culina- ועכשיו סיוט נוסף...
לפני כחודשיים,בדרך הביתה וכשמיצי הקיבה הגיעו עד ללשון,נכנסתי למסעדה הזו היושבת על פינה חביבה בבן יהודה\ארלוזרוב (תל אביב). עם המוןןן ציפיות חיכיתי לפסטה ברוטב עגבניות(ועוד כמה אלמנטים). כשהגיע המנה,אפופה בניחוח אבקת מרק,העזתי וטעמתי.... המנה חזרה מיידית למטבח. הטבח בכבודו שאל על מה ולמה והופתע(באופן עמוק (-: )שהתרמית נחשפה.כשהטחתי בו כי לאבקה הזו אין מה לחפש באוכל הוא ענה לי "וואלה". הוא מצידו,הציע לי מנה אחרת וכדי לא "ליפול" שוב הוצעה פסטה ברוטב שמנת. בקשתי ממנו שיכין אותה על המקום וגם הסברתי לו איך...(חמאה,שום,יין לבן,שמנת ופרמזן).לאחר שלוש דקות(לא יותר) הגיע המנה ולהפתעתי לא הופתעתי.פסטה ועליה שמנת-זהו ! אה,שכחתי,מלמעלה פוזרו גרגרי אגוז מוסקט. יצאתי משם עם טעם של עוד (עוד רגע ואני מקיא..). טוב,זה היה אז. לפני שבוע גיליתי שבבוגרשוב נפתח להם סניף חדש. המקום המה אנשים שממש נהנו מרטבים בטעם עוף מכובס... עד מתי?? עד שאוסם תפסיק לייצר ! שנה טובה שוורץ
לפני כחודשיים,בדרך הביתה וכשמיצי הקיבה הגיעו עד ללשון,נכנסתי למסעדה הזו היושבת על פינה חביבה בבן יהודה\ארלוזרוב (תל אביב). עם המוןןן ציפיות חיכיתי לפסטה ברוטב עגבניות(ועוד כמה אלמנטים). כשהגיע המנה,אפופה בניחוח אבקת מרק,העזתי וטעמתי.... המנה חזרה מיידית למטבח. הטבח בכבודו שאל על מה ולמה והופתע(באופן עמוק (-: )שהתרמית נחשפה.כשהטחתי בו כי לאבקה הזו אין מה לחפש באוכל הוא ענה לי "וואלה". הוא מצידו,הציע לי מנה אחרת וכדי לא "ליפול" שוב הוצעה פסטה ברוטב שמנת. בקשתי ממנו שיכין אותה על המקום וגם הסברתי לו איך...(חמאה,שום,יין לבן,שמנת ופרמזן).לאחר שלוש דקות(לא יותר) הגיע המנה ולהפתעתי לא הופתעתי.פסטה ועליה שמנת-זהו ! אה,שכחתי,מלמעלה פוזרו גרגרי אגוז מוסקט. יצאתי משם עם טעם של עוד (עוד רגע ואני מקיא..). טוב,זה היה אז. לפני שבוע גיליתי שבבוגרשוב נפתח להם סניף חדש. המקום המה אנשים שממש נהנו מרטבים בטעם עוף מכובס... עד מתי?? עד שאוסם תפסיק לייצר ! שנה טובה שוורץ