CREED-WEATHERED

metal head

New member
המממ...

האמת האמרפול זאת הדוגמה הכי טובה ללהקת הבי\פאוור! אני בטוח שאתה מתכוון ללהקות כמו grave digger, white skull, primal fear... אבל דווקא הלהקות האלה הם פשוט הבי מטאל נקי (מצויין!!!) ואני לא יודע מאיפה השטויות שזה פאוור כי הם להקות יחסית "כבדות" שאפשר לשמוע ממש קצת אפילו אלמנטים של טראש במיוחד בגרייב דיגר...

Zed off

New member
תראו...

זה נכון שפאוור והבי זה סגנונות דיי דומים, אבל אם מדברים על הבי קלאסי כמו מיידן וכו, הם דיי רחוקים...לא שמעתי את כל החומר שלהם, אבל ממה ששמעתי הם פאוור,ולא כבד כלכך...

Nomaed Dominus

New member
HAMMERFALL?

אם אתה מדבר על HAMMERFALL, אז באמת אני מציע לך לשמוע את האלבום השני שלהם - LEGACY OF KINGS אני צמיע את זה לכול האנשים שאוהבים HEAVY ו-POWER ואפילו DEATH-מלודי. הם ממש מצויינים. זה אלבום מושלם אצלהם. וחוץ מזה ש-JESPER STROMBLAD כותב איתם את החומר שלהם. למי שלא יודע - JESPER זה הגיטריסט והמלחין של IN FLAMES.

Zed off

New member
דווקא את רוב השירים שמעתי מלגאסי...

לא יודע...אני חושב שזה פאוור דיי רגיל, אולי באמת קצת יותר כבד...אני גם לא כלכך חובב של פאוור אז אני לא ממש מומחה בזה...

Nomaed Dominus

New member
well, matter of taste

it´s just a matter of taste... and if you say you´re not that much of heavy-power fan anyway that´s ok, you probably won´t see much difference since you haven´t heard probably much of the stuff :) same as people who never heard metal will say that Pantera and Metallica are alike ;)

Zed off

New member
דווקא שמעתי דיי הרבה פאוור...

אני חושב ששמעתי מספיק להקות פאוור בשביל לשפוט, זה שHammerfall מנגנים קצת יותר כבד מלהקות פאוור אחרות רגילות, לא דווקא עושה אותם הבי...אבל לא משנה...

Nomaed Dominus

New member
באמת לא משנה

כי סה"כ זאת מוזיקה פשוטה ונחמדה, עם LYRICS מעניינים (תלוי למי) והם יודעים לנגן טוב ויפה, ולשיר, אז זה לא משנה איזה סגנון זה. זה עניין של טעם.

Nomaed Dominus

New member
אין הבדל בין מטאליקה ופנטרה!? :)

אם כל הרוק הכבר אותו דבר, תקשיבי לזה כמה פעמים, ואז תגידי עם זה זהה או לא... תשווי בין 2 להקות רוק-כבד.. למשל: STRATOVARIUS ו-DEICIDE תגידי אם יש הבדל... או אפילו CANNIBAL CORSE ו-BURZUM... יש במטאל כ"כ הרבה סוגי סגנון, תתי-סגנון וכו´, שפשוט כבר לא מוצאים להם הגדרות. למרות שזה לא קשור להודעה המקורית, רק לפתוח עיניים...

theAMP

New member
לדעתי

היא אמרה שמבחינתה אין הבדל... היא לא הכחישה את ההבדל, היא פשוט אמרה שהיא לא רואה אותו... זה כמו שאתה לא רואה הבדל בין האוס לדאנס מחתרתי לקלאב טראנס...

Nomaed Dominus

New member
עוד פעם

אתה לא מכיר אותי אתה לא יודע מי אני או מה אני אז אל תצפה ממני כלום, כי בחיים לא תיגע מה לצפות. אני לא סגור ואטום בתוך איזה בועה (METAL-HEAD, אני זוכר!!!:)) ). אני בן-אדם מאוד OPEN-MINDED, ולא תאמין איזה שינויים דרסטיים עברתי בחיים שלי, ורק בגלל שאני OPEN MINDED. עברתי שינויים לבד, שגרמתי להם, בלי קשר לאף אחד, כי זאת הייתה תקופה של התבגרות, ושל למידה. I hope you´ll get there some day as well, cause i´ve been in the same place where you are now. and i am SO happy i´m over it, though i have no regrets!

metal head

New member
אתה זוכר?

אתה מתכוון לתקופה של, שנת מתי זה היה 94-96? או משהו כזה? כן?

Nomaed Dominus

New member
נכון מאוד,

אבל גם בנהריה אפשר לשרוף כנסיות, בתי-כנסת ומסגדים! האמת, אני גרתי בחיפה פעם, וכאשר אני חושב על זה, צריך לחזור לשם, להתחיל הכל משם!!! הרי יחסית לישראל, חיפה הרבה יותר דומה לנורווגיה... מת"א

litany

New member
מתי הוא בחנויות???

קודם כל, ברור ש creed הם הלהקה הכי טובה שיש ומאוד עצוב שהבסיסט עזב ועתיד הלהקה לא ברור...בכל מקרה חבל שלא מספיק מכירים אותם אז תשמעו קצת. חוץ מזה, מתי החדש יוצא? שמעתי שיר אחד מתוכו ואני מחכה להוסיף אותו לצד השניים הקודמים אצלי באוסף. אור.

metal head

New member
ובקשר לפאנטרה...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פאנטרה זה הבי בידיוק כמו שבריטני ספירס זה בלאק! היו להם את ארבעת האלבומים הראשונים משנות ה80 עד POWER METAL ששם הם ניגנו הבי ישן וטוב... אחרי זה ב92 או 93 או אני לא יודע כמה יצא הלבום קאובויס פרום הל שזה טראש\ספיד וכמו שנומאד אומר עם אלמנטים של הארדקור ובפעם המיליארד פאנטרה זה חרא! (אחרי פאוור מטאל)

LITANY ..צדיק בסדום../images/Emo45.gif

קודם כל אני מאושרת עד אין סוף שיש פה בנאדם אחד שיכול לשבת ולהסכים איתי כשזה לא מדובר בלהקה כל כך חרושה!! כן.. קריד היא ה-להקה לדעתי, כי היא הרוק הראשון ששמעתי כמו שצריך והתאהבתי ישר... וזה שיש להקה שהגיעה לפניה ויש לה סגנון דומה אז אנשים ישר שוללים ואומרים שהיא רחוקה מלהיות טובה כמו המקורית, וזה ידידיי לא נכון... לדעתי קריד מתעלים על עצמם ופשוט בארץ מסרבים לקבל אותם. הדיסק השלישי כבר יצא.. קניתי אותו :) ולדעתי אחד השירים היותר טובים שלהם הוא שיר מספר 7, אתה יכול להכנס לאתר ולהקשיב לדעתי... פשוט בא לי לקחת זוג מקלות תופים לידיים או את הגיטרה וללוות אותם. litany- הלכתי לראות את הקישור ללהקה וזה ניראה אחלה :) גם לי היתה "בזמנו" להקה, הופענו בבארים נכבדים דווקא... להפתעתי
בהצלחה! דרך אגב שמת לב איך אנשים התחממו כל כך מהר כשאמרתי מטאליקה ופנטרה? וואו.. לא ציפיתי לזה.. ע.ד.

למעלה