emm... הפרק היומי?

TheCharm

New member
emm... הפרק היומי? ../images/Emo13.gif

יאאא! סלואן אבא של סידני?! פרק מיוחד, וטוב.

קטרפי

New member
היה שם משו נורא מוזר ../images/Emo110.gif

בקטע שסארק ולורן שכבו, היא משום מה נישארה עם הפאה

b u s t e d

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!../images/Emo109.gif

גמני שמתי לב לזה.. וגם לא הבנתי למה היא בכלל צריכה פאה... זה לא שהיא הגיעה לשם בליאס!...

Rachel47

New member
זה לא קשור..../images/Emo15.gif

ווהן וסידני היו שם אז אם הם נגיד היו קולטים אותה מאחורה לפחות שלא היו רואים בחורה בלונדינית מבינה

b u s t e d

New member
לא נראה לי שזה משנה../images/Emo109.gif

אז היו רואים מישהי בלונדינית... גם את בלונדינית
אולי הם יחשבו שזאת את??? יש עוד בלונדינים בעולם..

Rachel47

New member
אני בלונדינית../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif

כלומר נו..נגיד... אבל את משווה את זה ללורן
את רוצה מכות

b u s t e d

New member
חחחחח../images/Emo109.gif

מה פתאום!? שאני אשווה אותך ללורן?? חס וחלילה....
את בלונדינית
... לא?? אני זוכרת אותך בלונדינית..... ובכל מקרה- הנקודה שלי היא שאם נגיד הם יראו אותה מאחורה הם לא יגידו "אוי היא בלונדינית, אולי היא לורן", במיוחד כשלא חושדים בה בכלל... אפשר לזהות אותה רק מקדימה, ואז זה כבר לא משנה, כי היא נראת אותו דבר.... וגם עיצבן אותי שביום השני, אחרי שהיא עשתה את סארק, כשהיא שמה את הדבר הזה על הראש- היא עדיין הייתה עם הפאה. זה היה ממש דפוק
חשבתי שאולי הם רוצים להגיד שהיא בעצם לא בלונדינית, והפאה הייתה השיער האמיתי שלה, אבל למה שהם יעשו את זה?! חוצמזה שאם זה היה נכון, כל אלה שכבר ראו תפרקים הבאים כבר היו קופצים מזמן....

Rachel47

New member
אני לא בלונדינית ../images/Emo15.gif

אני שטנית עם פסים.. כלומר... בלונגינית חכמה... זה מין צבע מיוחד כזה.. בכל תאורה הוא נראה אחרת

b u s t e d

New member
אהה... אוקי.../images/Emo109.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Rachel47

New member
גם נכון..חח../images/Emo15.gif

אני חושבת שהקטע שהיא לא הורידה את הפאה לפני שהיא התחילה...לטחון אותו... היה המהירות והפזיזות... כאילו..אהבתי גם שהיא אמרה לו "תעצור ת'מכונית...תעצור ת'מכונית
" וקפצה עליו כמו איזה חתולה..חח שרלילה

b u s t e d

New member
הפרק../images/Emo26.gif../images/Emo109.gif

דווקא פרק טוב.. לא הכי טוב, אבל בהחלט- טוב! וכמובן, הפעם זכרתי שהקדימו תסידרה, ככה שאני חושבת שמגיע לי ח"ח!! חח איך אהבתי תפלאש באק לקטע עם השעון! זה היה רומנטי לאללה... מרשל ג'וניור!!!!!
!! הגאון הקטן שלי....(סתבו
). למרות שמיטשל זה לא שם של בת?? טוב, נו... מה אני כבר מבינה?! חח אהבתי תתמונה של מרשל עם התינוקקק גאדדד איזה שקסיות!!
בקטע שוייס אמר למייקל כזה "מה לורן אמרה" ווהן אמר שהיא לא זכרה, לא הבנתי על מה הם מדברים! מה היא לא זכרה??? (וזאת לא שאלה רטורית...) חחח הורג אותי שתמיד אחרי חצי פרק פתאום הם נזכרים לעשות שיר פתיחה. אוו איזה מחשוף יש לד"ר ברנט! שתהיה בריאה... אוףףף איך התעצבנתי שבאמצע המתח הם חזרו למה שכבר היה!! אוף איתם.. זה היה ממש מעצבן. ועוד לפני ששמתי לב שזה בכוונה, בכלל רציתי לזרוק תשלט על הטלויזיה! למרות שכשחושים על זה, אפשר להגיד שהם חזרו אחורה כדי להראות את סארק... שזאת סיבה מספיק טובה
.... אוו לורן שקסע!! חח אבל לא הבנתי למה היא התחפשה! הרי היא לא הייתה באליאס... טוב, בטח פשוט הייתה להם תלבושת אחת יותר מדיי אז הם החליטו לתת לה אותה... חחחחחחחחחח דרופ דה ווקי!!! איך נקרעתי כשהיא אמרה את זה! מההההההההההההההההההההההההההה?!!?!?!? סלואן אבא של סידני?! אין מצב... (ואני מתעלמת מהעובדה שלפני איזה חודשים היה כאן מישהו ******* שהחליט לכתוב את זה בכותרת של ההודעה שלו
) סעמק... כמה פרסומות בפרק אחד?! גאד דמט... חחחחחחחח you can do it you can do it you can do it..... אוווו סארק רשע
!! איך הוא מציק ללורן צ'לי
אוו רגע נוסטלגיה של "אב ובת"... מה שכל סידרה צריכה *פרצוף-מאוד-ציני* חחח בתכלס עכשיו כשאני חושבת על זה שוב, דווקא היה פרק חביב מאוד! ואת זה אני רואה לפי הקוד הצרוד שלי... גאד, כמה צעקתי על הטלויזיה בפרק הזה!!

TheCharm

New member
מסכים בערך עם הכל ../images/Emo3.gif

בהתחלה כשהם כאילו התחילו הכל מההתחלה חשבתי שטלעד כרגיל טעו, ואז פתאום הייתה הסצינת טלפון עם סארק והייתי בטוח שהם שמו מההתחלה כי הם בטעות חתכו קטע. ואז קלטתי ש.. לא
מרשל והתינוק - קטע מצחיק. ובאמת, מה לורן לא זכרה?!

b u s t e d

New member
חח כנ"ל../images/Emo109.gif

גמני חשבתי שהם החזירו כי הם דילגו על הקטע הזה... ואז ראיתי שיש עוד שינויים, אז, טוב נו...

LemonLimeLilach

New member
אה, ולא ראיתי את הפרק אבל אם אני

זוכרת נכון, לורן לא זכרה שזה האניברסרי למוות של אבא של ווהן...

למעלה