CHKP צפויה לעלות?

מצב
הנושא נעול.
UNP צפויה לרדת...

CHKP צפויה לעלות?
אני יודע שזה מאד לא פופולרי לדבר על עליות בימים האחרונים אך נראה לי שהגרף של צ'ק פוינט מעניין לפי ניתוח של "אי התאמה בתחתית כפולה" אני עדיין לא קונה אופציות קול על המניה הזו, רק עוקב אחריה באופן צמוד.
UNP צפויה לרדת...
לפי התבנית "אי התאמה בשיא כפול" המניה הזאת (UNP) צפויה לרדת. מה דעתכם? הנה הגרף, שימו לב שהאינדיקטורים לא מראים שיא סימטרי כמו במחיר המניה אלא שיאים הולכים ויורדים.

יהושע 50

New member
טכנית, לא הייתי נוגע (קונה) בה

CHKP צפויה לעלות?
אני יודע שזה מאד לא פופולרי לדבר על עליות בימים האחרונים אך נראה לי שהגרף של צ'ק פוינט מעניין לפי ניתוח של "אי התאמה בתחתית כפולה" אני עדיין לא קונה אופציות קול על המניה הזו, רק עוקב אחריה באופן צמוד.

אני מסכים, אמרתי שהיא צפויה לרדת.

אני מתכוון לקנות אופציות פוט עליה, זה מה שאני עושה בדרך כלל כשאני רואה מניה שצפויה לרדת. אתה יכול להרחיב למה לדעתך לא כדאי לקנות?

אופס, חשבתי שדיברת על UNP

אני מתכוון לקנות אופציות פוט עליה, זה מה שאני עושה בדרך כלל כשאני רואה מניה שצפויה לרדת. אתה יכול להרחיב למה לדעתך לא כדאי לקנות?
לגבי CHKP אמרתי שאני מהסס כי טווח המחירים בין שער הסגירה של אתמול $19 לבין בבתנגדות הקרובה $20 קטן מידי. אם היא תרד לרגע קצר ל $18 וזה לא ישפיע על האינדיקטורים אולי אכנס לסיבוב קצר.

יהושע 50

New member
אני כנראה סוחר פחות אגרסיבי ממך

לגבי CHKP אמרתי שאני מהסס כי טווח המחירים בין שער הסגירה של אתמול $19 לבין בבתנגדות הקרובה $20 קטן מידי. אם היא תרד לרגע קצר ל $18 וזה לא ישפיע על האינדיקטורים אולי אכנס לסיבוב קצר.
לא שיא הסולידיות אבל chkp כרגע אפילו לא במעקב אצלי.

אגרסיבי בתאוריה

לא שיא הסולידיות אבל chkp כרגע אפילו לא במעקב אצלי.
אגרסיבי בתאוריה
כשאני בוחן אפשרויות מסחר, סולידי בביצוע. אני מוכן לדון בהרבה יותר מניות ואפשרויות מאשר אני סוחר בפועל. שמתי על עצמי מגבלות חמורות של ניהול הכסף כדי להגן על עצמי ממני. אך אני לא חוסם את הדיון לגבי אפשרויות מסחר וסיכוייהן. בסופו של דבר אני סוחר רק אחרי שהשתכנעתי שבחרתי את ההזדמנויות הטובות ביותר, זה שאני כותב את ההתלבטויות שלי לגבי CHKP לא אומר שאני רץ היום בערת לקנות. (או למכור)

קרלטון

New member
בכל מקרה

בכל מקרה
אהבתי את הטריק של הטונר

CHKP אכן עלתה

CHKP צפויה לעלות?
CHKP אכן עלתה
- קצת. אני מאמין שהיא תמשיך לעלות, אולי היום בערב אקנה אופצית קול עליה. היא הופיעה שוב במערכת האיתותים כמניה שצפויה לעלות.

יהושע 50

New member
מצב
הנושא נעול.
למעלה