Breaking Dawn
(עד פרק 7)

Kawaii Me

New member
לא יודעת ירד לי ממנו מאז סוף אקליפס..

חוץ מזה אני במתח ועכשיו הוא נתקע XD

Fall Out Liel

New member
תמשיכי לקרוא..../images/Emo58.gif../images/Emo168.gif

לאאאאאאאאאאאאאאא!! עכשיו כתבתי הודעה ובטעות מחקתי אותה
טוב ננסה לשחזר
לקרוא את הספר מנק' המבט של ג'ייקוב פשוט מצחיק,צעיר,תוסס,מגניב כזה DD: בהתחלה גם אני ממששש התבאסתי לקרוא את הספר של ג'ייקוב, במיוחד כשאני רוצה לדעת מה נסגר עם בלה, כי הפסיקו בדיוק בחלק הכי מותח, אבל האמת שלסטפני לא היה כ"כ הרבה מה לכתוב אם זה היה ממשיך עם בלה, היא הייתה צריכה לקצר את הספר בהרבה [פשוט תורידי את הספר של ג'ייקוב ותראי], את ממש תהני לקרוא את זה, כי סופסוף יש משהו שהוא לא רציני-דכאוני כזה, כי בלה די כזו [חוץ מניו מון לקראת הסוף כשהיא התחילה לעשות שטויות
]. את לא תתחרטי

Kawaii Me

New member
../images/Emo58.gifBD

את ממש חמודה קודם כל..:) באמת, זה מ-ז-ה כיף לקבל תמיכה ובמיוחד ממי שמבין. ולא הבנתי לג'ייקוב יש ספר ואני יכולה לדלג עליו ולהמשיך לרוא בהמשך?
אני אדלג וזהו?

Kawaii Me

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כן זה אחלה רעיון במצבי הנוכחי!

אבל אני בחיים לא אעשה את זה, זה יהרוס לי את כל הספרXD

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif נו מה לעשות שהיא חסרת אחריות ../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif

וזה הקטע עם הספר של ג'ייקוב, להשאיר אותך במתח עם ההריון והרגשות של השאר, ולהביא לך הכל מנקודת מבט שונה, שתכלס נעזוב את זה שאני מתה על ג'ייקוב - הספר שלו מאוד קליל ומהנה, ויש שם הרבה בדיחות D:

Midnight Show

New member
הרגע עשית לי חשק להמשיך לקרא לחלק עם ג'ייקוב.

BD אבל זה לא שעצרתי כי זה עצבן אותי, אתמול בלילה הכרחתי את עצמי לגמור את החלק של בלה ואז אממ... נרדמתי. XD

sweet shir

New member
../images/Emo58.gifBD

זה ממש לא קליל! כל הספר של ג'ייקוב הייתי שרויה בדיכאון עמוק בדרגה שהייתי על סף חתיכת הורידים. XD

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif באמת?

אני מאוד נהניתי בו [טוב זה ג'ייקוב
], והאמת שהוא גרם לי לחבב יותר את אדוארד..

sweet shir

New member
../images/Emo58.gifBD כן חח

ולא בגלל ג'ייקוב.. ג'ייקוב היה סבבה. בגלל בלה, מצב 'התינוק' והייסורים שאדוארד היה שרוי בהם... היה לי מ-מ-ש קשה לקריאה חח.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif חח חשבתי בגלל ג'ייקוב XD

אני לא מבינה איך כולכן נכנסות מדי פעם למשבר בגלל הסאגה.. אני עברתי את זה בסבבה..

Kawaii Me

New member
חחח באמת? ../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

אם זה ככה אולי אני באמת צריכה לתת לכלב צ'אנס D:

orw93

New member
אתן מזלזלות בו../images/Emo7.gif../images/Emo205.gif

הקטע שלו אחד היפים, ולי דווקא היה ממש קשה לחזור לחלק של בלה

Midnight Show

New member
אממ... הוא די חיה ../images/Emo6.gif

אבל דייייי. הוא פשוט מאוהב בבלה ונלחם עליה כל הזמן עם אדוארד, ואם נתעלם מזה הוא דמות ממש טובה. והוא גם חמוד

Kawaii Me

New member
ג'ייקוב חמוד../images/Emo45.gif ככה זה אצל כלבים הם חמודיםD:

למעלה