EMOTIONS 1991-2013

specialsomeone

New member
EMOTIONS 1991-2013

עשוי מעולה !!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=i9s_lO1Z2uE
מדהים שהיא נראית הכי טוב השנה מכל התקופות והיא נשמעת מצויין גם היום,
ברור שהקול קצת השתנה אבל היא מחזיקה את השיר הזה כבר 21 שנה באותו סולם ושרה אותו בדיוק אותו הדבר.
פשוט מעורר השראה.

roimc

New member
תומר...

אני מסכים לגבי זה שהקול שלה נשמע טוב גם בהופעות האחרונות, אבל אתה באמת חושב שבקטעים של 2013 היא נראית הכי טוב? באמת? סליחה, אבל עם כל אהבתי למאריה, ויש המון, ואני אמשיך לאהוב אותה לא משנה מה המשקל שלה (בניגוד לסטיגמה הנצחית עליי פה), אני חושב שהבחורה עם התלתלים הכהים והגוף הנשי מתחילת-אמצע הניינטיז לא רואה ממטר את מאריה של היום מבחינת מראה. אני לא מדבר רק על משקל, שיושב עליה בצורה ממש בעייתית (היא פשוט נהיית נורא רחבה), מה זה הבלונד הזה? והבגדים הכל-כך לא מתאימים האלה? דעתי.

specialsomeone

New member
תראה

היא נראית השנה יותר טוב מההופעות של 2010 לצורך השוואה קרובה. אבל הבלונד זה בא והולך.. אני הייתי סטרייט בשבילה ב 97' . אני מעדיף אותה מלאה יותר מאשר רזה מידי. מה רע באיך שהיא נראית היום?

roimc

New member
אני חושב שפעם היא נראיתה טבעית יותר וחיננית

בכל אופן, גם היום היא נראית טוב, רק שזה נאמר בהשוואה לקטעים ישנים שהופיעו בקטע שהעלית.

galmc

New member

מאריה של אמצע שנות ה- 90

אהבתי את השיער החום שהיה לה ב- 97!

2011-2013: מילא שמלה נוצצת, מילא צמיד נוצץ אפילו את המיקרופון המנצנץ אני אקבל- אבל למה שלושתם ביחד?! קנתה אותם בסט?

ה

eranmc

New member
עברו 20 שנה, בואו נמשיך... תראו את עורנה

לא מצליחה להיות רזה כמו 2008 כבר 5 שנים.

roimc

New member
אבל לעורנה אין חדר כושר פרטי בבית

ושפית צנומה ומוכה כמו פטרישיה (לשעבר
) שמקציבה לה כפית לימון ביום ושדואגת לה לארוחות מסודרות ואימונים אישיים... נכון שבתור דיווה עולמית זה קשה לה לחיות תחת משמעת עם כל השפע שמונח לפניה, אבל בחייאת רבאק...

למעלה