double tone - פרק שלישי
1. וואי וואי וואי, איזה פשע נוראי היא (כמעט) עשתה. לבדוק אם ילד מסויים נמצא בגן.
אם היא הייתה כל כך "פושעת", בעיה להגיד "כן, אני קרובת משפחה" ברגע ששואלים?
אבל בכנות היא אמרה לא, וואלה לא ידעתי שיש כזה חוק, טוב נו, אז לא נורא, אני הולכת.
ומזה עשו סיפור שלם
2. שימו לב לפועל המעניין שהבחור משתמש כאשר הוא אומר שהוא חייב לחזור לעבודה.
トラブる
仕事がトラブっちゃったみたいで
3. שימו לב שוב לכל הצילומים מלמעלה.
שעשע אותי במיוחד הצילום שמראים את טאמורה מתעוררת בבוקר.
רואים אותה ואת בעלה שוכבים במיטה אחד ליד השני והשמיכה עליהם כמו פלס, כאילו...
כאילו רק לצילומים
אחרי לילה שלם הייתי מניח שהשמיכה תזוז קצת.
4.הוו, הוא העביר את הכלים מטר וחצי מהשולחן לליד הכיור. אין, אין, גבר מושלם עכשיו.
5. גאיה אני בשוק!!!
הפרק הזה שמתי לב קצת יותר לבגדים, בקטע שנאקנו מתעוררת ושומעת את קול טאמורה על הגבר המסתורי, היא עם הבגדים שהלכה איתם לעבודה פעם... גם פיג'אמה וגם בגדי עבודה??!! לגמרי אין להם תקציב בתוכנית הזאת
6. כשנקנו מגיעה למשרד שבו טאמורה עבדה...
הבחור שם שואל אותה מי את? אבל פשוט איך שהוא שאל היה כל כך שונה מאיך שזה נשמע בעברית או אנגלית.
באנגלית who are you?
אבל הוא שאל:
どちらさまでしょうか?
זה כל כך שונה מנניח... סתם:
誰?
7. כולם מבקשים לדעת מה הקשר שלה לטאמורה...או לילדה, או לכל מני
בעיה ביפן לתת אינפורמציה בחינם, אפילו אם היא לא עולה כסף.
8. משעשע, התמונה של יוהיי בפלאפון של נקנו זה תמונה של לימון
נו, אולי עוד יצא מזה לימונדה.
9. כשנקנו נכנסת לבית שלהם היא קצת בהלם שזה בדיוק הבית שהיא רואה בחלום ושהוא שואל אותה אם הכל בסדר היא מתחמקת בהתחנפות: לא לא, סתם הכל כל כך נקי שקצת הופתעתי.
מחמאה או עלבון? חח - שאתה, גבר כזה מלוכלך ומסריח תחיה בבית נקי? לא שערתי לעצמי, ממש מופתעת...
10. והכיור מלא בכלים משומשים... אולי בכל זאת הוא בדיוק מה שהיא תארה לעצמה/חלמה.
11. אז הוא אומר לה שהיא לא יודעת איפה הסכינים והקערות והיא אומרת לו שזה בסדר ומתחילה לארגן דברים והוא בשוק... ואז כדי להסביר לו(?) ולנו, היא אומרת שכל המטבחים אותו דבר. זה לא שהיא חלמה על המטבח הזה מראש או משהו.
אבל מה... לא צריך להיות עד כדי כך בשוק, מה בעיה למצוא סכין וקערות במטבח?!~!
12.
כשהם אוכלים את הבורגר שהיא הכינה להם והיא שואלת אותם איך זה? הילדה אומרת שזה אותו טעם של אמא. mama to issho no aji.
עכשיו הכל ברור, האבא והילדה רצחו את האמא ואכלו אותה.
חח
13. יפה, עדיין בגן ויודעת לכתוב בהירגאנה וקאטאקאנה.
1. וואי וואי וואי, איזה פשע נוראי היא (כמעט) עשתה. לבדוק אם ילד מסויים נמצא בגן.
אם היא הייתה כל כך "פושעת", בעיה להגיד "כן, אני קרובת משפחה" ברגע ששואלים?
אבל בכנות היא אמרה לא, וואלה לא ידעתי שיש כזה חוק, טוב נו, אז לא נורא, אני הולכת.
ומזה עשו סיפור שלם
2. שימו לב לפועל המעניין שהבחור משתמש כאשר הוא אומר שהוא חייב לחזור לעבודה.
トラブる
仕事がトラブっちゃったみたいで
3. שימו לב שוב לכל הצילומים מלמעלה.
שעשע אותי במיוחד הצילום שמראים את טאמורה מתעוררת בבוקר.
רואים אותה ואת בעלה שוכבים במיטה אחד ליד השני והשמיכה עליהם כמו פלס, כאילו...
כאילו רק לצילומים
4.הוו, הוא העביר את הכלים מטר וחצי מהשולחן לליד הכיור. אין, אין, גבר מושלם עכשיו.
5. גאיה אני בשוק!!!
הפרק הזה שמתי לב קצת יותר לבגדים, בקטע שנאקנו מתעוררת ושומעת את קול טאמורה על הגבר המסתורי, היא עם הבגדים שהלכה איתם לעבודה פעם... גם פיג'אמה וגם בגדי עבודה??!! לגמרי אין להם תקציב בתוכנית הזאת
6. כשנקנו מגיעה למשרד שבו טאמורה עבדה...
הבחור שם שואל אותה מי את? אבל פשוט איך שהוא שאל היה כל כך שונה מאיך שזה נשמע בעברית או אנגלית.
באנגלית who are you?
אבל הוא שאל:
どちらさまでしょうか?
זה כל כך שונה מנניח... סתם:
誰?
7. כולם מבקשים לדעת מה הקשר שלה לטאמורה...או לילדה, או לכל מני
בעיה ביפן לתת אינפורמציה בחינם, אפילו אם היא לא עולה כסף.
8. משעשע, התמונה של יוהיי בפלאפון של נקנו זה תמונה של לימון
9. כשנקנו נכנסת לבית שלהם היא קצת בהלם שזה בדיוק הבית שהיא רואה בחלום ושהוא שואל אותה אם הכל בסדר היא מתחמקת בהתחנפות: לא לא, סתם הכל כל כך נקי שקצת הופתעתי.
מחמאה או עלבון? חח - שאתה, גבר כזה מלוכלך ומסריח תחיה בבית נקי? לא שערתי לעצמי, ממש מופתעת...
10. והכיור מלא בכלים משומשים... אולי בכל זאת הוא בדיוק מה שהיא תארה לעצמה/חלמה.
11. אז הוא אומר לה שהיא לא יודעת איפה הסכינים והקערות והיא אומרת לו שזה בסדר ומתחילה לארגן דברים והוא בשוק... ואז כדי להסביר לו(?) ולנו, היא אומרת שכל המטבחים אותו דבר. זה לא שהיא חלמה על המטבח הזה מראש או משהו.
אבל מה... לא צריך להיות עד כדי כך בשוק, מה בעיה למצוא סכין וקערות במטבח?!~!
12.
עכשיו הכל ברור, האבא והילדה רצחו את האמא ואכלו אותה.
13. יפה, עדיין בגן ויודעת לכתוב בהירגאנה וקאטאקאנה.