער עצום. כדאי לבדוק, אולי לא כצעקתה. יש לבצע את הבדיקה ביום ה-3 למחזור. בהצלחה.

SIGAL40

New member
לחכות קצת

חכי עם התרומה
לחכות קצת
גם אני בעד לחכות קצת עם התרומה קודם תנסי הריון טבעי FSH כמו שלך הוא לא כזה גבוה זה גבולי ויש לך סיכוי להכנס להריון טבעי בהצלחה

MAMALY

New member
רופא קצת מגזים אני חושבת

fsh
רופא קצת מגזים אני חושבת
אני הריתי בIVF ראשון את בני בFSH 13 בלי בעיה בכלל וגם חולת אנדו ששחלה אחת לא מתפקדת בגלל אנדו התוצאה שלך היא עדיין תקינה לא משמחת מאוד אבל תקינה בגבול העליון מהר ללכת לעשות טיפולים לא הייתי הולכת לתרומת ביצית במצב כזה. (אגב אנחנו גם אותו גיל) ממליצה על פרוטוקול ארוך בIVF ממליצה על אסף הרופא וממליצה לא לוותר עדיין בהצלחה

MAMALY

New member
לא ראיתי את המשך השרשור שלך

רופא קצת מגזים אני חושבת
אני הריתי בIVF ראשון את בני בFSH 13 בלי בעיה בכלל וגם חולת אנדו ששחלה אחת לא מתפקדת בגלל אנדו התוצאה שלך היא עדיין תקינה לא משמחת מאוד אבל תקינה בגבול העליון מהר ללכת לעשות טיפולים לא הייתי הולכת לתרומת ביצית במצב כזה. (אגב אנחנו גם אותו גיל) ממליצה על פרוטוקול ארוך בIVF ממליצה על אסף הרופא וממליצה לא לוותר עדיין בהצלחה
אני חולת אנדו קשה מאוד דרגה 4 המעיים הריאות וכל המערכת הנשית חולה מאוד יש לך 2 בעיות שאינן קשורות אחת לשניה (בדיוק כמו אצלי) ועדיין הייתי הולכת לייעוץ אצל פרופסור רון אל וגם קופצת לסוריאני בתל השומר שייתן חוו"ד נוספת בנושא האנדו ואז מחליטה FSH תקין 10.8 זה בסדר אפשר להכנס להריון.

hoday11

New member
סמנים

אני חולת אנדו קשה מאוד דרגה 4 המעיים הריאות וכל המערכת הנשית חולה מאוד יש לך 2 בעיות שאינן קשורות אחת לשניה (בדיוק כמו אצלי) ועדיין הייתי הולכת לייעוץ אצל פרופסור רון אל וגם קופצת לסוריאני בתל השומר שייתן חוו"ד נוספת בנושא האנדו ואז מחליטה FSH תקין 10.8 זה בסדר אפשר להכנס להריון.
סמנים
בס"ד אמלי, מה שלומך? תודה רבה שענית לי , אני לא יודעת מה דרגת האינדו' שלי, אני לא בארץ, והרופא שלי ממש לא נעים, ולא נותן לי שום פרטים, את כול המצב הפנימי שלי גיליתי מאחיות, את הסיבוכים במחלה גיליתי מדפי האינטרנט, אך אני יודעת שאני מאוד סובלת ועייפה , והמצב מיסתבך , וילד אני לא מחזיקה ביידים, . אמלי, מה זאת אומרת בעיות במעיים? האם זה נובע מהאינדו'? מה הסימנים? בעיקבות המידע שנתת לי הגעתי למסקנה שאלך לחוות דעת נוספת , למרות הסכומים הגדולים [אין לי ביטוח] אשמח אם תעני לי ושוב מודה לך ושבת שלום ומבורך לך ולמשפחתך. הודיה

אדוינה

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

fsh
ברוכה הבאה!

FSH 10 היא תוצאה גבולית. צריך להתייחס לכל הסיפור הרפואי ולא רק למספר הזה. מכיון שראינו הריונות ספונטניים עם FSH הרבה יותר גבוה,וגם להיפך,נשים שנזקקו לתרומת ביצית עם FSH יותר נמוך.וגם הFSH יכול לנוע מחודש לחודש. חשוב כמה ביציות נשאבות בכל מחזור ואיזה גירוי נדרש כדי לייצר אותן. ואצלך יש גם את הסיפור של האנדו',שאני לא ממש מתמצאת בו ,אך יש פורום שכן מצויין בנושא. אני רוצה להאמין שיש סיכוי מעשי להריון מIVF ואפילו להריון ספונטני, אך השאלה הגדולה לדעתי,כמה כוחות נפש יש לך לעבור עוד טיפולים,וועל זה רק את יכולה לענות. מאחלת לך המון הצלחה בכל דרך!

מצב
הנושא נעול.
למעלה