Dick Domane

psychodoodle

New member
Dick Domane

This New Yorker is best known from the "Mystic Males" compilation, where he is represented with the great "Bad Dream". His only album was released in 1970 (Map City 3013) and is filled with well-crafted orchestral pop and psych-pop, often accompanied with fuzz guitar. He wrote all the songs except one ("Maybe"). Much more better than the horrible Gordon Alexander LP or the Bob Ray album (which is not bad but rather uninteresting). I would compare it to Del Shannons "Charles Westover" record (if that helps).​

psychodoodle

New member
ודעתי האישית

כמובן . כמו שאפשר לשים לב לא נפטרתם ממני עדיין
אבל תהיה ירידה משמעותית במינונים, תופסק החלוקה חינם (מצדי לפחות) על חשבון האמנים , ופחות השתתפות בדיונים . בקשר לאלבום של דיק דומיין ,המדובר בעוד ניו יורקר ממוצא איטלקי המוקף בעוד "איטלקים מקומיים" (היתה אז תופעה של הרכבים כל- איטלקיים בניו יורק ) שמנגנים ביחד בכל מיני "הרכבים מרובי חצוצורות". השיר Bad Dream הוא כאן הפצצה, ויש גיטרה פאז גם בעוד שירים ,אבל בעיקר פופ מתוזמר (ולא רע בכלל ,אם אתם שואלים אותי ) .

LadyG

New member
תודה

Bad Dream נשמע מצויין. נשמע אח"כ את השירים הנוספים בקישור.

Barmelai

New member
תודה דודל

גם פה כמו בהודעה הקודמת שלך בשבוע שעבר לא הצלחתי למצוא לינק להורדה. בהמשך אנסה לשמוע מהאתר, אם כי הסטרימינג פה על הפנים

LadyG

New member
דודל הסביר

"תהיה ירידה משמעותית במינונים, תופסק החלוקה חינם (מצדי לפחות)". אני בעד מינונים

טוב מאד דודל

תמשיך ככה. לאט לאט הם יתחילו להסגר... מה אתם חושבים קורה כרגע ל LOST IN TYME ? ממי הם בדיוק ביקשו להעתיק ביקורות לבלוג? למה הם נמנעים מלתת קרדיט? הם פנו או ניסו ליצור קשר עם עשירית מהיוצרים בשביל לבקש רשות להעלות את המוסיקה לרשת? ואל תקשקשו לי את המנטרה השחוקה של גונב מגנב פטור, אין כזה דבר. זה מה שחושב עליהם פטריק לונדבורג, כן. That's a nice way of putting it, since Lost In Tyme has been ripping off reviews from Scott's website, as well as from our Acid Archives Of Underground Sounds, with no permission and usually without any credit at all -- making it look as though the "generous" bozo who did the upload also wrote the review. He didn't. Good to hear they're "under attack from anonymous cohorts". Bad action generates bad karma, which will catch up with you. // Patrick אין גונב מגנב פטור, יש סוף גנב לתליה.

Jflyaway

New member
../images/Emo13.gif

גם אם הייתי מסכים איתך ועם הפאטריק, הייתי שותק ונמנע מלהצטרף לעליהום כי אני מודה.. אני חריין אמיתי. חטאתי והורדתי מהבלוגים ה מ ו ן אלבומים, ואין לי - אני מודה - את החוסן המוסרי הדרוש עלן מנת לעשות עכשיו DELETE מוחלט ל 150 ג'יגה של גודיז.. לי אין מילה רעה עלן המקטרגים בעניין הבלוגים. אני כאמור חלש אופי מדי בכדי להצטרף אליהם. אני משוכנע שרובם לא הורידו כלום לדיסק הקשיח שלהם, וגם אם כן, אני בטוח שהם מחקו את ה כ ל מהכוננים הקשיחים והעיפו לפח את כ ל הדיסקים צרובים בשלב הזה כשהחליטו לבקר על העוולות של האחרים...

psychodoodle

New member
יוסי ,לא להתלהב יותר מדי...

בלי הקבצים הללו היית ממשיך "לדבר בסינית" עם שאר האנשים כאן . אני מזכיר לך שאתה הוא שהתחיל כאן עם הריפים ב YOUSENDIT ! יותר מאוחר תרבות הבלוגים קיבלה כאן חשיפה מצדי . זה אפשר לכל מני חברים חדשים בפורום להכנס יותר מהר לענינים ,ולהשתתף בדיונים . אני ממליץ לחברי הפורום לא להעלות קבצים ,ובטח לא ברפידשר - מישהו מחטט עכשיו שם , במטרה לתפוס בעיקר תוכנות וסרטים שמופצים לא חוקית . גם הבלוגר מ "הפוסטר המיסתורי" שמתעסק ב OOP נראה לי קצת מודאג :
Someone take over. Make all of these posts your own in a new blog. I am heavily considering getting out while the getting is good. Moving on is an option; this has been fun. MP​
נ.ב. כדאי לחטוף כמה מההצבות האחרונות שלו כמו Buckwheat שבתמונה המצ"ב שמומלצת לחובבי הסאונד של החוף המערבי

למעלה