Cleveland Cavaliers 34-1 Report

Cleveland Cavaliers 34-1 Report

החלטתי לחקור את הפרשה יותר לעומק ולעשות סדר בדברים, התחלתי את הבדיקה מההפסד החוץ נגד בוסטון שהתקיים ב30 לנובמר ועד להיום שבעצם כל הזמן הזה קליבלנד השיגו ניצחון אחד ו34 המפסדים! אז בוא נשים את הדברים על השולחן ונראה מה היה לנו בדיוק ומי וממתי היה פצוע טוב אז כמות מכובדת של 15 משחקים מתוך ה34 למעשה קליבלנד שיחקו עם חמישיה קליבלנדית טיפוסית מהשנתיים האחרונות שהסתכם בניצחון אחד מתוך 14 משחקים (14-1) זה כולל את מוו ווליאמס, אנטוני פארקר, דניאל גיבסון או ג 'ואי גרהאם, ג'י ג' היקסון או אנתואן ג'יימסון ואנדרסון ווירז'או זאת בגדול הייתה החמישיה הפותחת ב15 המשחקים האלה עם שינוים קטנים של שחקן כזה או אחר ממשחק למשחק אפשר לראות שבעצם קליבלנד הפסידו 14 משחקים מתוך 15 עם חמישיה טיפוסית של שנה שעברה אין ביג זי ואין שאקיל אוניל אבל היה לפחות את אנדרסון ווירז'יאו שהוא שחקן יותר יעיל מהם נכון להיום זה בטוח שורה תחתונה: מוו ווליאמס, דניאל גיבסון, אנתוני פארקר, אנתואן ג'יימסון, ג'י ג' היקסון ואנדרסון ווירז'יאו כל השחקנים האלה הם שחקני חמישיה לכל דבר בקליבלנד קאבלירס של השלוש שנים האחרונות אז 15 משחקים מתוך ה34 עם סגל מלא השיגו ניצחון אחד ו14 הפסדים מהמשחק נגד שארלוט התחילה המכת פציעות של קליבלנד שבעיקר וירז'או ומו ווליאמס בחוץ עדיין זה לא סיבה להפסיד 24 רצוף עם שחקנים כמו אנתוני פארקר אנתואן ג'יימסון דניאל גיבסון וג'י ג'י היקסון שבעצם הם היו שחקני חמישיה של קבוצה שמעומדת לאליפות מקווה שעשיתי סדר בדברים ועכשיו זה יותר ברור, ואפשר להבין שגם בלי פצועים הם לא באמת השיגו ניצחונות

אשתקד תן לי את התגובה שלך עכשיו שהדברים

יותר ברורים לעיין אפשר לראות שהנפילה דווקא התחילה שהקבוצה הייתה ללא פצועים עם סגל מלא ובכל זאת לא השיגו ניצחונות ולא ההפך ורק הפצועים בהמשך שמו מלח הפצעים ועדיין זאת לא סיבה לא להשיג W אחד מתוך 20 משחקים, עדיין היו שחקנים חמישיה של אותה קליבלנד שרצה לאליפות לרשותם

אשתקד

New member
ואני גם מציע

שלא תהפוך דיונים או אפילו ויכוחים לגיטימיים לקטע אישי... אני הסברתי כבר כמה פעמים שאני רואה בכדורסל בידור. ואין לי עניין לבוא לפורום על מנת לריב עם אנשים. אני מביע את דעתי ואתה את דעתך. אני דווקא מאלה שמאמינים שצריך מגוון של דעות בפורום על מנת שיהיה מעניין. אבל אם אתה ממש לוקח את זה אישית שאני חולק על הקביעה שההבדל היחידי בין קליבלנד של השנה לזו של שנה שעברה זה המעבר של לברון... ואם אתה מוטרף לחלוטין מעצם זה שאתה לא מסוגל להתמודד עם ההשוואה בין נוביצקי ללברון משום שעל פי הדרך שלך - טבלאות וסטאטיסטיקות הם אותו הדבר... אז אולי אתה צריך להרגע קצת ולהבין שלא מדובר כאן בחיים או מוות. מדובר כאן בבידור ובכמה אנשים שמקבלים הרבה יותר מידי כסף עבור היכולת שלהם לכדרר, לרוץ, לקפוץ. ולזרוק חפץ עגול דרך חישוק. ועבור כל זה הם מקבלים הרבה יותר כסף ממה שמנתחי מוח מקבלים או מדענים שמחפשים תרופות לסרטן או לאיידס. כל החבר'ה האלה הם כאן על מנת שנהנה מהם ולא על מנת שתפתח איזה דת שמאמינה ששחקן מוכשר ככל שיהיה הוא המושיע בעצמו. כי הנס היחידי שהוא באמת מסוגל לעשות זה לקלוע את החפץ העגול לתוך החישוק כשנגמר איזה זמן שרירותי שמישהו החליט להגדיר פעם. ואם הוא יצליח או לא יצליח להשחיל את החפץ העגול דרך החישוק לא יהפוך אותו לאדם טוב יותר או את העולם למקום טוב יותר. לא באמת.

אשתקד

New member
אתה יוצא מנקודת ההנחה שכל מי שמשחק

לא פצוע? סתם שאני אבין... בעולם שלך כל מי שעולה לפרקט עם מתיחה בגב או במפשעה נחשב לשחקן בריא שנותן תפוקה מלאה? או שאתה הולך בצורה עיוורת אחרי דפי הסטאטיסטיקות או שלא ברור לי מה אתה מנסה להוכיח ולמה זה כל כך חשוב לך להוכיח את זה. לקחת את זה אישית שלברון לא לקח אליפות עם קליבלנד? אף אחד לא גנב אליפות מול קליבלנד. הוא לא לקח אליפות כי הם (הקבוצה ואולי גם ההנהלה) וגם הוא לא היו מספיק טובים. בדיוק מאותה הסיבה שנוביצקי לא לקח אליפות (החטאת הליי אפ שלו מול מיאמי) ואפילו נאש לא (למרות שבאותו המשחק שרוברט הורי העיף אותן מהמגרש ונוצרה מהומה מול סאן אנטוניו הם יכלו לנצח אבל זה עדיין לא הבטיח אליפות). ואפילו מאיר טפירו לא לקח אליפות (שריקה מעוררת תמהון). אבל הגדולה של כולם זה להניח לעבר ולהסתכל קדימה. למה אתה לא מסוגל? לברון כבר לא בקליבלנד ומה שקורה שם לא אמור להיות קשור בו ולא מוכיח כלום פרט לפנאטיות. ואם תצליח להוכיח שקליבלנד מפסידים בגלל שלברון לא שם זה יגרום לך להנאה? זה יאשר לך שהוא שחקן ענק? ולמה לא תסתפק בעניין שאפילו "מכפישיו" הגדולים מודים שמדובר בשחקן מוכשר מהמובילים בליגה (יחד עם נוביצקי
)? ואם הוא שחקן כזה ענק... אז תמתין עוד קצת והוא בטח יזכה באליפות עכשיו כשהוא עבר לקבוצת הכוכבים מיאמי. ואם הוא חלילה יפצע אז אתה תוכל להצביע על הכשלונות של קבוצתו כעל הישג אישי שלו, משום שאתה נוטה לשכוח שהקבוצה נבנתה עבורו ותוך כדי לקיחה בחשבון של היכולות שלו. כאילו שמיאמי בלי לברון תהיה אותה המיאמי. ומיאמי בלי לברון, מילר והאוס פצועים תהיה בדיוק אותה הקבוצה בהבדל אחד- בלי לברון... אז השאלה שלי בעצם היא... מה יעשה אותך מבסוט?

רק רציתי לעשות קצת סידר בבלאגן

לא עקבתי אחרי קליבלנד העונה וממש לא עניין אותי מה קורה שמה, מדי פעם שהצצתי בטבלה של המזרח ראיתי אותם מדרדרים מיום ליום לכיוון התחתית ולא יותר מזה שהם היו כבר על 22 הפסדים רצופים עניין אותי לראות משחק שלהם לראות איך הם מתמודדים עם המצב המביך הזה בגלל השירשור הגדול שהתפתח כאן סתם באופן ספונטי רציתי לבדוק בדיוק מאיפה כל זה התחיל וממתי מכת הפציעות הגיע, התברר שבכלל עם סגל מלא התחיל כל הצרה הזאת

halfdink

New member
ראית משחק של קליבלנד ב"סגל מלא"?

בטח תוכל לספר לנו על הביצועים של שאקיל, ווסט ואילגאוסקס באותו משחק, נכון?

בגלל זה אמרתי קליבלנד ב3 שנים האחרונות

לפני שנתיים שאקיל אנתוני פארקר ואנטואן ג'יימסון לא היו בקבוצה ועדיין סיימו במאזן הכי טוב בליגה (אפילו טוב יותר משנה שעברה) ביג זי ושחקן ספסל כמו ווסט (יש לו מחליף ראוי) זה מה שהיה עושה את ההבדל? נו באמת

halfdink

New member
הסגל השנה הוא לא זה של לפני שנתיים פחות לברון

ולא יעזור איך תסובב את זה. אתה בעצם מודה בזה בעצמך ברגע שאתה מתחיל לתרץ על ההשפעה או חוסר ההשפעה של שחקנים אחרים שהם לא לברון ושלא נמצאים כיום בקבוצה. בקיצור, אין לך קייס.

נהפוכו הסגל השנה יותר חזק מהסגל של שנה שעברה

ללא לברון, אתה מוזמן לבדוק

סליחה התכוונתי יותר חזק מהסגל של לפני שנתיים

בבקשה הנה הרוסטר של 09 והרוסטר של היום, נוציא את לברון איזה רוסטר יותר איכותי? תגידו לי אתם

אני מדבר על עובדות ולא זורק קלישאות באוויר

הקבוצה ב2009 שסיימה עם המאזן הכי טוב בליגה 61-21 לא יותר טובה מהקבוצה של היום ללא לברון ודרך אגב באותה שנה קליבלנד סיימו עם עם 2 הפסדים בייתים וכמעת שברו את שיא הNBA עם הפסד בייתי כל העונה, אבל למה הפסידו עוד אחד? מהסיבה שלברון נח לפני הפליאוף והקבוצה הזאת לא הצליחה לנצח נמושה כמו פילדלפיה אם אני לא טועה

webber44

New member
אולי היא הפסידה באותו הפסד לפילדלפיה

כי היא פשוט לא שחיקה טוב באותו הערב? אתה לא יכול להביא את הנתון הזה של משחק אחד בלי לברון בבית שהם הפסידו לקבוצה גרועה ולהסתמך עליו. אתה יודע שבאותה עונה פילדלפיה ניצחה בקושי 12 משחקים בבית? את רוב הנצחונות שלה היא השיגה בחוץ, אז אני יכול להגיד שפילדלפיה היא קבוצת חוץ טיפוסית וגם אם לברון היה משחק קליבלנד היו מתקשים לנצח. אבל זה הכל שטויות, הרי זה נתון של ערב ספציפי. אז כן, אתה סתם זורק קלישאות באוויר, וכבר נתנו לך המון סיבות למה אתה לא יכול אפילו להתחיל להשוות בין קליבלנד של השנה לבין שנה שעברה. הקבוצה הזאת הרימה מהFA שחקן שוושינגטון זרקה! אתה קולט באיזה מצב גרוע הם? שחקן שלא היה מספיק טוב לוושינגטון הגיע למלא את הרוסטר שלהם. במצב הזה אפילו יניב גרין היה מוצא מקום בתור רול פלייר. ומה שאתה עושה עכשיו עם הנתונים שאתה מביא והשמות זה אסור. זה נקרא להתעלל בגופה מתה. אל תנסה לגעת בזה, זה חילול כבוד המת.

ההפסד לפילדלפיה זאת לא הייתה כוונתי

הבאתי פה דוגמא שלברון לקח קבוצה לא יותר טובה מהקבוצה של היום למאזן הכי טוב בליגה, בלי שום קשר לקבוצה של שנה שעברה משום מה כולם משווים את הקבוצה של היום לקבוצה של שנה שעברה מבלי להסתכל עוד קצת אחורה ולראות שעם רוסטר גרוע משל היום עדיין הוא לקח אותם למאזן הטוב בליגה ולגמר הNBA

halfdink

New member
סיימת?

יופי. אתה עדיין היחידי בפורום שחושב שאפשר לבודד את ההשפעה של העזיבה של לברון מכל שאר השינויים. לפחות אתה מאמין בזה.

עזוב עכשיו אתה ההשוואות של הקבוצה משנה שעברה

שים את זה בצד, בלי שום קשר להשוואות, לפחות אתה מסכים שהסגל ב2009 היה יותר גרוע מהסגל של 2011 ועדיין לקח אותם למאזן הכי טוב בליגה? שאלה פשוטה לא צריך לשבור את הראש אלה רק להציץ על הרוסטר של 2011 ושל 2009

webber44

New member
עזוב, אתה רואה שהדיון עקר

אתה לא מצליח לשכנע, הם לא משתכנעים. הדיון חופר את עצמו למוות. בוא נעזוב את זה פה.

לא רוצה להמשיך את הדיון הזה בכלל

לא רוצה לשכנע אפחד רק שואל שאלה אחת פשוטה

למעלה