candy!!! אני אוהבת אותך!!! (בטח חושבים שהתחרפנתי... אבל את יודעת למה הכוונה... זה מה שחשוב...)
M mimor2 New member 8/4/08 #1 candy!!! אני אוהבת אותך!!!../images/Emo23.gif (בטח חושבים שהתחרפנתי... אבל את יודעת למה הכוונה... זה מה שחשוב...)
candy!!! אני אוהבת אותך!!!../images/Emo23.gif (בטח חושבים שהתחרפנתי... אבל את יודעת למה הכוונה... זה מה שחשוב...)
ק קוקילידה23 New member 10/4/08 #3 מתחנפת ל"מורה", אה../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif ספרי לנו על מה כל הנישוקים והלבלבים [סתם, את לא באמת חייבת ]
מתחנפת ל"מורה", אה../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif ספרי לנו על מה כל הנישוקים והלבלבים [סתם, את לא באמת חייבת ]
M mimor2 New member 10/4/08 #4 בואי נגיד ככה: כשמקבלים תשומת לב, ומרגישים שמעריכים אותך ושמוקירים אותך - זה גורם לך להתרוממות רוח, להתרגשות, ולאושר עילאי. קנדי העניקה לי את התשומת לב, את ההערכה וההוקרה. ואני מאושרת ומודה לה על זה. איך ההסבר שלי?!
בואי נגיד ככה: כשמקבלים תשומת לב, ומרגישים שמעריכים אותך ושמוקירים אותך - זה גורם לך להתרוממות רוח, להתרגשות, ולאושר עילאי. קנדי העניקה לי את התשומת לב, את ההערכה וההוקרה. ואני מאושרת ומודה לה על זה. איך ההסבר שלי?!
ק קוקילידה23 New member 11/4/08 #5 לא יכולת להסביר יותר טוב../images/Emo9.gif זה מקסים בעיניי שמישהו מעריך אותך ואתה גם יודע להחזיר אל תתנו לחברות מהסוג הזה לחמוק לכם מבין האצבעות.. היום קשה למצוא את אלה שבאמת שם בשבילך
לא יכולת להסביר יותר טוב../images/Emo9.gif זה מקסים בעיניי שמישהו מעריך אותך ואתה גם יודע להחזיר אל תתנו לחברות מהסוג הזה לחמוק לכם מבין האצבעות.. היום קשה למצוא את אלה שבאמת שם בשבילך