clie 610

מני.ת

New member
clie 610

שלום לחברים היקרים. זה עתה רכשתי את המכשיר הנפלא הזה של סוני. אני מעוניין להעביר את המידע שלי מהפאלם 3c לסוני, אבל אני לא מצליח לשדר מהפאלם לסוני את ספריית הטלפונים, כי זה נעול ואני לא יודע איך להסיר את הנעילה. איך אני אוכל להעביר את המידע שלי מהפאלם לסוני? אני אפילו לא יודע איך מגבים את המידע מהפאלם למחשב כקובץ PRC ואחר כך לפאלם (סוני). אודה על עזרה בעניין, אני ממכוון להוריד את העברית של פנטיקון לסוני, האם גרסת הבטא עובדת כמו שצריך? תודה על כל עזרה, מני תורן.

מני.ת

New member
compusa

399 דולרים. אני חי בחו´ל, שכחתי לציין. האם תוכל לעזור לי?

_אלי_

New member
אני מניח שאין הבדל בין העברת מידע..

בין פאלם לסוני לבין בין פאלם לפאלם. הסוני משתמש באותה תוכנת דסקטופ, ולכן כל שעליך לעשות הוא לסנכרן את הסוני בפעם הראשונה ולבחור את שם המשתמש הקיים. אל תשכח לבחור באופציה של העברה מהמחשב לפאלם בלבד כדי שלא ימחקו לך הנתונים. אם לא תרצה להעביר את התוכנות הקיימות בפאלם, תמחק את כולן מספריית Backup לפני הסינכרון. אל תשכח לגבות את ספריית הפאלם לפני תחילת כל התהליך. בהצלחה!

yoavs

New member
קבצי PRC

קודם כל תתחדש אחלה מכשיר כל הקבצים שיש לך בפאלם (למעט ה-ROM) נמצאים גם ב-pc בספריה palm\username\backup username- הכוונה לשם המשתמש שלך בפאלם. לפני שאתה מתחיל תגבה את כל ספריית שם המשתמש שלך. חוץ מזה לא מכיר את הסוני.

מני.ת

New member
תודה לעוזרים. ../images/Emo51.gif

הקבצים היו בפורמט BAK וDAT ולא הצלחתי להעביר אותם, עד שניסיתי להעביר אותם בפורמט ABA וDBA . עכשיו יש לי את הכתובות. שוב תודה. ממני.

למעלה