Fear Her/Rubicon/The House of Special Purpose אוקטובר 2025 – שרשור חודשי 🎎🥮🦡🛰️🤽‍♀️

didalf

Well-known member
אני גם תהיתי בקשר לזה. הסדרה היא ספין אוף לNCIS ושם הדמות של זויה היא אכן ישראלית, אבל מגלמת אותה שחקנית לא ישראלית וזה מורגש שהיא לא ישראלית במקור אבל זה עדיין היה חמוד מבחינת אזכורים על ישראל ומילים בעברית שהיא לימדה אותם. אני רוצה לצפות בספין אוף בגלל זה אבל אני דואגת ששינו שם את המוצא שלה או שטישטשו אותו.
ראיתי רק 2 פרקים. לא שינו לה את המוצא אבל גם לא מתייחסים אליו במיוחד.

מה שמפתיע זה שעדי ידעה את זה.
וואי עדי יודעת מלא על דת ומנהגים וחגים וכו'. יותר מהרבה אנשים שטוענים שהם מסורתיים.
לאחותי יש סיפור נחמד על זה שבצבא כולם ביקשו חופש או מנוחה כי זה צום גדליה. אז המפקד אמר להם שמי שיודע על מה הצום בכלל יקבל. היחידות שידעו זה היא וחברה שלה שלא צמות ולא ביקשו חופש.
אבא שלי בא מבית דתי, ואני חושבת שכשיהודים חילונים חשוב שנדע על הדת והתרבות שלנו גם בלי להאמין בהכל, ולא לתת לאנשים שניכסו לעצמם את הדת להגיד לנו מה נכון ומה לא.

keren or5

Well-known member
|גיטרה|שירי החודש:
(קורין אלאל - התעשיה האבירית)
שיר ממש מעניין ומגניב. לא הכרתי אהבתי |כן|
תמונה/שיר/סרטון/בדיחה/מתכון שתרצו לחלוק עם שאר הכיתה?
(Olivia Dean - Man I Need) חמוד מאוד. אהבתי |כן|
|גיטרה|שירי החודש:|קדימה|Shakira - Inevitable (Live MTV Unplugged)
תהיתי אם אני מכירה את זה, כי אני בטוחה שאני מכירה כמה שירים של שאקירה, אבל לא הכרתי. זה בספרדית ולרוב אני אנטי בהתחלה לשירים בספרדית, אבל לפעמים אם אני שומעת אחד מהם הרבה אז אני מתחילה לאהוב אותו.
אוקי והייתי בפריז אז אובייסלי Taylor Swift - Paris
חמוד מאוד. אהבתי. |כן|
טוב וגם Taylor Swift - Begin Again כי היא צילמה את הקליפ בפריז ויתכן שהלכתי להצטלם בחלק מהמקומות שהיא צילמה:-P:
חח כאילו שאת צריכה לחפש תירוץ לשים שיר של טיילור. לא רע, חיבבתי |כן|
טוב אני נודניקית היום גם The Phantom Of The Opera כי הייתי באופרה בפריז שבה מתרחש הסרט וזה מקום מהמם|מאוהב| אבל היי אמי רוסום:
ראית את הסרט כמחזמר-הצגה? בכל מקרה אני לא ראיתי אף פעם שום גירסה של המחזמר הזה, אבל העובדה שאמי רוסום משחקת בסרט באמת גורמת לי לרצות לראות אותו מתישהו (וגם כי אני מרגישה שאני צריכה לראות לפחות גירסה אחת של הסיפור הזה, כי אף פעם לא ראיתי וזה מרגיש לי חור בהשכלה. אהבתי את השיר הזה. הוא מאוד נשמע כמו משהו של מחזות זמר, אבל בקטע טוב.
|רוק|סיבה למסיבה:|קדימה|הייתי בפריז והיה כיף מאד, פריז מהממת אהבתי ממש.
אני יודעת שאני בדיליי רציני, אבל ממש שמחה בשבילך שנהנית |לב|
|אקשן|טיילור being funny|מאוהב|
באיזה הקשר היא צילמה את זה? לאלבום החדש שלה?
אני החל משישי:
לא הבנתי. מה קורה בתאריך שיש בסירטון? לא משנה, ראיתי את התשובה בהמשך
צילום בלעדי שלי לפני השינה:
מוכר כל כך!
|בועה|ציטוט חודשי:
1759406455582.png

(אני מודה שהציטוט פחות מעניין אותי מהתמונה)
חחח (על מה שכתבת בסוגריים). זה מרגיש לי ציטוט שהייתי יותר אוהבת אם הייתי מבינה את ההקשר שלו בסדרה.
יש המון חיות שהייתי רוצה אם זה היה ריאלי, אבל נראה לי שעז תינוקת כזאת זה מהדברים הכי חמודים שיש:
חמוד ביותר!
אוקיי: אין בזה מתיקות, חמיצות או מרירות, זה בעקרון קצת מלוח אבל לא מאוד. אבל זה מאוד טעים במיוחד עם לחם/פיתה וכו'.
גבינה לבנה או קוטג'? בטח ענו על זה בהמשך
אה, לא ידעתי שרק גברים צריכים... ;-#
גם אני לא ידעתי את זה.
למערכון של אסי וגורי:-D
המערכון הזה הוא כמובן קלסיקה כבר, אבל את הבדיחה הספציפית הזאת הם גנבו מהסימפסונס:
כן כמובן שככל שאני יותר אוהבת את הסלב זה יותר גרוע. פלורנס פיו למשל שברה לי את הלב אנחנו ברוגז.
:-(|נחמה|
|גיטרה|שירי החודש:
(Tony Tacheny - Atrophy: The Short Film)
שיר חמוד! אבל הקליפ!!! |מאוהב|
|בועה|ציטוט חודשי: The meanest dog you’ll ever meet—he ain’t the hound dog in the street. He bares some teeth and tears some skin, but brother, that’s the worst of him. The dog you really gotta dread, is the one that howls inside your head. It’s him whose howling drives men mad, and a mind to its undoing.
מעניין!
אבל תכלס שחקנים ומוזיקאים הם די דבילים ומושפעים לדעתי מאוד מדעות פופוליסטיות. כלומר גם כאלו שלא מתבטאים נגד ישראל אז אני חושד שאולי עושים את זה כדי לא לאבד מעריצים. ואלו שכן אני פחות חושב עליהם רע כי אני מאמין שהם פשוט פועלים בלי מידע מספק ומתוך רצון להיות בצד הנכון והמגניב. כלומר אני יכול להבין בקלות איך מי שלא נכנס לפרטים יהיה נגדנו. אפילו לא כל כך קשה לי עם המחשבה שהרבה סלבריטאים שעושים את זה עושים אתזה כי הם במידה מסויימת אנטישמים.
מי שממש מפחיד אותי שיתגלו כנגדנו זה אנשים שבאמת יעשו את המחקר שלהם. בעיקר פוליטיקאים שנראים רציניים וטובים מרחבי העולם.
אני ממש מסכימה עם זה. אני באמת חושבת שאנשים, כולל סלברטיז לא מבינים את הניואסים וכל זה, אבל אני באמת לא חושבת שאם הם אומרים דברים נגד ישראל אז הם אנטישמים. זה חלק גדול מהסיבה שגם לי לא ממש אכפת מה הדעות שלהם בנושא. האמת, לפעמים הייתי מעדיפה לא לשאת בעול של להיות חייבת לגבש דעה בנושא, אבל מאחר ואני יהודיה וישראלית אני קצת מרגישה שאני חייבת.
ביום כיפור את רוצה שאני אשתף בבדיחה?!?
WhatsApp Image 2025-08-02 at 00.17.21.jpeg
:-D מזדהה! :-D;-(
אני לא זוכר אם כבר שיתפתי את זה

WhatsApp Image 2023-10-02 at 18.51.58 (2).jpeg
:-D:-D:-D
טות'לס זאת בחירה ממש טובה אני תומכת!!
יאוו ואפשר גם לרכב עליו, אני גם רוצה!!
יו טוס'לס כזה חמוד!! הוא אחד השווים בתור חיית מחמד. זה מזכיר לי שהייתה תקופה שאהבתי פאנארט ששילבו בין טוסלס וחאליסי כמו:
1761715401278.jpeg

דורי 1981

Well-known member
(Olivia Dean - Man I Need) חמוד מאוד. אהבתי |כן|
היא מזכירה את ג'נט ג'קסון בשנות ה-90. בכלל, כמעט כל שיר חדש שאני שומע- אני ישר מנסה למצוא לו מקביל נוסטלגי. ועוד יותר חמור- כשאני עושה לעצמי פלייליסט ביוטיוב, להצמיד את זה שמזכיר לי את העכשווי אליו.

Reutk

Active member
קראשי החודש: ריב קרני
1759414595185.png
הוא באמת נראה חמוד מאוד. אבל לפי התמונה הוא נראה כמו זמר קאנטרי כזה, איפה זה פוגש אותך??
|בועה|ציטוט חודשי: The meanest dog you’ll ever meet—he ain’t the hound dog in the street. He bares some teeth and tears some skin, but brother, that’s the worst of him. The dog you really gotta dread, is the one that howls inside your head. It’s him whose howling drives men mad, and a mind to its undoing.
מאיפה הציטוט? מספר החודש שלך?
|רוק|סיבה למסיבה: עוד שעה ורבע אני הולך להרגיש סיפוק מזה שעמדת בצום הזה. וגם לאכול תהיה סיבה למסיבה
כל הכבוד! אבל בטח כן שתית.
🍏האם אתם צמים/צמתם בכיפור הזה? אם כן, מה הסיבה העיקרית? (מן הסתם מי שצם ישיב על זה רק אחרי הצום)
אני דווקא צם ואני מגיב כאן במהלך הצום. (אם כי שתיתי טיפה מים 3 פעמים כשלקחתי כדורים וגם ציחצחתי שיניים)
ידעתי!
ואני עושה את זה בעיקר כדי לראות אם אני יכול שוב (עשיתי את זה פעמיים כשהייתי צעיר)
מבינה אותך. אני צמה בלי לשתות וזה ממש קשה לי, אבל תמיד נראה לי שעם לשתות מים זה לא היה לי קשה כמעט בכלל.
🐏על מה עליכם לכפר ולבקש סליחה השנה וממי? אוי אני מניח שכל מיני דברים... לפעמים אין לי כוחל אנשים ואני מתעצבן עליהם או לפחות קצר איתם. לפעמים אני קצת מתעלם מאנשים.
קורה לי גם המון. רק עם המשפחה וחברים ממש קרובים אני יכולה רוב הזמן להתנהג כרגיל ולהיות סבלנית גם אם אין לי כח לדבר עם אף אחד. אתמול למשל קניתי בגדים ואמא שלי בדיוק התקשרה לשאול בקשר למשהו, אז עם אמא שלי דיברתי כרגיל אבל למוכרת שפנתה לשאול עם אני צריכה עזרה לא היה לי כח לענות, אז סובבתי את הגב והתרחקתי ממנה במקום להגיד לא תודה או פשוט לסמן לא בראש. אבל ת'כלס אני גם לא יודעת למה היא פנתה אלי שאני מדברת בטלפון 🤷‍♀️.
🥔אם הייתם חייבים לאמץ עכשיו חיית מחמד חדשה, ונגיד שאין לכם שום מגבלות של מקום וכולי (נגיד אם זה פיל תדמיינו שיש לכם אחוזה ענקית שמתאימה לגידול פיל וכל התנאים שצריך כדי לתת לו חיים טובים בלי מאמץ מוגזם מצידכם), איזה חיה היא הייתה, ואיך הייתם קוראים לה? אוי, שאלה מעניינת. אני בדיוק רואה את הסרט האחרון של "איך לאמן את הדרקון שלך" אז אני רוצה לומר דרקון. או לפחות מקבילה אמיתית מגניבה. אבל תכל אני לא בטוח אם אני יכול לחשוב על חיה יותר חמודה מכלב.
|כן||כן| גם אני.
🍑תארו לנו במילים את הטעם של מאכל מסויים שאתם אוהבים, אבל בלי להגיד מה זה. אנחנו ננחש. (לא לתאר את המראה של זה).
וואי אני לא יודע איך לתאר טעם מעבר לשימוש במילה מתוק. וזה מתאים רק למאכלים מתוקים. כלומר אם אני מנסה לתאר את הטעם של שניצל (אני רעב מאוד כרגע) אז אין לי מושג מה לומר.
אתה יכול לקחת לחקות את העדי ולהגיד שזה בטעם בשרי ופירורי לחם.
😨 🇮🇱 מי אתם הכי מפחדים שעלול להתגלות בקרוב כתומך פומבי של free palestine והחרמת ישראל?
מי שממש מפחיד אותי שיתגלו כנגדנו זה אנשים שבאמת יעשו את המחקר שלהם. בעיקר פוליטיקאים שנראים רציניים וטובים מרחבי העולם.
ג'ון אוליבר הוא אומנם לא פוליטיקאי או איש מחקר, אבל הוא כן אדם שערכתי מאוד את הדעות הפוליטיות שלו והסיקור החד צדדי לחלוטין שלו ממש ביאס אותי.

Reutk

Active member
זה נשמע מסוכן
כן, אבל לניק. אנשים עם מוח מלא (בשטויות) מסוכנים לנו.

טוב אז זה כי הסיבות שלך לא דתיות כפי שאתה מבהיר בהמשך
סיבות ניקיות לחלוטין.

אבל זה לא עדיף מכלום?

עוגת גבינה? אבל את ברוגז איתן
מה?? סתם ביזבזתי את הניחוש שלי |תוהה|?

היא באמת לא סלחה לי כי הבוקר התעוררתי עם כאב צוואר נוראי. היא עשתה לי את זה בכוונה!!😢
אוי איזה מבאס.
עוגת ביסקוויטים אבל סיים סיים.
לגמרי אפשר להחשיב כעוגת גבינה. אבל מה הסיפור עם העוגות גבינה, מה הן עשו לך?

מה? למה ישנתם בסוכה בגן?8-*
:-D :-D
אז הדוקטור לעולם לא יבוא לאסוף אותך.
באמת לא הבנתי למה ניק ולונה כל כך מעוניינים שהם כן יבואו.

תפסיקי כבר להביא מספרי טיילור. את פג באינקובטור בת חודשיים וזהו.
אוף! אני נוראית. לא הבנתי גם את הבחירה של עדי במספרים האלה.
תלכי במדרגות!
תעלי!

אני ישנתי 12:30 שעות (לפי השעון שלי) בכיפור. התעוררתי ב-17:58 ואז הלכתי לישון שוב 23:30 עד הבוקר
אני מצליחה לישון ככה רק בימים שיש לי חופש, נגיד בערב כיפור נרדמתי ב6 בערב והתעוררתי למחרת ב15:00. אבל דווקא שאני צריכה לקום לעבודה לוקח לי מלא זמן להירדם.

הם מוציאים עונה בשנה כמו סדרה נורמלית איזה כיף!!
אבל כמה רציחות יכולות להתרחש בבניין? באיזה שהוא שלב כבר היו אמורים להתייאש ממנו ולהעמיד אותו להריסה לו?

לא, כולם היו חמודים
התחלתי לקרוא את the right move אני אומנם ממש בהתחלה (14%) אבל כבר יכולה להסכים איתך לגבי ריאן שיי ואינדיאנה.

נערך לאחרונה ב:

Reutk

Active member
מה בעצם? כתבת על המסטרים זה כבר לא קשור אליהם.
טכנית כן, בצעתי הערכת שווי רק על 6 האלבומים הראשונים וארבעת ה-TV, ולאלבום החדש יכולה להיות רק השפעה עקיפה ולא מהותית אם אני מניחה שהשקת האלבום החדש השפיעה על הכנסות הקטלוג שאני מעריכה (כי האלבום החדש שומר אותה בתודעה וגורר עליה במכירות של אלבומים אחרים למשל).
לאאאאא האמא זאת מוניקה, למרות שהיא גם נוראית.
סאמי זאת הבת האבודה של פרנק שהלשינה על איאן לצבא והפרידה אותו ממיקי כשהם היו ברגע הכי טוב שלהם;-(;-(;-([שיימלס]
הא כן זכור לי משהו כזה במעורפל. סליחה, שלא זכרתי את הדבר הנוראי הזה.

מממ לא אבל כל הקיץ בערך
הא, נו זה שום דבר :-P:
ראיתי רק 2 פרקים. לא שינו לה את המוצא אבל גם לא מתייחסים אליו במיוחד.
הא, מבאס אהבתי את הפרק ב-NCIS שטוני פוגש את הבת שלו בפעם הראשונה וחשבתי שהיו עוד קטעים כאלה.
וואי עדי יודעת מלא על דת ומנהגים וחגים וכו'. יותר מהרבה אנשים שטוענים שהם מסורתיים.
לאחותי יש סיפור נחמד על זה שבצבא כולם ביקשו חופש או מנוחה כי זה צום גדליה. אז המפקד אמר להם שמי שיודע על מה הצום בכלל יקבל. היחידות שידעו זה היא וחברה שלה שלא צמות ולא ביקשו חופש.
אני לא בטוחה שזה כל כך הוגן. לפעמים אנשים עושים דברים כי זה מה שנהוג במסורת המשפחתית שלהם והם רגילים שככה זה מילדות בלי בהכרח להבין למה. אבל אני מניחה שרוב מי שביקש באמת ביקש סתם כדי לקבל חופש.
אבא שלי בא מבית דתי, ואני חושבת שכשיהודים חילונים חשוב שנדע על הדת והתרבות שלנו גם בלי להאמין בהכל, ולא לתת לאנשים שניכסו לעצמם את הדת להגיד לנו מה נכון ומה לא.
אני מסכימה איתך שזה חשוב כדי להכיר את הזהות שלנו כיהודים פחות בגלל שזה מה שאיזה רב אמר שנכון. זה גם מה שמשגע אותי מבחינת השמאל הקיצוני שהם נגד זכות הקיום של מדינת ישראל, שהם בדיוק אותם אנשים שתומכים בזכות לתרבות של כל מיעוט אחר. וגם משגע אותי שבארץ מקשים על אנשים שרואים את עצמם כיהודים לקבל אזרחות, רק בגלל שהם לא מוכרים כיהודים לפי כללים מסויימים .

didalf

Well-known member
תהיתי אם אני מכירה את זה, כי אני בטוחה שאני מכירה כמה שירים של שאקירה, אבל לא הכרתי. זה בספרדית ולרוב אני אנטי בהתחלה לשירים בספרדית, אבל לפעמים אם אני שומעת אחד מהם הרבה אז אני מתחילה לאהוב אותו.
זה מהשירים הממש ישנים שלה. כשזה מגיע לשאקירה אני אוהבת את השירים שלה ממש בהתחלה בהתחלה. היא הייתה עושה רוק בספרדית מהמם|מאוהב|

חמוד מאוד. אהבתי. |כן|
חח כאילו שאת צריכה לחפש תירוץ לשים שיר של טיילור. לא רע, חיבבתי |כן|
יאיייייי|מאוהב|
ראית את הסרט כמחזמר-הצגה? בכל מקרה אני לא ראיתי אף פעם שום גירסה של המחזמר הזה, אבל העובדה שאמי רוסום משחקת בסרט באמת גורמת לי לרצות לראות אותו מתישהו (וגם כי אני מרגישה שאני צריכה לראות לפחות גירסה אחת של הסיפור הזה, כי אף פעם לא ראיתי וזה מרגיש לי חור בהשכלה. אהבתי את השיר הזה. הוא מאוד נשמע כמו משהו של מחזות זמר, אבל בקטע טוב.
ראיתי את הסרט מזמן ולפני כמה זמן גם צילום מקצועי של ההצגה.
אבל בפריז הייתי בבית האופרה עצמו שזה המקום שבו כביכול מתרחש הסרט ואולי הפנטום עדיין מסתובב שם.
ואמי רוסום זאת סיבה מאד טובה|מאוהב|
ואני ממש מעריכה שאשכרה ניסית להקשיב להכל:-]|חיבוק|

אני יודעת שאני בדיליי רציני, אבל ממש שמחה בשבילך שנהנית |לב|
תודה|חיבוק|
באיזה הקשר היא צילמה את זה? לאלבום החדש שלה?
כן זה בתכלס פרסומת לוריאנט לתקליט ויניל שיש רק בטרגט אבל זה מצחיק.

המערכון הזה הוא כמובן קלסיקה כבר, אבל את הבדיחה הספציפית הזאת הם גנבו מהסימפסונס:
האם הם גנבו או סתם חשבו על אותו דבר?

יו טוס'לס כזה חמוד!! הוא אחד השווים בתור חיית מחמד. זה מזכיר לי שהייתה תקופה שאהבתי פאנארט ששילבו בין טוסלס וחאליסי כמו:
1761715401278.jpeg
יאאאא איזה חמוד

didalf

Well-known member
אבל זה לא עדיף מכלום?
השפם של הארי? לא זה מכוער שיוריד כבר|שפם|
במחשבה שניה שיהנה עם הדבר הזה כל עוד הוא בחופש אבל ברגע שהוא מתכוון לחזור לאור הזרקורים (אם בכלל;-() אז שיוריד אותו.

אוף! אני נוראית. לא הבנתי גם את הבחירה של עדי במספרים האלה.
טוב יש לך לאן להשתפר אבל את חושבת שטיילור וטראוויס חמודים ואשכרה צופה בהם אז את עדיין מצטיינת!

אבל כמה רציחות יכולות להתרחש בבניין? באיזה שהוא שלב כבר היו אמורים להתייאש ממנו ולהעמיד אותה להריסה לו?
:-D:-D
זה אכן בניין בעייתי מאד:-D
התחלתי לקרוא את the right move אני אומנם ממש בהתחלה (14%) אבל כבר יכולה להסכים איתך לגבי ריאן שיי ואינדיאנה.
יאאא יאייי
כן הם חמודים
לא קוראים לה אינדיאנה:-P:
טכנית כן, בצעתי הערכת שווי רק על 6 האלבומים הראשונים וארבעת ה-TV, ולאלבום החדש יכולה להיות רק השפעה עקיפה ולא מהותית אם אני מניחה שהשקת האלבום החדש השפיעה על הכנסות הקטלוג שאני מעריכה (כי האלבום החדש שומר אותה בתודעה וגורר עליה במכירות של אלבומים אחרים למשל).
מממ יש מצב

הא כן זכור לי משהו כזה במעורפל. סליחה, שלא זכרתי את הדבר הנוראי הזה.
עדיף ככה|שפם|

הא, מבאס אהבתי את הפרק ב-NCIS שטוני פוגש את הבת שלו בפעם הראשונה וחשבתי שהיו עוד קטעים כאלה.
טוב הבת שלהם עדיין שם ועדיין קוראים לה טלי שזה שם ישראלי. גם לאדעת ראיתי רק שני פרקים אולי מתייחסים יותר אבל אני בספק.
גם בסדרה המקורית התייחסו לזה רק פעם ב.. כזה.
אני מסכימה איתך שזה חשוב כדי להכיר את הזהות שלנו כיהודים פחות בגלל שזה מה שאיזה רב אמר שנכון. זה גם מה שמשגע אותי מבחינת השמאל הקיצוני שהם נגד זכות הקיום של מדינת ישראל, שהם בדיוק אותם אנשים שתומכים בזכות לתרבות של כל מיעוט אחר. וגם משגע אותי שבארץ מקשים על אנשים שרואים את עצמם כיהודים לקבל אזרחות, רק בגלל שהם לא מוכרים כיהודים לפי כללים מסויימים .
ראית את הסדרה של קריסטן בל והרבי? מעניין אותי מה תחשבי על הצגת היהדות שם.

Reutk

Active member
לא קוראים לה אינדיאנה:-P:
שהוא קרא לה ככה בפעם הראשונה באמת חשבתי שזה השם המלא שלה. אני מעדיפה אותו על בלו, אולי זה לא פוליטי קורקט אבל בלו מרגיש לי כמו שם של בן.

ראית את הסדרה של קריסטן בל והרבי? מעניין אותי מה תחשבי על הצגת היהדות שם
לא ראיתי עדיין. אני כן רוצה לראות בגלל קריסטן, אבל יש לי עדיין הרבה סדרות להשלים ביס שבקושי יוצא לי לראות, אז אני לא אעשה עכשיו גם מנוי לנטפליקס.
אוי זה מגניב. אבל באמת למה הוא קוף?
אני גם לא ידעתי עד לא מזמן. לא שיש לכך תשובה מיוחדת, זאת הייתה בעיקר החלטה של הבמאי הוא רצה שאת הדמות של רובי תגלם הספיריט אנימל שלו אז הוא שאל את רובי מה היא והוא ענה אריה והבמאי לא הסכים אז הוא אמר קוף.

didalf

Well-known member
שהוא קרא לה ככה בפעם הראשונה באמת חשבתי שזה השם המלא שלה. אני מעדיפה אותו על בלו, אולי זה לא פוליטי קורקט אבל בלו מרגיש לי כמו שם של בן.
אני גם חשבתי כי זה הגיוני חח, עד שהיא אמרה מה כן.
בלו נשמע לי כמו כינוי לא הגיוני לבנאדם בכלל אז זה לא משנה לי אם זה בן או בת, ובכל מקרה זה חמוד.
לא ראיתי עדיין. אני כן רוצה לראות בגלל קריסטן, אבל יש לי עדיין הרבה סדרות להשלים ביס שבקושי יוצא לי לראות, אז אני לא אעשה עכשיו גם מנוי לנטפליקס.
טוב תעדכני כשתגיעי לזה, אם תגיעי.

Reutk

Active member
בלו נשמע לי כמו כינוי לא הגיוני לבנאדם בכלל אז זה לא משנה לי אם זה בן או בת, ובכל מקרה זה חמוד
לי דווקא יצא לקרוא בספר אחר על דמות שכינוי שלו גם היה בלו ושם וזה כן נראה לי מתאים שם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בלו נשמע לי כמו כינוי לא הגיוני לבנאדם בכלל אז זה לא משנה לי אם זה בן או בת, ובכל מקרה זה חמוד.
בלו מבחינתי זה לחלוטין שם של בת כי זה השם של אחת הדמויות הראשיות בסדרת ספרי The Raven Cycle (שהיא די טובה אבל אני לא במאה אחוז ממליץ עליה כי יש בה גם דברים מעיקים ולא הרבה גייז)(כמובן שיש גייז, יש סיבה שהגעתי אליה, אבל פחות ממה שקיוויתי)
בכל מקרה שם היא בת.

אגב, יש את סדרת האנימציה לילדים Bluey שאומרים שגם מבוגרים אוהבים ואף פעם לא ראיתי אבל תמיד הנחתי שהדמות הראשית שם bluey הוא כלב זכר ולאחרונה גיליתי שהיא בת.

הוא באמת נראה חמוד מאוד. אבל לפי התמונה הוא נראה כמו זמר קאנטרי כזה, איפה זה פוגש אותך??
מאיפה הציטוט? מספר החודש שלך?
אוי אני שמח ששמת לה ושאלת.
במיוחד כי זה אומר שאני כנראה לא מספיק חופר על האובססיה שלי של החודשים האחרונים - המחזמר Hadestown
זה פשוט הדבר המדהים ביותר אי פעם לדעתי ובאופן מדהים אני עכשיו אוהב את זה אפילו יותר מהמילטון.
אני הקשבתי לכל המחזמר מההתחלה לסוף כבר כמה פעמים ועל איזה חצי מהשירים חרשתי הרבה יותר.
זה הסיפור של אורפאוס ואורידיקה ושל האלים האדס ופרספונה. אבל זה מתרחש בלי תקופה או מקום.
וזה מההתחלה ועד הסוף שירים (כמו המילטון)
ואני עובר וצופה בכל מיני צילומים של זה עם קאסטים שונים.
אבל בתמונה זה ריב קארני, שהוא השחקן שהביא ששיחק את אורפיאוס כשהמחזמר התחיל בברודווי (ובתמונה זאת התלבושת של אורפיאוס במחזמר)
והציטוט (אחד מהמון ציטוטים מעולים מהמחזמר) זה מה שהאל הרמס אומר לאורפיאוס כשהוא יוצא במסע מהשאול חזרה אל עולם החיים כשהוא צריך לבטוח שאהובתו הולכת בעקבותיו.

LeAnnDylan

Well-known member
זה מרגיש לי ציטוט שהייתי יותר אוהבת אם הייתי מבינה את ההקשר שלו בסדרה. [תוכנית הבוקר]
אז זה אומר שאת צריכה להתחיל לראות:-P:
או לפחות רק את הקטע של הציטוט הזה כי זה באמת מעולה:-D אמאלה אני חולה על הדרמטיות שלו:-D:-D
🔮שם: מיקי
⏰גיל מנטלי: 12
אני דווקא חושבת שאת מאוד בוגרת. את מרגישה לי כמו האנשים האלה שכבר מגיל צעיר היו להם תובנות בוגרות מעבר לגיל שלהם.
|HBO|סדרות החודש:
- סאות'פארק - כן זה עדיין רץ וכן זה עדיין טוב (כאילו בשביל מי שאהב את ההומור של סאות'פארק). הם גם מגלים לי דברים שלא ידעתי. מסתבר שיש אין מם/בדיחה, משהו לא ברור אצל ילדים קטנים שהם אומרים 6 7 ואז מתחילים לצחוק. וכשניסיתי אחרי הפרק להבין מה המשמעות של זה לא ממש הצלחתי. זה מרגיש לי שהקטע של דור אלפא זה להיות רנדומליים מאוד. שזה מוזר קצת.
בעיקרון זה לא אומר כלום. זה הגיע מאיזה שיר אם אני לא טועה אבל הילדים אומרים את זה סתם כי זה נחמד להם להגיד וזו התשובה שלהם לכל דבר בערך. בעיקר הילדים הצעירים יותר (דור אלפא) כי ג'ן זי שאומנם התחיל עם זה כבר לא אומר את זה כי ההורים קלטו שהם סתם אומרים כדי לעצבן והם התחילו גם סתם להגיד את זה לילדים שלהם כדי להראות להם כמה שזה מגוחך וברגע שמילנאלים אומרים את זה, אוטמטית ג'ן זי חושבים שזה LAME. אגב יש ילדים שטוענים שזה אומר irrelevant כאילו מה שאת אומרת לא רלוונטי. אבל זה סתם שקר כי רוב הילדים סתם אומרים את זה בלי הקשר של כלום. אגב שני, מסתבר שיש גם לחיצת יד שהולכת עם הטרלול הזה:-D|פנים| לפחות לא משעמם להם:-D
- דקסטר: התחיה
סיימת?
Monster: The Ed Gein Story - אני יודעת שהרבה אנשים שנאו את הדבר הזה, אבל סורי, לא יכלתי שלא לאהוב. כאילו זה גם טיפה אימה משולבת עם קאמפ בסיגנון ריאן מרפי, אבל משהו קצת יותר מגניב מזה זה שהבן אדם שהסדרה מבוססת עליו אז מסתבר שהיה השראה גם לרוצח בפסיכו, גם במנסרים מטקסס, וגם לבאפלו ביל משתיקת הכבשים, שזה מעניין כי לא ידעתי ששלושת הדמויות האלה בוססו על אותו בן אדם אבל זה כמובן היה מעניין שהיו הרבה קטעים בסדרה שהתייחסו להופעות של הדמויות האלה, כולל לראות סצנה של היצ'קוק מדבר עם האולפנים על פסיכו, וסצנת "מאחורי הקלעים" של המנסרים מטקסס. ומדי פעם זה היה קצת מעניין כי דרך ההזכרה של הסרטים האלה הם כאילו ניסו לשאול אותנו הקהל- למה אנחנו כ"כ אוהבים סרטים על רוצחים סדרתיים (תוך כדי שהיא בעצם עושה גלוריפיקציה באותו האופן בדיוק ולכן יוצאת קצת צבועה.). אהבתי גם שראו את היוצרים של הסרטים האלה לאורך הסדרה ולכל אחד הייתה תיאוריה משלו ללמה אוהבים סרטי אימה (זה תמיד היה קשור למלחמה כלשהי).
לא ראיתי אבל מאיך שאת מתארת את זה זה נשמע כמו דוקוסדרה כזאת? חשבתי שזה יותר מתוסרט?
|מארוול|סרטי החודש:
פרל - זה אימה מעולה ממש. Mia Goth משחקת ממש מדהים (ברמה של זכיה באוסקר לדעתי מדהים, אבל היא אפילו לא הייתה מועמדת). זה מעניין באופן מיוחד להשוות את הסרט הזה לשני סרטים אחרים - שיחד עם פרל מהווים טרילוגיה שנקראת x, הסרט- x והסרט MaXXXine שבכולם מיה גות' משחקת, והם קשורים קשר עלילתי רופף- ואני מתכוונת גם לראות אותם מתישהו.
מענין אותי עכשיו אם שחקן/ית בסרט אימה אי פעם זכו באוסקר. אני מניחה שאני יכולה לגגל את זה אבל אין לי כוח אז אני אשאר מסוקרנת.
סופרמן 2025 - חיבבתי. היה נחמד אוקי אחד הדברים שממש שמחתי שהם עשו זה שניסו כאילו בכוונה לעבוד עלינו באחת הסצנות הראשונות שלואיס לא יודעת שקלארק הוא סופרמן, ואז שניה אחרי אנחנו רואים שהיא יודעת וסתם העמידה פנים. וגם שנתנו הסבר טיפה יותר הגיוני לקטע עם הזהות הבדויה (המשקפיים גורמות לו להיראות כמו אנשים שונים עם טכנולוגיה). אבל גם אהבתי שלקחו סיכונים עם הסרט הזה, נגיד כל הקטע שהוא מגלה שההורים שלה רעים בעצם זה דיי חזק ומעניין, וגם כל העניין הפוליטי (שכמובן גרם לאינטרנט לנסות להבין אם מדברים על ישראל או רוסיה), אבל זה לא ממש משנה כי זאת שאלה פוליטית דיי מעניינת- מה "מותר" לסופרמן לעשות, והאם מותר לו להתערב במלחמה, כי מי הוא שיקבע מי הטובים והרעים וכו'. לא שהסרט נותן תשובה מספקת לזה, אבל היי גם מארוול כאילו שאלו על זה גם וגם לא ממש ענו. ובכלל, אני חושבת שאני ממש אוהבת את ג'יימס גאן שלדעתי הבינו שהוא יכול לעשות מה שרצו שג'וס ווידון יעשה בעולם של גיבורי העל וזה לכתוב סרטים שהם בעצם פרקים של סדרה. אבל ג'יימס גאן שגם ביים כמעט רק סרטים על חבורות ולא על גיבור על אחד והוא עושה את זה ממש טוב (כל שומרי הגלקסיה, ויחידת המתאבדים השני שאני ממש אוהבת וחושבת שהוא סרט מצויין, ולא "רק" ביחס לראשון), זה מרגיש לי בחירה יותר טובה להוביל יקום קולנועי, סורי סנדייר אני יודעת שיש פאנבויז שימותו בשבילך, אבל תכלס, לא היית טוב בלעשות יקום קולנועי, בעיני מבחינה ויזואלית אתה מעניין, אבל אתה לא כותב את העלילה כ"כ טוב והסרטים שלך משעממים מעט. וגאן מעניין ויזואלית, באופן אחר ממך אמנם (אני מתה על הדבר שהוא הביא במערכה השלישית ב-יחידת המתאבדים כדי להילחם בחבורה- זה היה אשכרה מעוצב ממש מגניב!) וגם יותר טוב בלעשות סרטים שאכפת לך מהדמויות שלהם.
יש לך כישרון לגרום לסרטים הכי משעממים להישמע כמו משהו שאני ממש רוצה לראות:-D אוקיי משעממים זו לא המילה הנכונה. כי אני לא באמת יודעת שהם משעממים כי לא ראיתי אותם. אבל כאילו קונספט שנשמע לי משעמם מספיק בשביל לא לנסות. נראה לי שזה יותר מה שהתכוונתי.
|גיטרה|שירי החודש:
Tame Impala - Loser
אוקיי הפתיע אותי מאוד שחיבבתי את זה כי בדר"כ גברים עם קול כזה מציקים לי ממש, אבל הביט של השיר היה מעולה אז הקול שלו פחות הציק לי.
|רוקדות|זוג אהוב/שנוא של החודש: טוב האמת שלא הכי בא לי להגיד לכם כי אני יודעת שרובכם לא תסכימו איתי אבל בגלל החידוש של דקסטר נזכרתי שממש אהבתי את דברה וקווין ביחד, וכל החודש ראיתי סצינות קומפלשיין שלהם ונזכרתי שהם היו מושלמים ואהבתי אותם, ומי שלא מסכים עם זה, נא לא לבאס אותי, אין לי כוח לריב איתכם על קווין.
חח, כדי לריב איתך עליהם אני צריכה קודם לזכור אותם ביחד ואני ממש לא. כאילו עזבי פרטים ספציפיים כדי לנהל דיון. אני אפילו לא זוכרת אם רק בכללי אהבתי או שנאתי אותם ביחד. נראה לי שהדחקתי את כל הדמויות שהם לא דקסטר או לומן אז אני אזרום איתך ואאמין שגם אני אהבתי אותם כזוג כדי לא לבאס.
|מאוהב|קראשי החודש: טוב, הוא לא נראה ככה בסדרה שראיתי, אבל לא היה לי מישהו אחר לבחור, וכשהוא מסכים להיות סקסי הוא דבר פשוט יפייפה אז- Charlie Hunnam:
לא יודעת מי זה אבל יאמי (בתמונה הימנית הוא יותר יפה בעיני).
|רוק|סיבה למסיבה: הלכתי לארוחת ראש השנה בסוף של המשפחה שלי, אז זה איי גס
מקווה שהיה לך סבבה. כאילו אני מניחה שכן כי שמת את זה בסיבה למסיבה. אבל אולי גם סתם קישרת חג למסיבה ולא היה לך כיף. אבל אני מקווה שזו האופציה הראשונה.
|פופקורן| לאיזה דמות בסדרה אתם לא תסלחו ועל מה? (זכרו להסתיר ספוילרים)
על דבי על כל מה שהיא עשתה בערך כשהיא הייתה גדולה- נראה לי זה התחיל בעונה 4 או 5. כשהיא הייתה ילדה אהבתי אותה.
כנ"ל.

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
⏰גיל מנטלי: לפני שבוע בערך שהתרוממתי ממצב ישיבה לעמידה יצאה לי אנחה כזאת כמו של זקנים |פנים|.
זה יש לי כבר איזה עשור וחצי:-D
|HBO|סדרות החודש: ראיתי רק ברוקלין 99 ואני עדיין לא אוהבת את זה. אני בפרק 16 ומתלבטת אם לפחות לסיים את העונה הראשונה.
נראה לי שאם הגעת כבר לפרק 16 אז צריך לסיים לפחות את העונה. כמה פרקים יש לזה?
|מארוול|סרטי החודש: הסרט של רובי וויליאמס better man שדיי אהבתי, למרות שעיצבן אותי שהוא קוף
הוא... קוף? 8-*
בטח מישהו שאל לגבי זה בהמשך אז אלך לחפש את התשובה שלך אבל עד אז מה..??:-D
|גיטרה|שירי החודש:
את הראשון הכרתי ושכחתי שאהבתי פעם.
את השני לא הכרתי אבל הוא גם טוב|כן|
|פיקאצו|דמויות (אהובות) החודש: בן ארתור ודילן (משני הספרים הראשונים בספרי החודש שלי).
כל מה ששמעתי זה שאני הדמות האהובה עליך:cool:
|ספיידר|שחקני החודש:
אוקיי יש לו תשובות טובות אבל האם הוא גם משחק טוב?:-P:
|רוק|סיבה למסיבה: ליגת ה-NBA מתחילה בסוף החודש
🍂למה אתם מצפים בחודש אוקטובר: משחקי קדם עונה.
שתדעי לך שחשבתי עליך השבוע כי הייתי באיזה ארוחה אצל הבוסים עם שאר העובדים ואחד העובדים שלנו שממש אוהב כדורסל (או לפחות ככה הוא טוען) התחיל שיחה עם מישהו אחר שגם אוהב כדורסל (לא ברמה של העובד) והוא כזה "וואי אחי יש לסן אנטוניו שחקן מפחיד אתה מת שאתה רואה אותו משחק" ובהתחלה לא נפל לי עדין האסימון כי אני תמיד מקשיבה לו בחצי אוזן כי הוא בעיקר חופר אבל אז הוא אמר ויקטור ואמבניאמה ואז השני אמר לו שהוא לא שמע עליו ואני כזה פפף אפילו אני שמעתי עליו|שפם|:-D ואז הוא המשיך בלהראות לי כל מיני היילייטים שלו כאילו לא גיגלתי אותו כבר לפני איזה שנה כשהיית חופרת עליו כל סיכום:-D
🍏האם אתם צמים/צמתם בכיפור הזה? אם כן, מה הסיבה העיקרית? (מן הסתם מי שצם ישיב על זה רק אחרי הצום). צמה מטעמי דת/מסורת
איך עבר לך הצום?
🐏על מה עליכם לכפר ולבקש סליחה השנה וממי? על כל הסדרות שטרם צפיתי בהן ולכל מי שהבטחתי לו שאני אצפה. על כך שכמעט לא הייתי נוכחת בפורום בשנה האחרונה, מחברי הפורום.
אנחנו סולחים לך. אבל רק אם את מבטיחה לנסות להשתפר בשנה הבאה הנוכחית:-P:
🕊️ ומי צריך לבקש סליחה מכם ולמה? המחשב שלי שהחליט להשתבש לו רגע לפני הסמסטר האחרון בתואר |חבול|.
אוי לא. איזה באסה. מה עשית?:-(
|פופקורן| לאיזה דמות בסדרה אתם לא תסלחו ועל מה? (זכרו להסתיר ספוילרים) דן ריילי מבחשכה שבסוף התגלה כרוצח של חבר של מרפי
|לא|
:sleep: מתי בפעם האחרונה ישנתם בסוכה והאם תשנו בסוכה השנה? שהייתי קטנה מאוד. ולא אני לא הולכת לישון בסוכה השנה.
מישהו אצלך בבית כן ישן בסוכה עדין או שלא?
🥔אם הייתם חייבים לאמץ עכשיו חיית מחמד חדשה, ונגיד שאין לכם שום מגבלות של מקום וכולי (נגיד אם זה פיל תדמיינו שיש לכם אחוזה ענקית שמתאימה לגידול פיל וכל התנאים שצריך כדי לתת לו חיים טובים בלי מאמץ מוגזם מצידכם), איזה חיה היא הייתה, ואיך הייתם קוראים לה? כלב
איזה סוג?
🍑תארו לנו במילים את הטעם של מאכל מסויים שאתם אוהבים, אבל בלי להגיד מה זה. אנחנו ננחש. (לא לתאר את המראה של זה). זה יכול להיות מתוק או חמוץ, אבל שיש לזה טעם קמחי זה לא טעים.
חשבתי אבטיח בהתחלה בגלל הקמחי. אבל נראה לי שהתכוונת לתפוח.
🍜אתם מאמינים שיום אחד ינחתו פה חייזרים? (אם הייתם צריכים להמר אם זה יקרה יום אחד אפילו בעתיד הרחוק מאוד, או שלעולם לא). מאוד לא סביר לדעתי. כל כך הרבה גלקסיות ודווקא בכדו"א הם יבחרו לנחות מכל העולמות?
אנחנו נקבל את החייזרים האובדניים כי רק אלה יגיעו לכאן.
✈️אם היו מציעים לכם עסקה: להיות ביליונרים אבל מעכשיו ועד סוף חייכם לא תאכלו ולא תשתו שום דבר מתוק בכלל בכלל (אפילו לא פירות וגם לא מאפים עם סוכר). לוקחים? זה כולל גם פירות חמוצים? זאת שאלה ממש קשה מצד אחד חלום חיי זה לא לעבוד מצד שני איך אפשר לחיות בלי פירות בכלל?
בשביל זה יש ירקות. מי צריך פירות בכלל:-P:
חח שניהם מעולים:-D

LeAnnDylan

Well-known member
🔮שם: ניק
⏰גיל מנטלי: נע אי שם בין 10 בדברים מסויימים ו50 בדברים אחרים. לפחות אני מתקרב לאחד מהם
נכון, אתה תכף חוגג בר מצווה.
|HBO|סדרות החודש: פיסמייקר, The Paper, הקיץ שהיקארו מת, Gen V, מארוול זומביז, Brilliant Minds, פילדלפיה זורחת, Alien Earth, רק רציחות בבניין, Haunted Hote, מסע בין כוכבים הדור הבא, מסע בין כוכבים עולמות חדשים, Foundation,
מיליון סדרות וכלום במשותף. אני חושבת שאתה צריך לעשות שאפל לכל התכנים שאתה רואה.
|גיטרה|שירי החודש:
השיר לא כזה ענין אותי אבל הבחור שם חתיך אז זה מספיק טוב.
מאיפה הוא? בתמונה הוא נראה זמר אבל אולי הוא מהמחזמר הזה שאהבת..?
אהבתי|כן|
|רוק|סיבה למסיבה: עוד שעה ורבע אני הולך להרגיש סיפוק מזה שעמדת בצום הזה. וגם לאכול תהיה סיבה למסיבה
מי עמדה בצום?
|מדבר|[למתקדמים] סיפור החודש: המוח שלי ריק
המוח.. שלך.. ריק..? לא הגיוני. אני חושבת שאתה פשוט מפחד לספר לנו סיפור כי המוח שלך הולך למחוזות אפלים.
🍂למה אתם מצפים בחודש אוקטובר: כל כך הרבה חופש. ואני כל כך מקווה להסכם שיחזיר את החטופים ויסיים את המלחמה הזאת.
אוקיי וואו אני מניחה שאני מגיבה ממש באיחור|חבול| לא יודעת איך החודש הזה עף כל כך מהר. אבל איזה כיף שהם חזרו|לב|
🍏האם אתם צמים/צמתם בכיפור הזה? אם כן, מה הסיבה העיקרית? (מן הסתם מי שצם ישיב על זה רק אחרי הצום)
אני דווקא צם ואני מגיב כאן במהלך הצום. (אם כי שתיתי טיפה מים 3 פעמים כשלקחתי כדורים וגם ציחצחתי שיניים)
ואני עושה את זה בעיקר כדי לראות אם אני יכול שוב (עשיתי את זה פעמיים כשהייתי צעיר)
חח אתה מזכיר לי את השותפה שלי ששאלתי אותה אתמול אם היא רוצה לבוא איתי לאכול טאקו כי יום שלישי והיא כזה "לא, אני צמה". ואז היא אמרה שהיא עושה צום של 10 ימים של רק מים. וחשבתי שזה קצת מוגזם כי היא עובדת והעבודה שלה די פיזית, כלומר היא לא יושבת מול מחשב, אז זה מצריך אנרגיה ואיך אפשר בלי לאכול משהו בקטנה במשך עשרה ימים. כלומר, אני יודעת שזה אפשרי, אבל גם, למה?? ואז היום בבוקר ראיתי בכיור שאריות של גרעיני רימון ואני כזה "אני מניחה ששברת את הצום" והיא מתעקשת שרימון זה לא נחשב:-D היא כזה אני צמה אבל שותה מים עם מלח, ורימון כי יש בו נוזלים:-D
🐏על מה עליכם לכפר ולבקש סליחה השנה וממי? אוי אני מניח שכל מיני דברים... לפעמים אין לי כוחל אנשים ואני מתעצבן עליהם או לפחות קצר איתם. לפעמים אני קצת מתעלם מאנשים.
בסדר, למי יש כוח לאנשים.
אני מרגיש גם צורך להתנצל בפני חברי הפורום שאני פחות קורא ומגיב כאן.
זה אתה בהחלט צריך להתנצל.
כלומר אם אני מנסה לתאר את הטעם של שניצל (אני רעב מאוד כרגע) אז אין לי מושג מה לומר.
אתה יכול להגיד "מאכל האלים" וכולנו נדע שמדובר בשניצל:-P:
✈️אם היו מציעים לכם עסקה: להיות ביליונרים אבל מעכשיו ועד סוף חייכם לא תאכלו ולא תשתו שום דבר מתוק בכלל בכלל (אפילו לא פירות וגם לא מאפים עם סוכר). לוקחים?
לוקח (אני כרגע מפנטז על שניצל)
שניצל, פירה וסלט כל יום. מי צריך מתוקים בכלל. תביאו לי את המילארדים שלי, תודה.
איך מישהו שעושה את המחקר שלו יכול להיות נגדנו במשוואה הזאת? כלומר יכולות להיות להם תלונות לגבי הממשלה, אבל כעם שלם איך אפשר להיות נגדנו אחרי מחקר עובדתי? טוב עזוב לא נראה לי שאני בכלל רוצה להיכנס לזה.
ביום כיפור את רוצה שאני אשתף בבדיחה?!?
צפה בקובץ המצורף 137635
:-D

Reutk

Active member
אוי אני שמח ששמת לה ושאלת.
במיוחד כי זה אומר שאני כנראה לא מספיק חופר על האובססיה שלי של החודשים האחרונים - המחזמר Hadestown
ראיתי שהגבת לליאון שאתה מקנא בו אבל לא ידעתי מה זה.

אני הקשבתי לכל המחזמר מההתחלה לסוף כבר כמה פעמים ועל איזה חצי מהשירים חרשתי הרבה יותר.
הקשבת? כאילו בלי לצפות רק סאונד?
זה הסיפור של אורפאוס ואורידיקה ושל האלים האדס ופרספונה. אבל זה מתרחש בלי תקופה או מקום.
וזה מההתחלה ועד הסוף שירים (כמו המילטון)
אף פעם לא ראיתי או הקשבתי להמילטון אז לא ידעתי שזה ככה שם.
ואני עובר וצופה בכל מיני צילומים של זה עם קאסטים שונים.
אבל בתמונה זה ריב קארני, שהוא השחקן שהביא ששיחק את אורפיאוס כשהמחזמר התחיל בברודווי (ובתמונה זאת התלבושת של אורפיאוס במחזמר)
זה התחיל לפני הרבה זמן? כי בתמונה הוא נראה צעיר. אורפיאוס הוא זמר קאנטרי?? אני מכירה רק באופן כללי את הסיפור המיתולוגי.
בדקתי עכשיו בספר שקראתי לא מזמן, כי בספר הזה אחד החברים של הגיבור הראשי למד בחוג תיאטרון וזכרתי שהם הלכו לראות אותו משחק באיזה מיוזיקל בתיאטרון של הקולג' והם דיברו על הסיפור הזה. והוא באמת שיחק בHadestown והם גם הזכירו שם שאורפיאוס היה זמר |פנים|.

ה יש לי כבר איזה עשור וחצי:-D
קרה לי רק פעם אחת בינתיים.
נראה לי שאם הגעת כבר לפרק 16 אז צריך לסיים לפחות את העונה. כמה פרקים יש לזה?
לעונה או בכלל לסדרה? את העונה כבר סיימתי היו 22 פרקים לסדרה יש 153 פרקים.
הוא... קוף? 8-*
בטח מישהו שאל לגבי זה בהמשך אז אלך לחפש את התשובה שלך אבל עד אז מה..??:-D
אכן שאלו.

כל מה ששמעתי זה שאני הדמות האהובה עליך:cool:
חחח אולי חודש הבא אני אבחר בדילן כשחקן החודש (ככה גם קוראים לרוקי של הספרס השנה).

אוקיי יש לו תשובות טובות אבל האם הוא גם משחק טוב?:-P:
כןןןןןןןןן. הוא רול פלייר שעושה את המשימות שלו כמו שצריך.
שתדעי לך שחשבתי עליך השבוע כי הייתי באיזה ארוחה אצל הבוסים עם שאר העובדים ואחד העובדים שלנו שממש אוהב כדורסל (או לפחות ככה הוא טוען) התחיל שיחה עם מישהו אחר שגם אוהב כדורסל (לא ברמה של העובד) והוא כזה "וואי אחי יש לסן אנטוניו שחקן מפחיד אתה מת שאתה רואה אותו משחק" ובהתחלה לא נפל לי עדין האסימון כי אני תמיד מקשיבה לו בחצי אוזן כי הוא בעיקר חופר אבל אז הוא אמר ויקטור ואמבניאמה ואז השני אמר לו שהוא לא שמע עליו ואני כזה פפף אפילו אני שמעתי עליו|שפם|:-D ואז הוא המשיך בלהראות לי כל מיני היילייטים שלו כאילו לא גיגלתי אותו כבר לפני איזה שנה כשהיית חופרת עליו כל סיכום:-D
יפה שזכרת.
איך עבר לך הצום?
בשינה.

keren or5

Well-known member
אז זה אומר שאת צריכה להתחיל לראות:-P:
או לפחות רק את הקטע של הציטוט הזה כי זה באמת מעולה:-D אמאלה אני חולה על הדרמטיות שלו:-D:-D
האמת שזו באמת סצנה דיי חזקה, אני לא חושבת שציפיתי ממש שזאת תהיה ההתנהגות של הדמות הזאת (כי אני מכירה אותו רק מתמונות שאת ולונה שמות ומריירות עליו), אבל פעם ראשונה שראיתי קטע שלו בסדרה. זה טיפה גרם להתעניין בה יותר מבעבר, אבל זה לא אומר הרבה כי רמת ההתעניינות שלי בסדרה שואפת ל-0, לא יודעת, אני אף פעם לא ממש התחברתי לסדרות של כזה מאוחרי קלעים של ערוץ טלוויזיה, זה לא ממש ז'אנר אהוב עלי, סורי.
אני דווקא חושבת שאת מאוד בוגרת. את מרגישה לי כמו האנשים האלה שכבר מגיל צעיר היו להם תובנות בוגרות מעבר לגיל שלהם.
תודה! |לב| אני חושבת שבהיבטים מסוימים את צודקת, כאילו אין ספק בהיבטים מסוימים הגיל המנטלי שלי הוא איזה 80, אבל יש בי גם צד שהוא בן 12.
האם הם גנבו או סתם חשבו על אותו דבר?
(הבדיחה הזאת של החייזרים). אי אפשר לדעת באמת, אני חושבת שאפשר להגיד באופן דיי חד משמעי שאין הרבה סיכוי שהסימפסונס גנבו את זה מאסי וגורי, כי לא נראה לי שהיוצרים שלהם יודעים בכלל מי הם, אבל יכול להיות שזה מקרה שפשוט במקרה אסי וגורי חשבו על אותה בדיחה
בעיקרון זה לא אומר כלום. זה הגיע מאיזה שיר אם אני לא טועה אבל הילדים אומרים את זה סתם כי זה נחמד להם להגיד וזו התשובה שלהם לכל דבר בערך. בעיקר הילדים הצעירים יותר (דור אלפא) כי ג'ן זי שאומנם התחיל עם זה כבר לא אומר את זה כי ההורים קלטו שהם סתם אומרים כדי לעצבן והם התחילו גם סתם להגיד את זה לילדים שלהם כדי להראות להם כמה שזה מגוחך וברגע שמילנאלים אומרים את זה, אוטמטית ג'ן זי חושבים שזה LAME. אגב יש ילדים שטוענים שזה אומר irrelevant כאילו מה שאת אומרת לא רלוונטי. אבל זה סתם שקר כי רוב הילדים סתם אומרים את זה בלי הקשר של כלום. אגב שני, מסתבר שיש גם לחיצת יד שהולכת עם הטרלול הזה:-D|פנים| לפחות לא משעמם להם:-D
נו זה מה שאני מתכוונת, כאילו לכל דור יש את הממים והסלנג והשטויות שלו (נגיד אני חושבת שפעם כל הסלנג של "להיות בסרט" לא ממש היה קיים. ואני זוכרת שבפעם הראשונה שמישהו אמר לי שהוא בסרט חשבתי שהוא מתכוון לליטרלי סרט כי זה עוד לא היה ביטוי כזה ידוע) אבל בד"כ יש משמעות למם או משהו, כאילו "להיות בסרט" אומר משהו מאוד ספציפי וברור. כאילו גם הדבר הזה וגם סקיבידי טוילט זה כאילו סתם דברים ממש רנדומלים ואני לא מבינה מה הקטע שלהם. ועד עכשיו לא הצליחו לשכנע אותי שזה אומר משהו (כי לפי אחייניות שלי- אומרים את זה על הכל. אז מה המשמעות של זה?) וכן אני יודעת שגם זה הגיע מאיזה שיר, אבל זה לא עונה מה לעזאזל זה אומר?! בכל מקרה זה היה ממש מצחיק איך ששילבו את זה בפרק בסאות'פארק, ששם המורים חשבו שזה איזה מספר של השטן או משהו ונלחצו מזה ממש. בכלל העלילה של העונה הזאת היא הזויה כ"כ אפילו לסאות'פארק - בעונה הזאת ואני לא עובדת עליכם, דונאלד טראמפ הוא הבן זוג הגיי של השטן, שכרגע נמצא בהריון ממנו, וטראמפ מנסה לגרום לו להפיל בטעות כי אסור לו לתמוך בהפלות באופן פומבי. וסגן הנשיא ששכחתי איך קוראים לו- היה טוויסט לפני איזה פרק שהוא לא רוצה שהילד יוולד כי הוא אמור להיות היורש של טראמפ. רק מזה שהם הצליחו ליצור עלילה כ"כ הזויה יותר מהמציאות שלנו שווה לראות את זה :-D

(את העונה האחרונה של דקסטר) כן, כתבתי איפשהו בשירשור קצת מה דעתי - כל הקטע עם מועדון הרוצחים הסדרתיים, אני חושבת שמהרגע שזה מתחיל שווה לראות את העונה רק בשביל זה סתם כי זה קצת פסיכי אבל מגניב ואני בקטע של סדרות על רוצחים סדרתיים, וגם הדמויות השונות היו ממש מעניינות ומגניבות, במיוחד בעל המועדן ההוא. אבל עדיין יש לי קצת בעיה עם כל הקונספט של הסדרה במיוחד עכשיו - הדבר שהסברתי אותו בשרשור של הסדרה- הקטע הזה שכאילו הסדרה לא מחליטה אם דקסטר הוא איש רע או טוב, והעובדה שחזיתי כמעט במדויק איך תסתיים העונה (אנג'ל יעלה על דקסטר אבל באופן מאוד נוח, מישהו אחר יהרוג אותו ודקסטר לא יצטרך להתמודד עם הדילמה של להרוג מישהו לא רק שלא מתאים לקוד, אלא מישהו שנחשב אדם טוב וחף מפשע, בפעם השלישית) וכאילו אני מבינה שיש אנשים שזה פשוט לא מפריע להם, אבל לא יודעת זה עדיין משהו קצת מציק לי שהם עדיין בשלב ה*זה* של הז'אנר של אנטי הירו, וכאילו התקדמנו כ"כ הרבה מאז, וההתקדמות הייתה הרבה יותר מעניינת. וזה חורק כי הסדרה מתעקשת כאילו לרקוד על שתי חתונות- גם להגיד שיש משהו רע ואפל בדקסטר וכן הוא אנטי גיבור, כאילו אם מראש הוא היה בא ואומר- זה האידיאולוגיה שלי, כי אני לא חושב שבית המשפט היא מערכת צודקת אז החלטתי לקחת את הצדק לידיים מתוך אידיאולוגיה או משהו כזה, אז זה בסדר, זה משהו אחר כאילו, אבל הם כל הזמן מציגים את זה כאיזה "נוסע אפל" איזה סטייה, איזה משהו רע ואפל, וזה בולשיט כי דקסטר הוא דובון אכפת לי והוא סופר נחמד לכל מי שהוא מחליט לא לרצוח, כאילו אני אף פעם לא פוחדת ממנו, ואני חושבת שזאת הבעיה. אני מרגישה שאני אמורה לפחד ממנו קצת ואני בכלל לא. מה שכן אני שמחה שדווקא טעיתי בתחזית על האריסון, כי אני חשבתי שיתגלה שגם לו יש את הנוסע האפל והוא ודקסטר יעשו בונדינג על זה ויהפכו אולי לצוות שרוצח ביחד רוצחים סדרתיים, אבל הם דווקא הלכו למקום אחר איתו ואהבתי את זה.

לא ראיתי אבל מאיך שאת מתארת את זה זה נשמע כמו דוקוסדרה כזאת? חשבתי שזה יותר מתוסרט?
זה מתוסרט לגמרי, אבל מבוסס על אדם אמיתי והקטע שהאדם הזה באמת היווה את ההשראה לרוצח מפסיכו, ולבאפלו ביל משתיקת הכבשים, ולרוצח מהמנסרים מטקסס, אבל גם המון פרטים בסדרה הם בדיוניים לגמרי, כמו הרבה ביוגרפיות- הוסיפו דברים בשביל להוסיף עניין (כי כנראה העובדה שהוא הכין רהיטים מעורות של אנשים זה לא דבר מזעזע מספיק.
ראיתי את הסרט מזמן ולפני כמה זמן גם צילום מקצועי של ההצגה.
אבל בפריז הייתי בבית האופרה עצמו שזה המקום שבו כביכול מתרחש הסרט ואולי הפנטום עדיין מסתובב שם.
ואמי רוסום זאת סיבה מאד טובה|מאוהב|
ואני ממש מעריכה שאשכרה ניסית להקשיב להכל:-]|חיבוק|
בכייף |לב| ואת צודקת, אמי רוסום היא באמת סיבה טובה. אגב ראית שהעלו את שיימלס לנטפליקס? התחלתי צפייה חוזרת.
מענין אותי עכשיו אם שחקן/ית בסרט אימה אי פעם זכו באוסקר. אני מניחה שאני יכולה לגגל את זה אבל אין לי כוח אז אני אשאר מסוקרנת.
האמת היא שגם אין לי ממש כוח לגגל את זה. הדוגמא הראשונה שחשבתי עליה זה אולי ג'ק ניקולסון בניצוץ, כי זה הדוגמא הכי מפורסמת לסרט אימה שהשחקן בו זכה לשבחים על ההופעה והוא גם שחקן סופר ידוע שעשה מלא תפקידים טובים וזכה במלא פרסים, אז שאלתי את צ'רא GPT והוא אמר שניקולסון זכה בשלושה פרסי אוסקר, אבל לא על הסרט הזה. ושלמעשה שהניצוץ ממש נכשל בהתחלה, לא רק בקופות אלה גם בביקורות, סטיבן קינג שכתב את הספר שונא את הסרט עד היום וטוען שהוא לא מייצג בשום צורה את החזון של הסרט, אבל לא ידעתי שהוא קיבל ביקורות כ"כ גרועות עד כדי כך שהוא היה מועמד להמון פרסי ראזי (פרסי הדברים הכי גרועים כל שנה בקולנוע, כאילו ההפך של האוסקר). זה מהמקרים האלה שרק אחרי תקופת זמן הקהל שינה את דעתו עליו (אני עדיין לא מבינה את ההתלהבות ממנו). שאלתי גם את צ'אט אם הוא יודע על זכיות של שחקנים באוסקר על השתתפות הסרטי אימה, ובעצם הוא אמר לי רק את אנתוני הופקינס בשתיקת הכבשים, שאני לא יודעת אם זה נחשב סרט אימה, אבל זה הדבר הכי קרוב והוא כן משחק שם רוצח סדרתי קריפי. (גם ג'ודי פוסטר זכתה על אוסקר על התפקיד שלה שם- אבל היא הייתה החוקרת אז זה פחות מעניין). אני חושבת שאימה זה ז'אנר שנחשב נחות באוסקר ולא מקבל מספיק הכרה, למרות שזה כנראה הז'אנר האהוב עלי.
יש לך כישרון לגרום לסרטים הכי משעממים להישמע כמו משהו שאני ממש רוצה לראות:-D אוקיי משעממים זו לא המילה הנכונה. כי אני לא באמת יודעת שהם משעממים כי לא ראיתי אותם. אבל כאילו קונספט שנשמע לי משעמם מספיק בשביל לא לנסות. נראה לי שזה יותר מה שהתכוונתי.
אני אקח את זה כמחמאה :-], אבל כן, לא הייתי ממש ממליצה לך על הסרט הזה, כי לא נראה לי שממש תאהבי אותו. אגב ראיתי שכתבת שראית I Heart Huckabees, מה חשבת על זה? זה מזכיר לי שאני צריכה לעשות צפייה חוזרת בסרט בקרוב כי עבר הרבה זמן מאז שראיתי אותו.
אוקיי הפתיע אותי מאוד שחיבבתי את זה כי בדר"כ גברים עם קול כזה מציקים לי ממש, אבל הביט של השיר היה מעולה אז הקול שלו פחות הציק לי.
קודם כל מגניב שאהבת, אני מסכימה הביט כ"כ טוב חרשתי על השיר הזה כ"כ הרבה. את מכירה עוד שירים של הלהקה? אני דווקא דיי אוהבת הסיגנון של הקול הזה שהוא קצת פלצטי כזה (פעם הלהקה האהובה עלי הייתה רדיוהד שלסולן שלהם יש ממש את הקול הפלצטי הזה).
חח, כדי לריב איתך עליהם אני צריכה קודם לזכור אותם ביחד ואני ממש לא. כאילו עזבי פרטים ספציפיים כדי לנהל דיון. אני אפילו לא זוכרת אם רק בכללי אהבתי או שנאתי אותם ביחד. נראה לי שהדחקתי את כל הדמויות שהם לא דקסטר או לומן אז אני אזרום איתך ואאמין שגם אני אהבתי אותם כזוג כדי לא לבאס.
חחח תודה :-]

didalf

Well-known member
(הבדיחה הזאת של החייזרים). אי אפשר לדעת באמת, אני חושבת שאפשר להגיד באופן דיי חד משמעי שאין הרבה סיכוי שהסימפסונס גנבו את זה מאסי וגורי, כי לא נראה לי שהיוצרים שלהם יודעים בכלל מי הם, אבל יכול להיות שזה מקרה שפשוט במקרה אסי וגורי חשבו על אותה בדיחה
יש לי ממש דה ז'ה וו נראה לי שניהלנו את הדיון הזה לפני עשור:-D

אגב ראית שהעלו את שיימלס לנטפליקס? התחלתי צפייה חוזרת.
כןןןןןןןןןןןן|מאוהב|
איזה כיף לך!!
האמת אבל שאין לי סבלנות לצפיה חוזרת חח זאת סדרה מאד ארוכה ולא באמת יש לי כוח לפרנק או עלילות ורוניקה וקווין.
אבל אני שמחה שאנשים עכשיו מגלים אותה!!

למעלה