BZ-Land (6361

BZ-Land (6361

שלום בוריס. שמי רוני המכונה "הקוטש" אני חיסלתי לך את המדינה . הברית ישראל ארמי הצליחה לשבור שיא חדש בלעצבן אנשים. הכי גרוע היה עד שהחלטתי לחסל אותך זה שהתעסקתם עם המשפחה שלי. חודשים חיכיתי לך בסיבוב על החיסול של המדינה שלי RRMA במלחמה הקודמת שהיתה ללא סיבה. המדינה VANDETA פירושה בעברית נקמה. ידעתי מראש בלי ריגול ש-23 טרליון כח ותעשיה של 7140 מפעלים אתה תשמור בים טנט. השקעת 15 טרליון טנט להגנה על המדינה . והתוצאות . 270 מליון בליסטים מחקו 15 טרליון כוח ו-7140 מפעלים . היה לי מזל גדול שהבליסטים הספיקו בלי ריגול וגרם לך נזק עצום. הצעה שלי אישית לברית ישראל ארמי. על תתעסקו עם המשפחה שלי אתם תתרסקו לכל עבר זה הבטחה. תודה רוני הקוטש.

get low

New member
בכוח הזה

יכלת לתקוף צוללות לחסל טנט ולשמור כוח. לא חבל?

yeody

New member
אני מאמין שרק מדינה שעמוק במאייה

יכלה להתמודד עם כמות הצוללות לא?

stoody

New member
../images/Emo45.gif עם הוא 23T כוח ומתוך זה 15

טנט אז סביר להניח ש.. 5 (?) טריליון היו צוללות או ספינות.. יכלת לחסוך כמה טריליונים..

stoody

New member
הנחתי ככה..

ה13.5T של הבליסטים משמע היו לו נגיד 16T הוא יכל למחוק לו המון המון טנט ולחסוך כמויות של כוח

omerst

New member
לא הבנתי אל מה אתה מתלהב...

אל זה שאתה יודע לזרוק 270 מליון באליסטיםףלמרו תשאתה יודע שלאויב יש המון המון טנ"ט? אם ידעת שלפחות 50% מהכח שלו זה טנ"ט-למרות שזה היה קצת יותר מ 50%,היית צריך לבחור אסטטגיה אחרת. 50% טנ"ט,זה אומר שהוא פריץ מאוד או בהגנה ימית,או במטוסים,או בטנקים. מספיק לפתוח אחד מאלה,בשביל להשמיד אותו,אבל אתה הולך אם הראש בקיר... אולי הורדת לו 23T,אבל הוא הוריד לך 15T...

אבל אחר כך הוא הוריד אותו ל3 מיליאר

והוריד לו תתעשיה של 4300 מפעלים בערך..קיצר הוא תקף בצורה טיפשית זה בטוח..

theor9

New member
מחזקז וצודק מה אתם מתעסקים

עם המשפחה שלו תתעסקו רק איתו ובמשחק ואל תקחו את זה לקללות ועלבונות ובעיקר אל תערבו משפחות אם הוא העליב או התעסק עם המשפחה שלך זה מעולה שהורדת אותו

EyALSexyLand

New member
זו הייתה התקפה על הפנים הפסדת את כל

המדינה... חוץ מזה שרושמים Vendetta ופירושה נקמת דם.

חחחח לא איכפת לו

הוא רק רצה לעצבן את שוגל עכשיו שוגל באמת סתם בזבז 12 T כי הלך לו השיא לרגע קטן ומאוששר לפחות יש עדיין שיא :)

למעלה