EMS לחו"ל

pvzed

New member
EMS לחו"ל

שלום, אני צריך לשלוח חבילה לארהב של 4ק"ג בערך - EMS הכי זולים? 195 שקל למשלוח לעומת DHL שרוצים 550 שקל,למה יש את ההפרשים האלו? במידה ואני שולח לארהב מוצר במחיר של 200 דולר,מה המסים שהוא יצטרך לשלם?האם הוא ישלם עמלות EMS מיותרות? והאם EMS בארהב,זה USPS? תודה רבה.

w2s

New member
ההבדל הוא בשירות.

EMS פועל על תשתית הדואר הציבורי ולכן יש לו אפשרות להיות תחרותי במחיר אך רמת השירות נמוכה מאשר בחברות כמו DHL או פדקס. ההבדלים יכולים לבוא לידי ביטוי ב: 1. איסוף מהבית לעומת שליחה דרך סניף הדואר 2.זמן משלוח שונה בין DHL ל EMS 3.שחרור מהמכס כלול במחיר של DHL (עד סכום מסוים), ב EMS יש לשלם עמלה. 4.במשלקים וכמויות גבוהות ייתכן ש DHL יהיו יותר זולים, ניתן להתמקח על המחיר. 5.טיפול בביטוח במקרה של אבידה בהצלחה,

ozitex

New member
ההבדלים לתפיסתי

EMS, ככל הנראה יהיה זול יותר, בדרך כלל משמעותית, מכל החברות האחרות כמובן המידה ומדובר במשלוחים אקראיים ואל מסחריים מוסדרים. יש הבדלים בזמני המסירה, EMS, הגם שהוא מתחייב ל- 4-6 ימי עסקים, לפעמים לוקח יותר. יש לדעת כי גביית עמלות נוספות מעבר למה שמשולם ל- EMS אינו חוקי. ביטוח- אין בעיה ב- EMS וניתן לבטח עד 20,000 ש"ח. אין לי נסיון באשר לאיכות הטיפול בתלונות. מנסיוני האישי- עד כה השירות שלהם היה משביע רצון ובהתחשב בעובדה שהם זולים משמעותית מהאחרים, השימוש בישורת זה מומלץ על פני המקבילים לו. בהצלחה.

למעלה