חחחחחח...................!!!!!!!!!|
X xflil New member 8/7/02 #22 חחחחחחחח לא אני לא הומו ואני לא גם עושה ביד כל היום בבית בניגוד אליך.......
X xflil New member 8/7/02 #23 אני מתערב שמאחורי המסך שלך יושב ילד מכוער מחוצ´קן פוזל עם משקפיים שני ארנב וגשר הזהב על הפה..... מזיל ריר וחושב שהוא סקייטר
אני מתערב שמאחורי המסך שלך יושב ילד מכוער מחוצ´קן פוזל עם משקפיים שני ארנב וגשר הזהב על הפה..... מזיל ריר וחושב שהוא סקייטר
O odin02 New member 9/7/02 #28 מצטער על אי ההבנה אבל בתחרות משהוא (שאמר לי שהוא מהפורום , הצביע עליך ואמר הנה אקס פילל ואמרתי אה... ואז הוא אמר אתה יודע שהוא הומו... אז נקראתי מצחוק למה אתה נראה הומו לגמרי... והוא הצביע על איזה מגודל שמן עם פנים מחוצ´קנות (לא בומבצור,סתם...)ואמר זה חבר שלו
מצטער על אי ההבנה אבל בתחרות משהוא (שאמר לי שהוא מהפורום , הצביע עליך ואמר הנה אקס פילל ואמרתי אה... ואז הוא אמר אתה יודע שהוא הומו... אז נקראתי מצחוק למה אתה נראה הומו לגמרי... והוא הצביע על איזה מגודל שמן עם פנים מחוצ´קנות (לא בומבצור,סתם...)ואמר זה חבר שלו
X xflil New member 9/7/02 #29 חחחחחחחחחחחחחחחחח עלק נראה כמו הומו.....פחחחחח אני אמורל היות המגודל בסיפור? לא הבנתי....
D dizinteria New member 9/7/02 #30 dog walk תנסה לעשות את זה הרבה את ה שם רגל אחת על הנוז השנייה באמצע ,עושה פיבוט של 180 בלי להזיז את הגוף רודני מולן עושה את זה הרבה
dog walk תנסה לעשות את זה הרבה את ה שם רגל אחת על הנוז השנייה באמצע ,עושה פיבוט של 180 בלי להזיז את הגוף רודני מולן עושה את זה הרבה
X xflil New member 9/7/02 #32 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
O odin02 New member 10/7/02 #35 אקס פילל אתה ההומו בספור המגודל זה זה שאתה מתחרמן איתו... אתה חושב שלא ראיתי איך הבאת לו ביד בחניון של גולדה אחרי התחרות!!! דרך אגב הקרם גוף הזה שמרחת לו על הזיין לא כועב?(לו)
אקס פילל אתה ההומו בספור המגודל זה זה שאתה מתחרמן איתו... אתה חושב שלא ראיתי איך הבאת לו ביד בחניון של גולדה אחרי התחרות!!! דרך אגב הקרם גוף הזה שמרחת לו על הזיין לא כועב?(לו)