Breaking Dawn
(עד פרק 7)

אני לא ממש חושבת ככה...../images/Emo58.gifNM-BD

סליחה על האיחור, דבר ראשון:) אבל תחשבי, אדוארד ובלה באמת לא חשבו על האפשרות של ילד.. בלה לא התרגשה כשרוזלי סיפרה לה על זה כי היא חשבה שאדוארד בחיים לא יעשה איתה את זה כשהיא עדיין בת אדם, ותור ערפדית היא לא תוכל ללדת, אז היא לא העסיקה את עצמה בזה. עכשיו, אם את היית עקרה(חס וחלילה, כן?:)) אבל הרופאים היו אומרים לך שיש טיפול - שהוא די מסוכן ואת יכולה למות בו - שיכול לגרום לך ללדת. גם אם רק פעם אחת. את לא היית עושה את זה? ואדוארד... הוא יודע שהדבר הזה(החמוד הזה בהמשך
) יהרוג את 'המטאור בשמי חייו'.. את לא היית עושה הכל כדי להציל את מי שאת אוהבת. הוא מנסה לעשות הכל - והוא מאוווד קיצוני - בכדי שבלה תישאר בחיים... גם אני שנאתי שבדיוק במתח העבירו לג'ייקוב כי כאילו.. מה אכפת לי מהכלב הזה??(סליחה לטים ג'ייקוביות). אהבתי אותו בניו מון אבל באקליפס.. הוא נהיה מעצבן:) אבל באמת... בזכות BD חזרתי לאהוב אותו שוב(למרות שאני טים אדוארד לנצח♥), הוא כ"כ מצחיק וחמוד. הוא גם מתחיל להבין או להיות יותר נחמד לאדוארד. לא אחרי שהוא עשה לא את המוות אבל בכל זאת
תמשיכי לקרוא. את חייבת, ואני בכיתי שהספר נגמר, לא כי הסוף היה עצוב אלא כי אני שונאת שינויים. וזה נגמר... לאאאא!
אני שוב רגשנית. בקיצור - תמשיכי לקרוא! מקוה שעודדתי:)

Kawaii Me

New member
זו בדיוק הבעיה אצלי- אני שונאת שינויים|ספוילר

והריון זה חתיכת שינוי משמעותי... ולא יודעת אם הייתי מסכנת את חיי חס וחלילה בשביל ילד..כמה שאת חושבת שאת יודעת איך תגיבי- במצבי לחץ אמיתיים תתפלאי ותגלי מי את באמת. מה גם שלא הבנתי מה הקשר העקרות לכל זה..הרי בלה לא רק שפורייה- היא גם מוכנה לוותר על אותה פוריות בידיעה מראש על תואות המעשים שלה. לא יודעת, פתאום הכ השתנה כזה. אני שונאת שינויים מורים והזויים >.>

elina002

New member
../images/Emo58.gif BD לכל הספר אבל הנה עוד הסבר אפשרי

נראה לי שהכוח של ילדים חצאי ערפדים זה שכולם יאהבו אותם. גם האמא של הילד הערפד שני אהבה אותו ומתה כדי ללדת אותו ואח"כ ממש רואים שהכוח של הילדה של בלה זה שכולם יאהבו אותה, סוג של משיכה לא בהכרח כוח. וחוץ מזה בלה לא רצתה ילדים כי לא היה לה אופציה ללדת ילדים עם הגבר שהיא אוהבת. זה לא עוד סתם ילד זה הילד של אדוארד ושלה! אפשרות שהיא לא חלמה עליה אז כשהיא קיבלה אתה מן הסתם היא רצתה אותה.

זה קשור כי ../images/Emo58.gif

היא לא חשבה שיהיה בכלל סיכוי שלה ולאדוארד יהיה ילד, אז היא לא 'נתנה את דעתה' לזה... אולי היא גם לא חשבה על זה כי היא לא רצתה לפתח אשליות/להיקשר לרעיון יותר מדי. אני לא יודעת, אני כבר בגיל הזה מרגישה יותר אימהית, ואחרי שנים שהתלוננתי שאני לא רוצה אחים קטנים - אני רוצה עכשיו.. too late for that one...:) לא יודעת, אני מאוד הזדהיתי עם בלה עם כל הקטע של התינוק, אולי מהסיבה שלא תהיה לה שום הזדמנות אחרת... אמרו לי את זה הרבה - במצב של לחץ - וטוב, צריך באמת לחכות ולראות מה קורה:) המשכת לקרוא מאז?

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif הן לא חידשו משהו שעדיין לא קראת. ../images/Emo9.gif

נראה לי..
אולי אלינה הוסיפה משהו שעדיין לא הגעת אליו..

לא שמתי ספויילר למשו שלא קראת:)

טוב, אין לי המון זמן כי אני צריכה ללכת - יש לנו טיול פסח!! יאיייי!!!! לא. אז בקיצוןר - חור, יומיים וחצי ונחלים מיובשים... ברצינות - כיף החיים של המאה.... ביי, נשתמע ביום...(אחרי חישוב מהיר) שלישי:) ♥ אני ידעתי את זה!~

Kawaii Me

New member
את בטוחה? יש לי ספוילרפוביה

אין לך מושג כמה סבלתי מספויילרים....בעיקר בNM וBD אז אני פוחדת XD

למעלה