CODE ORANGE...זה למה???? אמריקה בקוד אוראנג' ואנחנו...מקבלים מסגרות שחורות.... למה??????
ב ברבורה לבנה New member 13/2/03 #1 CODE ORANGE...זה למה???? אמריקה בקוד אוראנג' ואנחנו...מקבלים מסגרות שחורות.... למה??????
ח חונה לרגע New member 13/2/03 #2 גם לי זה עושה שחור בעיניים לא מבינה את יועצי הפירסום של אורנג', פרסום דוחה שבדוחים!
שיח סלימאן Well-known member מנהל 13/2/03 #3 ולנו כנראה יש פרוטקציה בפורום צלילה לא שמו לנו את השחור השחור הזה והשאירו אותנו בהשגחת הלובביצ'ער הנשקף אלינו ממרומי הדף. צריך לדעת באיזה פורום להיולד.
ולנו כנראה יש פרוטקציה בפורום צלילה לא שמו לנו את השחור השחור הזה והשאירו אותנו בהשגחת הלובביצ'ער הנשקף אלינו ממרומי הדף. צריך לדעת באיזה פורום להיולד.
ב ברבארה New member 14/2/03 #5 קשה לי להתרכז עכשיו כי כל ההודעות עוברות דירה, פם למטה פם למעלה ,ואני שרגילה לפזול לצדדים , רואה רק ת'פלפונים האלה שומעת את כל הפאח שנשפך מהם ,,,וחושבת איך אני מוציאה להם ת'בטריה מהגב
קשה לי להתרכז עכשיו כי כל ההודעות עוברות דירה, פם למטה פם למעלה ,ואני שרגילה לפזול לצדדים , רואה רק ת'פלפונים האלה שומעת את כל הפאח שנשפך מהם ,,,וחושבת איך אני מוציאה להם ת'בטריה מהגב