end overs!!!

SHUV it

New member
end overs!!!

מישהו כאן טוב ב "אנד אוברס"??? עם מישהו לא יודע מה זה: שמים את הרגל האחורית ב "זנב" ואת הקידמית ב "ראש" הסקייט ומסתובבים מ "רגיולאר" ל "פייקי" וההפך (מין 180 כזה) ואחרי שטובים אפשר לנסות 540 720 וגם 900 אבל סביר להניח שיקח הרבה זמן להגיע ל 900... (אני מצליח 540 מדי פעם) נ.ב הנפילות ממש ממש ממש כואבות!!!

pentagon89

New member
נפילות כואבות???

לכל מי שמפחד ליפול מסקייטבורד אז אין לו מה לחפש כאן חוץ מזה התרגיל הזה בכלל לא קשה והנעלי סקייט לא
חשובות​

SHUV it

New member
מה..??.

מי אמר שאני מפחד ליפול זה שהנפילות כואבות לא אומר שאני מפחד ליפול ומי אמר שהנעליים משנות?

sk8 is my life

New member
לא עליך...

לא התכוונתי אליך אלה לילדים האלה שמפחדים ליפול כמו אלה שרוצים ללכת לקורס סקייטבורד איזה חנונים...

sk8 is my life

New member
הבנתי...

חשבתי שאולי 360 ככה גם אני עושה איזה 720-1080 זה לא כזה קשה אבל זה פריסטייל אז זה סתם שטויות

Chomp on this

New member
מה הקשר לחנונים יבוק...?

הקורס זה לרמפות וזה לא בדיוק קורס אתה סתם נוסע 5 שעות כל יום בספורטק במשך 5 ימים ויש לך כניסה חופשית אחר הצהריים ויש שמה את רובי ועוד מישהו שיכולים "לעזור לך" בטיפים בכל זה... למה לפלוט סתם דברים? למה?

sk8 is my life

New member
נו... כמו שאמרתי...

דבר ראשון זה רמפות אז אתה צריך להיות vertical בשביל זה, דבר שני לא צריך מי שיעזור לך פשוט צריך ללמוד מטעוית ודבר שלישי 5 במשך 5 ימים זה סוג אחר של בית ספר

Chomp on this

New member
אוי....

הכוונה לא לוורט! (למרות ששם היתה הפעם הראשונה שירדתי את הוורט אבל לא משנה) הכוונה לרמפות סטריט, סקייט פארק! גם למיני, אבל בעיקר לחלק של הסטריט. ומה רע חמש שעות חמש ימים?? כמה שיותר יותר טוב!

sk8 is my life

New member
אהה........

אם זה ככה אז אוליי זה לא כל כך גרוע השאלה מה עולה יותר? הכניסה למגהספורט או הקייטנה?

Chomp on this

New member
אהה... אבל בכל מקרה

לא קרה לך פעם ששברת את הראש איך לעשות איזה תרגיל ברמפות? שמה פשוט אתה יכול לשאול אותם והם יסבירו וידגימו לך איך לעשות את זה.

xflil

New member
חשבת על זה שאת הטעויות רק מישהו

מהצד יכול לתקן לך (לרוב)

a fire inside

New member
זה לא כזה קשה..

מסתובבים מ "רגיולאר" ל "פייקי" ?? התכוונת לגופי

braker

New member
הוא צודק

אתה לא יכול להסתובב ברגיולר לגופי- אתה יכול להסתובב מרגיולר לפייקי\סוויץ´ או מגופי לפייקי\סוויץ´

odin02

New member
לאקס פילל זה נכון שאתה הומו?

כי אם כן אין לך מה להתבייש ואני יכול לסדר לך משהוא לאיזה סטוץ...

למעלה