corn dog

דגנית10

New member
corn dog

אני מה"רואות ואינן ניראות"..., בכל מקרה מאד נהנית פה... אולי יש למישהו מתכון ל Corn dog? (נקניקיה עטופה בבצק, אני פגשתי בו רק בקליפורניה, אבל אולי נפוץ במקומות אחרים?!) מודה מראש

kby

New member
"נקנקיה בפיג'מה"

חביבת כל ילדי הקיבוצים. ריבוע בצק עלים, נקניקיה, גלגול ואפיה.

nikit1

New member
נראה לי שהכוונה היא לבצק מקמח תירס

שעוטף את הנקניקיה ולא בצק עלים...אני גם אשמח מאד למתכון מדויק, לא הצלחתי להפעיל את מנוע החיפוש הבוקר.

דגנית10

New member
את צודקת, כמו שכתבתי בהמשך

מקליפורניה מוכרים אותן "על מקל", הילדים מאד אוהבים (לדעתי גם המבוגרים, אבל לא נעים להם להודות)

דגנית10

New member
תודה אבל לא זאת כוונתי...

אני מתכוונת לבצק שלדעתי (גם לפי שמו וגם לפי טעמו), עשוי מקמח תירס (?!), הבצק נוזלי, טובלים את הנקניקיה בבצק ואח"כ מטגנים בכל זאת תודה

משה בתיבה - זה כינויו הישראלי

אין פשוט מזה. מפשירים במקרר בצק עלים שהוצאנו ערב קודם מהמקפיא. חותכים מלבנים ברוחב הנקניקיה ובאורך שיספיק לעטוף אותה בגלגול. על כל מלבן מניחים נקניקיה ומגלגלים. מניחים ברווחים בתבנית מרופדת ניר אפיה, אופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות, ב-200 מעלות עד הזהבה.

ובשינוי קל כפי שהוצע בפורום

עוטפים רק באמצע את הנקניקיה עם בצק עלים ובצד אחד של הנקניקיה חורצים X כך שבזמן האפיה מתקבל פרח מהנקניקיה.

פריזB

New member
שלילי

משה בתיבה זה לא corn dog. corn dog זה איזשהו מאכל של נקנקיה על מקל מצופה בקמח מסויים (יכול להיות קמח תירס) ומטוגנת בשמן עמוק. ומשה בתיבה זה, כמו שאמרת, נקנקיה מגולגלת בבצק עלים... *גמני עדיין מחפש מתכון טוב ל corn dog*

../images/Emo150.gifנכון, לכן איתרתי אתר אמריקאי

יש שם כמה מתכונים ל-CORN DOG, לא ברור אם זה מה שחיפשתם. האתר הוא www.recipezaar.com במנוע החיפוש שלו צריך להקליד CORN DOG ומגיעים לארבעה מתכונים, אחד מהם אולי מתאים למה שמשתוקקים אליו.

דגנית אני נוהגת להכין בצק שמרים

לרדד לחלק לקוביות שמכילות בנוחיות את הנקניקיות (שטוגנו קודם לכן במחבת טפלון) על חלק מהקוביות מורחת חרדל ועל החלק השני מורחת קטשופ ועל השלישי משהו חריף ואז מניחה בתוך כל קוביה נקניקיה סוגרת מורחת בשמן זית ומפזרת מעל מלח גס. טעים כל כך שתוך כדי הדפסה...... אני כבר רצה הביתה להכין פנינה

zambia

New member
CORN DOG דרך אגב....

ניסיתי את המתכון ש-nirit1 צירפה ויצא מעולה מעולה מעולה!!!!!!!!!!! את חייבת לנסות!!!!

למעלה