fade to black youtube

fade to black youtube

הנה הופעה שלי ועוד כמה חברים בערב כישרונות צעירים, אשמח לתגובות. אני הגיטריסט השני מצד ימין.

Kfitzi

New member
תגובה :

הגיטריסט ה"מוביל" - זה עם הגיטרה הימנית הלבנה: חייב לעבור לגור בדירת חדר אחד רק הוא ומטרונום. ריתמיקה היא הבסיס של -כל- נגן ולא משנה באיזה כלי. יכול להיות שזאת הופעה ראשונה, יכול להיות שהוא מתרגש, יכול להיות הרבה דברים - כרגע, נשמע שהוא צריך לעבוד המון עם מטרונום בשביל לשפר את הישיבה שלו. הדבר השני זה הפיל... זה יבוא עם הרבה ניסיון, עם כנות עצמית, עם מודעות לסאונד שלו ולאיך שאתה נשמע. חשוב ללמוד להפיק תועלת מהקלטות כאלה - ללמוד מהן לראות מה צריך לשפר ולנסות להבין איך. אתה, אם הבנתי נכון, הגיטריסט ליווי ברוב השיר - לדעתי? אתה נגן טוב ממנו פי כמה. גם מבחינת ריתמיקה וגם מבחינת תמונה כללית של איך אתה נשמע. הרבה יותר מגובש עם עצמך בנגינה, הסולו בסוף מפתיע לטובה בביצוע שלו. זה אומנם קירק האמט - ככה שזה לא בדיוק שיא הקושי - אבל עדיין, התפקיד שאתה מנגן נשמע מצוין. אתה ללא ספק החוליה החזקה בהרכב הזה. אם אתה החוליה החזקה - ואכפת לך מההרכב - אתה צריך למשוך אותו קדימה. המתופף - אם הגיטריסט צריך לעבור לגום עם מטרונום - הוא צריך להתחתן איתו. לשבת עם מטרונום ולתרגל יסודות ודברים בסיסיים. הרבה פעמים נגנים אחרי כמה שנים מפסיקים לתרגל את הדברים הבסיסיים מתוך מחשבה שהם טובים מספיק בדברים האלה. אין דבר כזה. נגן מקצועי - ימשיך לתרגל את הדברים הבסיסים כל עוד הוא רוצה לנגן. חבל, חוסר ישיבה אצל מתופף זה אחד הדברים הכי גרועים שיש. בגדול הוא דיי בסדר, אבל כל פאשלה תיהיה מאוד מאוד מורגשת אצל מתופף. הזמר - לא יודע מה להגיד. אם אתה לא ג'יימס - קשה לשיר את השיר הזה. חסרה לו שליטה דינאמית. חייב ללמוד פיתוח קול! זמר שלא לומד פיתוח קול זה כמו גיטריסט שלא לומד לנגן. תופס גיטרה ואומר לעצמו - אני נשמע סבבה... אז זהו. אני יודע לנגן. חייב ללמוד פיתוח קול. זאת מחלה אצל זמרים. וחבל. שירה זה כמו כל כלי - אם אתה רוצה להשמע טוב - אתה חייב ללמוד איך עושים את זה נכון. אם הוא לומד פיתוח קול כבר - הוא צריך להחליף מורה. אני מאוד בספק אם הוא לומד. פייד טו בלאק זה לא שיר עם מנעד מטורף - אבל כל דבר צריך להשמע טוב. גם הדברים הפשוטים. וחבל. שליטה בקול, ריתמיקה, מנעד, דינאמיקה... פיתוח קול. (שיקשיב לדיסק החדש של היהודים - טום עושה שם בית ספר לשירה. אם יש זמר טוב היום בישראל - זה טום פטרובר) באס - אם הייתי שומע, הייתי אומר... אין לי מושג מה הוא ניגן... ככה שאין לי מה להגיד. זהו בגדול. רק בהצלחה שיהיה. מקווה שעזרתי במשהו - ואם לא... אתה מוזמן להגיד לי ללכת להזדיין.

eran377

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בנגינה יש 3 שלבים - 1. ללמוד לנגן / לשיר 2. לקבל ביקורת מיובל 3. להתחיל ללמוד מחדש לנגן / לשיר / לתופף / לשתות גינס תום פטרובר באמת עושה בי"ס לשירה באלבום החדש...

ShaharED

New member
קשה להגיב אחרי ההודעה של יובל אבל...

שמע בתור אחד שלמד לנגן את השיר היום בצהרים,אני מרגיש שיש יותר מדי חסר בסאונד,וחסר גם דיוק,המון חוסר,זה מפריע מאוד, הליווי נשמע נחמד,אבל הליד על הפנים,וזה חלק חשוב מאוד! קצב איום ונורא נראה כאילו הוא באמת מנגן מה שהוא זוכר מהראש ולא באמת שם לב לקצב,המתופף גם מפשל באותו עניין.

הגיטריסט ליווי דווקא סבבה

נשמע שכל הלהקה יוצאת מקצב ונכנסת לקצב אחר במין לופים כאלה. סאונג של הליד צורם. שיוריד טרבל וינגן עם פיקאפ צוואר ומשו אחר מדיסטורשיין של DOD או מטאל זון. אבל שלא יוריד לכם תספיריט, metal up ur S!

לגבי הגיטריסט ליווי אמרתי שהוא היה

סבבה לפני ששמעתי את הסולו, אחרי ששמעתי- אתה מנגן מצויין.

בגדול... נחמד..

אבל אם נכנס לקטנות.. ואני מאוד מקווה שזה בגלל איכות ההקלטה- אין באלאנס, הסולו לא יושב טוב,הגיטרה לא חופפת את השירה או את התופים,והשירה.. נו הטפילד זה לא אבל נסיון נחמד.. Keep Working

Aviraman

New member
טענה עיקרית

הסאונד של הגיטרת ליד, צרם לי נורא. כל השאר כבר נאמר :]

למעלה