מתכון: עוגיות קוקוס לפסח
מתכון: עוגיות קוקוס לפסח רכיבים: 1 כוס סוכר 3/4 כוס מים 250 גר` פתיתי קוקוס 3 כפות מיץ לימון 3 חלבונים להגשה: עטרות נייר קטנות אופן הכנה: 1. מחממים את התנור לחום בינוני- גבוה (200 מעלות). מבשלים את הסוכר עם המים על להבה נמוכה כ-20 דקות עד שנוצר סירופ סמיך. מסירים מהאש ומוסיפים את הקוקוס והלימון. 2. מקציפים את החלבונים עד שנוצר קצף יציב. מוסיפים את עיסת הקוקוס לתוך הקצף ומערבבים בעדינות כדי שהקצף לא יישבר. 3. מכינים מהעיסה חרוטים קטנים ומניחים כל חרוט בעטרת נייר. מסדרים על תבנית התנור ואופים 5-10 דקות, עד שקצות החרוטים מקבלים גוון שחום. מוציאים מהתנור ומשהים לצינון. בתיאבון....... הערות: מקור המתכון: "לאשה" הופק על-ידי מטעמים 2001.