DidYouCallMeBella
New member
אני לא ממש חושבת ככה...../images/Emo58.gifNM-BD
סליחה על האיחור, דבר ראשון
אבל תחשבי, אדוארד ובלה באמת לא חשבו על האפשרות של ילד.. בלה לא התרגשה כשרוזלי סיפרה לה על זה כי היא חשבה שאדוארד בחיים לא יעשה איתה את זה כשהיא עדיין בת אדם, ותור ערפדית היא לא תוכל ללדת, אז היא לא העסיקה את עצמה בזה. עכשיו, אם את היית עקרה(חס וחלילה, כן?
) אבל הרופאים היו אומרים לך שיש טיפול - שהוא די מסוכן ואת יכולה למות בו - שיכול לגרום לך ללדת. גם אם רק פעם אחת. את לא היית עושה את זה? ואדוארד... הוא יודע שהדבר הזה(החמוד הזה בהמשך
) יהרוג את 'המטאור בשמי חייו'.. את לא היית עושה הכל כדי להציל את מי שאת אוהבת. הוא מנסה לעשות הכל - והוא מאוווד קיצוני - בכדי שבלה תישאר בחיים... גם אני שנאתי שבדיוק במתח העבירו לג'ייקוב כי כאילו.. מה אכפת לי מהכלב הזה??(סליחה לטים ג'ייקוביות). אהבתי אותו בניו מון אבל באקליפס.. הוא נהיה מעצבן
אבל באמת... בזכות BD חזרתי לאהוב אותו שוב(למרות שאני טים אדוארד לנצח♥), הוא כ"כ מצחיק וחמוד. הוא גם מתחיל להבין או להיות יותר נחמד לאדוארד. לא אחרי שהוא עשה לא את המוות אבל בכל זאת
תמשיכי לקרוא. את חייבת, ואני בכיתי שהספר נגמר, לא כי הסוף היה עצוב אלא כי אני שונאת שינויים. וזה נגמר... לאאאא!
אני שוב רגשנית. בקיצור - תמשיכי לקרוא! מקוה שעודדתי
סליחה על האיחור, דבר ראשון