אני מה"רואות ואינן ניראות"..., בכל מקרה מאד נהנית פה... אולי יש למישהו מתכון ל Corn dog? (נקניקיה עטופה בבצק, אני פגשתי בו רק בקליפורניה, אבל אולי נפוץ במקומות אחרים?!) מודה מראש
אין פשוט מזה. מפשירים במקרר בצק עלים שהוצאנו ערב קודם מהמקפיא. חותכים מלבנים ברוחב הנקניקיה ובאורך שיספיק לעטוף אותה בגלגול. על כל מלבן מניחים נקניקיה ומגלגלים. מניחים ברווחים בתבנית מרופדת ניר אפיה, אופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות, ב-200 מעלות עד הזהבה.
משה בתיבה זה לא corn dog. corn dog זה איזשהו מאכל של נקנקיה על מקל מצופה בקמח מסויים (יכול להיות קמח תירס) ומטוגנת בשמן עמוק. ומשה בתיבה זה, כמו שאמרת, נקנקיה מגולגלת בבצק עלים... *גמני עדיין מחפש מתכון טוב ל corn dog*
יש שם כמה מתכונים ל-CORN DOG, לא ברור אם זה מה שחיפשתם. האתר הוא www.recipezaar.com במנוע החיפוש שלו צריך להקליד CORN DOG ומגיעים לארבעה מתכונים, אחד מהם אולי מתאים למה שמשתוקקים אליו.
לרדד לחלק לקוביות שמכילות בנוחיות את הנקניקיות (שטוגנו קודם לכן במחבת טפלון) על חלק מהקוביות מורחת חרדל ועל החלק השני מורחת קטשופ ועל השלישי משהו חריף ואז מניחה בתוך כל קוביה נקניקיה סוגרת מורחת בשמן זית ומפזרת מעל מלח גס. טעים כל כך שתוך כדי הדפסה...... אני כבר רצה הביתה להכין פנינה