Dynamic IP

Dynamic IP

שלום חבר שלי נתן לי פרטים לחשבון שלו באיזה אתר סגור. שצריך הזמנה בשביל להגיע אליו ואנחנו באותו ספק ותמיד הקפדנו שמתי שאני מחובר הוא לא יהיה מחובר והבעלים של האתר נתן למשתמש באן למרות הכל וששאלנו בתמיכה למה הבאן הם עלו על זה ששיתפנו את החשבון ואיך הם יכולים לדעת? הרי בבזק כל התנתקות והתחברות האי פי משתנה ואפילו שבדקתי ב http://www.ip-adress.com/map את האיזור שמראה של האי פי זה כל פעם מראה עיר אחרת בכלל ז"א שהם לא יכלו לעלות על זה בחיים. ובכל זאת הם אמרו שהטווחים שונים לגמרי ממה שאני התחברתי לחשבון ומה שהחבר התחבר. עכשיו שאלת המליון דולר זה איך הם יכולים לדעת שהטווחים שונים לעזאזל אם כל התנתקות והתחברות האי פי משתנה וגם הקפדנו למחוק עוגיות?

rafid1

Active member
מנהל
ראשית - באיזה בנק הפקדת את המליון ? ... ../images/Emo3.gif

יש מצב שכנראה אחד מכם משתמש בפרוקסי. באופן כזה, אכן הכתובות ישוייכו כאילו מאיזורים שונים (לא שאני מבין למה זה בכלל אסור מבחינתם...).

eladts

New member
כנראה ראו את זה

לפי הדפדפן, שמספק לאתר פרטים על הדפדפן, מערכת ההפעלה הרזולוציה וכו' ולפי זה ראו שהשימוש הוא ממחשבים שונים.

לא

שנכנסתי לתמיכה שלהם הם אמרו בפירוש משהו על dynamic ip שלא משתנה אם אני מתנתק ומתחבר והאי פי משתנה זה תמיד נשאר אותו טווח וככה הם ידעו שזה אני

prizman

New member
למה הם ירצו לאסור זה די ברור,

הם רוצים שני מנויים משלמים ולא רק אחד. אבל זה בערך כמו שיאסרו על מנוי סלולר לתת את המכשיר שלו למישהו אחר
הדרך הכן הגיונית וסבירה לדברים כאלה זה מה שיש אצלי בבניין. מע' האינטרנט מרכזית ואני משלם על חיבור ויש כמובן קוד. כשאני מתחבר ממחשב אחד ברור שהשני מקבל הודעה ששם המשתמש תפוס. זה סביר וכך הדברים אמורים להעשות. אבל בישראל מחפשים תמיד להרויח את העוד כמה שקל. שני הצדדים מסתבר.

rafid1

Active member
מנהל
--->

אצלם הבנתי, אבל מדוע יש מגבלה כזו אצלך ? הרי ניתן לחבר/לשתף את הבניין עם נתב/רשת אחת לטובת גישה מקבילית לכולם?

prizman

New member
בגלל חארות כמוני.

צא מנקודת הנחה שבבניין יש בערך 300 דירות, זה אומר בערך 500 דיירים. וזה אומר בערך 250 מחשבים כי כל הדיירים סטודנטים עשירים או אנשי עסקים. חוץ ממני כמובן. כמה שיש יותר משתמשים הגלישה נעשית איטית יותר. אז בהתחלה מפזרים יותר ראוטרים בקומה, יש 10 כאלה, אז נכון לכרגע יש 4-5 ראוטרים מפוזרים בכל קומה. ואז אני בא ואומר שהגלישה שוב נעשתה איטית ואני חייב אינטרנט מהיר לעבודה ואם לא יהיה אני אעזוב את הדירה ואז הם שוב חייבים לשדרג. כדי לשדרג הם חייבים כסף. בשביל הכסף הם חייבים לחייב כל משתמש. ואז מוסיפים שרתים וכן הלאה. אל תסתכל על זה כעל רשת ביתית אלא כמו על רשת של מפעל שלם ולא קטן. לכל אחד בבניין יש מחשב, לנו יש שניים. יש כאן עוד זוגות עם שני מחשבים וכולם רוצים מהירות גלישה כמובן. הנהלת הבניין החליפה כבר כמה ספקיות כדי לקלוע לדרישות הדיירים, וכולם עוזבים או חוזרים לטובת חברה כזו או אחרת, זה אחד היתרונות כאן, אתה לא מחוייב לאף אחד, אבל זה הרעיון באופן כללי.

wil

New member
מפזרים ראוטרים בקומה?

לא עדיף לתת לכל דייר חיבור Ethernet קווי ושאם הוא ממש רוצה שיחבר לזה ראוטר?

למעלה