citaro תמונות

מצב
הנושא נעול.

fireman

New member
היפה מכולם?!

האוטו העירוני מס' 1 בעולם ! האוטו
המוצלח והיפה מכולם ! כך צריך להיבנות אוטובוס רבותיי !
היפה מכולם?!
ואתה אומר על הB7L קוביה?! האם הB7L זה קוביה.....את הB7L בנו על הנגזרת של הקוביה הזאת.... הסיטארו הוא האמא והאבא של הקוביה!

../images/Emo45.gif

אבל אביתר, אף אחד לא דיבר על מאן...

רציני אף אחד כאן לא שאל ולא הזכיר את מאן...

בוודאי שכן: האוטובוס העירוני של דן

קישור להודעה ישנה של אביתר
שכולם יראו... אביתר אני מניח שלא תהיה לך תגובה על זה.
מדגם SL-200 נבנה ברישיון מאת חברת מרצדס. את צורת המרכב המציאו במרצדס ומכאן המרכב המוצלח גם במאן. מאן שילמו תמלוגים רבים למרצדס בתמורה לשימוש במרכב זה. דברים אלה נכונים גם לקונצרן DEUTZ שבנה אוטובוסים עם מרכב דומה. ההבדל היחיד הוא במנוע: מנוע ה- SL200 הוא מנוע מצויין לאזור מישורי והוא נבנה מלכתחילה לאזור מישורי (רוב גרמניה היא כזו). המרצדס 0305 הוא בין האוטובוסים הבודדים שמנועם נבנה במיוחד לתנאי עלייה קיצוניים מחומרים מרוכבים. בסיטארו של ימינו המשיכו בטכנולוגיה היחודית שלא נמכרה למאן. ככלל, בתחזוקה טובה, אפשר לנסוע עם ה- 0305 ועם ה- SL200 בגרסת המרכב הגרמנית גם למעלה מ- 40 שנה ככתוב. עם תחזוקה רגילה, בנוי ה- 0305 ל- 30 שנות עבודה. הבעיה איננה המרכב רק אלא גם המנוע. המנוע במרצדס בנוי ל- 30 עד 40 שנה בתנאי שיודעים כיצד לתחזקו. אכן לגבי דן - ה-SL200 עם המרכב הגרמני הוא האוטו המוצלח ביותר שהיה להם מאז ימי המעביר. האוטובוסים הללו הושבתו רק בגלל דרישת הממשלה ולא בגלל שום סיבה אחרת.

אני מדמיין או שכתבת מחמאות למאן??

מדגם SL-200 נבנה ברישיון מאת חברת מרצדס. את צורת המרכב המציאו במרצדס ומכאן המרכב המוצלח גם במאן. מאן שילמו תמלוגים רבים למרצדס בתמורה לשימוש במרכב זה. דברים אלה נכונים גם לקונצרן DEUTZ שבנה אוטובוסים עם מרכב דומה. ההבדל היחיד הוא במנוע: מנוע ה- SL200 הוא מנוע מצויין לאזור מישורי והוא נבנה מלכתחילה לאזור מישורי (רוב גרמניה היא כזו). המרצדס 0305 הוא בין האוטובוסים הבודדים שמנועם נבנה במיוחד לתנאי עלייה קיצוניים מחומרים מרוכבים. בסיטארו של ימינו המשיכו בטכנולוגיה היחודית שלא נמכרה למאן. ככלל, בתחזוקה טובה, אפשר לנסוע עם ה- 0305 ועם ה- SL200 בגרסת המרכב הגרמנית גם למעלה מ- 40 שנה ככתוב. עם תחזוקה רגילה, בנוי ה- 0305 ל- 30 שנות עבודה. הבעיה איננה המרכב רק אלא גם המנוע. המנוע במרצדס בנוי ל- 30 עד 40 שנה בתנאי שיודעים כיצד לתחזקו. אכן לגבי דן - ה-SL200 עם המרכב הגרמני הוא האוטו המוצלח ביותר שהיה להם מאז ימי המעביר. האוטובוסים הללו הושבתו רק בגלל דרישת הממשלה ולא בגלל שום סיבה אחרת.
(פעם שניה... פעם שלישית
-הדבר הכי קרוב שמצאתי לגלידה)? לפעמים כדאי להיות
.

אני אובייקטיבי ולא מתעסק באמוציות

(פעם שניה... פעם שלישית
-הדבר הכי קרוב שמצאתי לגלידה)? לפעמים כדאי להיות
.
אני אובייקטיבי ולא מתעסק באמוציות
כי אני מסתמך רק על עובדות, מחקרים, נתונים ברורים וחומר של היצרנים. אני לא שונא את מאן ! אני אוהב את מרצדס !

JayZed

New member
מהזווית של הצילום

על טעם וריח...
לא נתווכח.... הוא נראה כמו ארגז על גלגלים.
מהזווית של הצילום
הנ"ל הוא באמת נראה קופסתי. אבל תאמין לי שברגע שתראה אותו בעולם האמיתי (ויבוא יום זה, אמן!
) אתה תראה שהוא לא. מהצד הוא מרובע (כמו כל אוטובוס אחר היום) אך אם תסתכל עליו מקדימה ובמיוחד מאחורה תראה שהוא מאד... Streamlined (לא יודע מלה בעברית למשג הזה).

תרגום: זרימתי או בעל קווים זורמים

מהזווית של הצילום
הנ"ל הוא באמת נראה קופסתי. אבל תאמין לי שברגע שתראה אותו בעולם האמיתי (ויבוא יום זה, אמן!
) אתה תראה שהוא לא. מהצד הוא מרובע (כמו כל אוטובוס אחר היום) אך אם תסתכל עליו מקדימה ובמיוחד מאחורה תראה שהוא מאד... Streamlined (לא יודע מלה בעברית למשג הזה).
יעילים ותואמים את תנאי העבודה. או: משתלבים ביופי הזורם של המרכב.

אם כבר, זה האוטובוס היפה ביותר

יעילים ותואמים את תנאי העבודה. או: משתלבים ביופי הזורם של המרכב.
הוא סיטארו, אך לא עם המרכב הזה. זהו MB O530 G (סיטארו) עם מרכב Irvine Design שנוסע רק בהנובר. זהו לדעתי המרכב היפה ביותר ואין שני לו, גם מבחינה פנימית וגם מבחינה חיצונית.

fireman

New member
אבל מה ההגיון של הסידור דלתות הזה

הוא סיטארו, אך לא עם המרכב הזה. זהו MB O530 G (סיטארו) עם מרכב Irvine Design שנוסע רק בהנובר. זהו לדעתי המרכב היפה ביותר ואין שני לו, גם מבחינה פנימית וגם מבחינה חיצונית.
אבל מה ההגיון של הסידור דלתות הזה
מטר בין הדלת הראשון לשניה....?

מצב
הנושא נעול.
למעלה