הפרק../images/Emo26.gif../images/Emo109.gif
דווקא פרק טוב.. לא הכי טוב, אבל בהחלט- טוב! וכמובן, הפעם זכרתי שהקדימו תסידרה, ככה שאני חושבת שמגיע לי ח"ח!! חח איך אהבתי תפלאש באק לקטע עם השעון! זה היה רומנטי לאללה... מרשל ג'וניור!!!!!
!! הגאון הקטן שלי....(סתבו
). למרות שמיטשל זה לא שם של בת?? טוב, נו... מה אני כבר מבינה?! חח אהבתי תתמונה של מרשל עם התינוקקק גאדדד איזה שקסיות!!
בקטע שוייס אמר למייקל כזה "מה לורן אמרה" ווהן אמר שהיא לא זכרה, לא הבנתי על מה הם מדברים!
מה היא לא זכרה??? (וזאת לא שאלה רטורית...) חחח הורג אותי שתמיד אחרי חצי פרק פתאום הם נזכרים לעשות שיר פתיחה. אוו איזה מחשוף יש לד"ר ברנט! שתהיה בריאה... אוףףף איך התעצבנתי שבאמצע המתח הם חזרו למה שכבר היה!! אוף איתם.. זה היה ממש מעצבן. ועוד לפני ששמתי לב שזה בכוונה, בכלל רציתי לזרוק תשלט על הטלויזיה! למרות שכשחושים על זה, אפשר להגיד שהם חזרו אחורה כדי להראות את סארק... שזאת סיבה מספיק טובה
.... אוו לורן שקסע!! חח אבל לא הבנתי למה היא התחפשה! הרי היא לא הייתה באליאס... טוב, בטח פשוט הייתה להם תלבושת אחת יותר מדיי אז הם החליטו לתת לה אותה... חחחחחחחחחח דרופ דה ווקי!!! איך נקרעתי כשהיא אמרה את זה!
מההההההההההההההההההההההההההה?!!?!?!? סלואן אבא של סידני?! אין מצב... (ואני מתעלמת מהעובדה שלפני איזה חודשים היה כאן מישהו ******* שהחליט לכתוב את זה בכותרת של ההודעה שלו
) סעמק... כמה פרסומות בפרק אחד?! גאד דמט... חחחחחחחח you can do it you can do it you can do it..... אוווו סארק רשע
!! איך הוא מציק ללורן צ'לי
אוו רגע נוסטלגיה של "אב ובת"... מה שכל סידרה צריכה *פרצוף-מאוד-ציני* חחח בתכלס עכשיו כשאני חושבת על זה שוב, דווקא היה פרק חביב מאוד! ואת זה אני רואה לפי הקוד הצרוד שלי... גאד, כמה צעקתי על הטלויזיה בפרק הזה!!