culina- ועכשיו סיוט נוסף...

grillo1

New member
culina- ועכשיו סיוט נוסף...

לפני כחודשיים,בדרך הביתה וכשמיצי הקיבה הגיעו עד ללשון,נכנסתי למסעדה הזו היושבת על פינה חביבה בבן יהודה\ארלוזרוב (תל אביב). עם המוןןן ציפיות חיכיתי לפסטה ברוטב עגבניות(ועוד כמה אלמנטים). כשהגיע המנה,אפופה בניחוח אבקת מרק,העזתי וטעמתי.... המנה חזרה מיידית למטבח. הטבח בכבודו שאל על מה ולמה והופתע(באופן עמוק (-: )שהתרמית נחשפה.כשהטחתי בו כי לאבקה הזו אין מה לחפש באוכל הוא ענה לי "וואלה". הוא מצידו,הציע לי מנה אחרת וכדי לא "ליפול" שוב הוצעה פסטה ברוטב שמנת. בקשתי ממנו שיכין אותה על המקום וגם הסברתי לו איך...(חמאה,שום,יין לבן,שמנת ופרמזן).לאחר שלוש דקות(לא יותר) הגיע המנה ולהפתעתי לא הופתעתי.פסטה ועליה שמנת-זהו ! אה,שכחתי,מלמעלה פוזרו גרגרי אגוז מוסקט. יצאתי משם עם טעם של עוד (עוד רגע ואני מקיא..). טוב,זה היה אז. לפני שבוע גיליתי שבבוגרשוב נפתח להם סניף חדש. המקום המה אנשים שממש נהנו מרטבים בטעם עוף מכובס... עד מתי?? עד שאוסם תפסיק לייצר ! שנה טובה שוורץ
 

ברוזונת

New member
אם רק היית יודע בכמה מסעדות זה קורה

גם מסעדות שמכינות צירי בקר / עוף.. לעיתים משתמשות באבקת מרק עוף או בצל.. מה לעשות המונוסודיום שבהם גורם להעצמת טעמים..
 

beeyourself

New member
ורשמים טריים מהסניף בבוגרשוב

אז ככה: אין לצפות לסעודת מלכים ממסעדה שמצהירה על עצמה שכל מנותיה עולות 29.90 ש"ח. כאן עובד החוק הברור של "שילמת זול - קיבלת זול". רק של"זול" התלוו היום גם חום בלתי נסבל, זבובים ומוסיקת רקע מזרחית צווחנית משהו... ההבדל בסניף הבוגרשובי הן הפיצות, אותן דווקא לא ניסינו... הוזמנו ניוקי בשמנת עגבניות (דווקא היה נימוח ומעניין), פנה ארבע גבינות (לדעתי הייתה גבינה אחת ושמנת אבל ניחה...) ופסטה אלי אליו שהייתה דיי מאכזבת ודלוחה. שוב, לא שציפינו למשהו מיוחד לאחר מספר ביקורים בסניף הישן... חברותי הצהירו שכבר לא יחזרו לעולם... אני עוד עלולה לחזור ולו רק בשביל הסלט קולינה - ירקות עם עוף מוקפץ, שמשום מה חוזר ומושך אותי חזרה...
 

ננה f

New member
נו מה הפלא שוורצי

הם מנסים להגיש לך (לך...) אוכל "איטלקי". חה.
 
למעלה