COMFY - מה אתם אומרים?

אושינקה

New member
COMFY - מה אתם אומרים?

מומלץ או לא? ועוד שאלה - איך זה מתחבר למחשב? במקום הקיבורד הרגילה? או שזה חיבור USB? עדיף מחשב נפרד בשביל זה? תודה מראש לעונים

לדעתי, ולדעתי האישית בלבד

חבל על הכסף. ילדים בסביבות גיל שנתיים וחצי כבר יכולים ללמוד לשלוט בעכבר רגיל ולפני זה יש להם מספיק משחקים מלבד המחשב.

Ronit FL

New member
עוד תגובה

תקשיבי לשלושים ומשהו. להדר היה קומפי שלווינו מחבר למשך חודש בערך בשביל לבדוק כדאיות. לא כדאי.

adimayer

New member
לנו יש קומפי והילדים מאד מרוצים

יש לנו משחקים בכמה רמות. אלן בת השנה וחצי ישבת מרותקת מול המחשב ועושה פעולות לפי ההנחיות. לדניאל בן השלוש וחצי יש משחקים ברמה גבוהה יותר. חלקם עדיין קשים לו, אבל מדהים אותי לראות כיצד הוא מקשיב בריכוז מוחלט לכל הנאמר, ומיד אח"כ מבצע את הפעולות. אני בטוחה שיש משחקי מחשב אחרים שלא דורשים מקלדת נפרדת, אבל במקרה הזה אין לי חשש שהילדים יהרסו לי את המחשב. זה מתחבר למחשב בחיבור USB, וזה לא בא במקום המקלדת הרגילה, אלא בנוסף לה. אין צורך במחשב נוסף.

shiraharrison

New member
בעיני - לא לקנות

קנינו לקייסי בגיל שנה, שיחק קצת וזהו זה עדיין שוכב פה איפשהו ללא מעש הגרפיקה עלובה והפעיליות עוד יותר. יש לו עכשיו שליטה יפה בעכבר של המחשב ויש משחקים הרבה יותר יפים ומעניינים בכל נושא שלא תרצי.

hello all

New member
לרוץ לקנות../images/Emo45.gif

הקטנה מ-ש-ו-ג-ע-ת על זה! יש לנו כבר שתי תוכנות וזה מאוד מאוד מומלץ. מלמד צבעים, צורות, שירים, חיות, משחקים. יש לי את תוכנת הבסיס שמגיעה עם הקנייה וקנינו גם את HOME HUNT - מדהים. הילדה מטורפת עליו. זה מתחבר USB, לא במקום המקלדת. לא צריך מחשב נפרד. תקני, מומלץ!

למעלה