Britney Comeback

ערן1987

New member
ה-16/11 הולך להיות חתיכת תחרות

דסטניז,אמינם,בריטני,לוריין ושאקירה וג'נא שאולי יפתיעו פשוט טמטום ענק שכ"כ הרבה אמנים מוציאים אלבומים באותו יום

Smelly

New member
הימור שלי....

דסטניז צ'יילד או לורן היל יהיו במקום הראשון ואחריהם אמינם.... אני יותר בעד לורן היל למרות שלדסטניז צ'יילד יש יותר סיכוי להגיע למקום הראשון... אלא אם כן המעריצים מאוד התגעגעו ללורן...

NarihS

New member
דווקא נראה לי שאמינם יהיה

מקום שני.. כי מאוד מאוד אוהבים אותו בכל העולם, לדעתי הוא יצליח יותר מלורן היל, אבל לא יותר מדסטניז..

ערן1987

New member
אני חושב שהוא יהיה ראשון

כי זה אמינם,יו נואו.. האלבום הקודם שלו,אם אני לא טועה,מכר באותו שבוע מעל לחצי מיליון.. אבל מצד שני,זה יהיה שבוע קשה ואני חושב שאפילו בריטני יכולה להגיע גבוה

Xtina2

New member
אמינם מכר רבע מיליון תוך יום!!!!!!!

יאני באתו יום שהאלבום יצא!לא ניראה לישבריטני תגיע למקון ראשון!כי זה בסך הכל אוסף להיטים אם כמה שירים חדשים,ואת שאר השירים למעריצים שלה יש בדיסרים האחרים,אבל ניראה כבר

ערן1987

New member
ווא,רבע מיליון? וואו..

אז לדעתי התחרות תהיה בינו ל-DC,ואולי אולי אולי אולי ללוריין היל(שאני באמת מקווה שהאלבום שלה ימכור הרבה,אולי לא כמו ה-7 שמכר הקודם אבל לפחות 3-4)

Xtina2

New member
אמינם מלך!אני חושבת שהדיסק החדש

שלו יעמוד בציפיות של הקודם!

ערן1987

New member
הוי,נכון

אבל היא לא הוציאה בינתיים שום סינגל לקידום שלו והיא לא זמרת,כמו אמינם למשל,שתמכור לפי השם שלה(וזה לא טוב כ"כ)

itay is back

New member
הסינגל החדש שלה אמור לצאת

ב1 לנובמבר וכמה שבועות לפני הוא ישוחרר לרדיו האמריקאי, ולפי השמועות זה הולך ליהיות דואט עם אשר
ואשר חם מאוד בארה"ב, הדואט שלו ולש אליסיה קייז my boo נכנס תוך שבועיים בלבד לטופ 20 ב100 הגדולים ל בילבורד
וג'ניפר דווקא מכרה מהאלבום האחרון שלה 364,000 עותקים על השבוע הראשון וזה דיי הרבה ונכנסה למקום ה-6 בגלל שהייתה תחרות קשה, אבל אחרי שבועיים-שלוש היא עקפה את כל המתחרים ובזכות all i have המצליח שנכנס למקום הראשון הלבום קפץ למקום ה-2

ערן1987

New member
נכון,אבל היא תצטרך להיט גדול בשביל

להגיע גבוה,ולהוציא סינגל חדש שבועיים בערך לפני יציאת האלבום זה לא הדבר הכי חכם שיש

itay is back

New member
צודק...

אבל בינתיים הכל רק שמועות, וכבר לא יודעים למי להאמין כי גם יש שמועה שבema היא תופיע עם הסינגל החדש שלה, ככה שמי יודע

ערן1987

New member
שתעשה את זה,זה יכול להיות טוב

כמו שעשתה ב-00'(אני חושב) עם LDCAT,הייתה אחלה הופעה

Lopezit

New member
חח זאת לא שמועה...

אני חשבתי על זה שהטקס יהיה בין הסינגל הראשון לאלבום וג'ן חייבת לעשות איזה מופע ענק או משו כי אחרי ההפסקה הזאת היא צריכה לחזור בגדול עם איזה סינגל טוב!

למעלה