for ever eden G A Y

for ever eden G A Y

כהומו, אני אומר לכם שכריס הוא הומווווווווווווווו הוא עבד של אופנה אומר שלוואלס יש גוף שווה (ויש לו) הוא אומר שהוא נשי והוא נראה ככה הוא יורד על ניבין ועל חש האופנה שלו... הלוואי והוא יהיה הומו. זה ממש יכניס משהו למשחק

996

New member
שאלה בקשר ל"עדן לנצח"

כמה פרקים יש לתוכנית הזאת? כי נכנסתי לאתר של FOX ושם יש תקציר רק ל7 פרקים,וזהו. כלומר מחר אמור להיות הפרק השביעי ולפי האתר אין יותר פרקים. אבל בלוח השידורים של YES ביום שלישי יש פרק שמיני. מישהו יודע מה הולך אם הסידרה הזאת? כמה פרקים יש? איפה יש תקצירים(ספוליירים יתקבלו בשמחה)של כול הסידרה? תודה.

996

New member
אני מוסיף קישור לאתר של FOX

למי שרוצה לראות. התוכן יכול להכיל
בקשר לפרק של מחר ועוד. אז בזהירות!

היה פרק מעולה!!

אהבתי את זה ש"סיימון" שהוא בעצם כריס גם התחיל לשחק! ולדעתי הוא הומו.. לא יודע למה! לגבי ג'ורדן - קיוויתי ששונה
תחזור אבל מילא.. טוב שבו לא העיף את דייויד! הוא בין הפייבוריטים שלי!! ג'ייסון הוא פשוט המתמודד הכי מעצבן שם!!! חח ניבין הרסה אותי איך שהיא הצטדקה על הנעליים הורודות שלה...

אני מאוהב בקאסי...

היא פשוט יפה, כוסית, והיא משחקת הכי יפה ונקי!!! הלוואי והיא תזכה...

Aviad1987

New member
דווקא חשבתי שהומואים נגד הסטריאוטיפ

בכל מקרה - התוכנית הזאת פשוט הופכת לטובה יותר מפרק לפרק, איזה יופי שהם חשבו להכניס את "סיימון", זה היה פשוט מעולה! ומתי כבר אנשים יבינו לא לבטוח במתמודדים שאומרים להם שהם יתחלקו איתם בכסף, איך ג'ורדן קנה את זה - ועוד אחרי שהוא עבד על מאט.

המתחרים פה יותר מידיי

מפקפקים אחד בשני. כאילו הם רק בהתחלה של הסדרה והם מתנהגים כמו שהתנהגו בפרדיז בפרק 20! די חאלס הסדרה לא התחילה וכבר אתם משחקים כמו חראות?

ull

New member
בקשר לעדן לנצח../images/Emo58.gif

לפי מה שהבנתי אנחנו עכשיו איתם באותו הפרק ז"א שאנחנו נעקוף אותם או שתיהייה המתנה או הפסקה? כי השבוע מגיעה אליהם מישל ואני חושב שגם אלינו היום היא מגיעה ואצלם הסידרה לא משודרת כל יום, אצלנו כן אז מישהו יודע מה הולך לקרות?

פרדייז הוטל

יש לי שאלה ומי שיודע שיענה לי!!!! למה אין את העונה השנייה של פרדייז הוטל??????? זאת הייתה הסידרה הכי יפה ביס רייל!!!! וגם למה אין יותר המירוץ למיליון???? זאת גם הייתה סדרה טובה!!! עכשיו בקושי יש סדרות ששות צפייה!!! אוהבת אותכם
ניצן!!!

rosh12

New member
תסתכלי למעלה ב"שאלות נפוצות"

והמירוץ למיליון משודרת כרגע רק בארצות הברית את העונה החמישית שלה.. העונה השישית מצולמת ברגע זה. אז ככה עד שזה יגיע אלינו יקח קצת זמן בקשר לפרדייז ..עוד מעט תצא גרסה ישראלית..ועדן לנצח זה בערך כמו פרדייז הוטל "סדרת בת" תאמת לא קרוב אפילו. אבל תיכנסי למעלה בשאלות נפוצות שם יש הסבר יותר טוב

למעלה