E ודאות

DecayCell

New member
המרקים של קנור ו-E631

מישהו יודע מה מקור ה-E631 במרקים של קנור?
 

The Evil Cat

New member
יש גם רכיב מהחי שמופק מחגבים

(לפי מה שזכור לי) בקוקטיילים יש רכיבים אלו.. מנצל"ש- למה חלק מהטבעונים לא שותים יין אדום?
 

Neta558

New member
לא, אבל..

נשמח אם מיהו ירים את הכפפה ויפנה לקנור בבקשה לברר את הענין. אנחנו מבטיחים לשמור את המידע בפורום כדי שיעזור לאחרים בעתיד
 

doronimous

New member
מישהו פעם אמר

יין - שנכתבו עליו מאות ספרים, שלומדים עליו באוניברסיטה, שיש מקצוע מיוחד יינן, שאנשים משלמים לפעמים הון לבקבוק, שיש טיולים מיוחדים בעולם לחובבי יין, הוא בסך הכל ... מיץ ענבים מקולקל
 

עופר ב.ה

New member
אמר - ושגה

כי יין אינו מיץ ענבים מקולקל. יין הוא מיץ ענבים שעובר תהליך של תסיסה, ע"י שמרים שמוכנסים אליו, צורכים סוכר ופולטים כוהל בתהליך הנשימה שלהם. אבל גם בזמנים שהכנסת השמרים לא היתה מבוקרת ומדודה, זה לא היה "מיץ ענבים מקולקל", כי התסיסה היא חלק הכרחי מהתהליך. "מקולקל" הוא משהו שאתה לא רוצה שיקרה.
 

contessa

New member
אבל כמו כל ההמצאות הטובות,

לא המציאו אותו בטעות? והוא כביכול "התקלקל"?
 
../images/Emo5.gifאת יכולה להרחיב??

איכס. בעיקרון אני לא אוכלת E אלא אם כן זה ממש טעות... איזה קוקטיילים? יין?? יש את אלה שמופקים מג'וקים ויש כאלה מחגבים? איזה רכיב זה במספרו? ואיך את יודעת? תודה, קסם.
 

contessa

New member
אבל שמעתי שלא כ"כ משתמשים

בחומרים מחרקים כי קשה להפיק אותם או משהו.. והרי, צריך לתפוס\לגדל מלא חרקים בשביל קצת חומר אז זה לא משתלם..
 

barakbl

New member
לא נראה לי שהבעיה היא בלתפוס ימבה

חרקים, שהרי בטח מגדלים אותם בכלובים בצורה המונית (חסרות שיטות?). דווקא שמעתי שהשימוש בהם די נפוץ, בתור צבע מאכל אדום עז (יש שמועה שזה המצב בבמבה האדומה). מדובר ב E מאה ומשהו (לא זוכר תמספר המדויק).
 
למעלה