BATUCADA !!!!!

SURDO

New member
BATUCADA !!!!!

היי והמון מזל טוב על הפורום החדש, בא לי ממש בזמן. אני מחפש משוגעים לתיפוף בטוקדה, מתארגנת קבוצה, של אנשים המעונינים ללמוד את התפקידים, כלים מקצבים. יהיה כייף לא נורמלי, כל מה שצריך הוא אהבה לעניין קצת חוש קצב והמון שיגעון. אני לא מורה ולא מדריך אני אחד המשוגעים לעניין המנסה להקים את הקבוצה ולהיות חלק ממנה ללא שום מטרת רווח, אלא הנאה בלבד! בואו נכניס קצת שמחה לכל העצב שיש לנו כאן. כל מי שמעוניין נא ליצור קשר איתי דרך הפורום. תודה, טל.

batucada

New member
בטוקדה אמזונס

הי קיימות מס' בטוקדות איכותיות למדי ,שפועלות חלקן כמנגנון עסקי וחלק כחברתי ,למשל "אמזונס" שהופיעה עם דניאלה מרקורי (ועם הפרברים , הדורבנים , יהודית רביץ ,פרננדו, טנירה וכד' ) אבל "אין הנחתום מעיד על עיסתו " . אבל מעבר לכיף ולFUN חייבלת להיות יד מכוונת ומלמדת ,אחרת זה יהיה כמו ב"חוף המתופפים" /דולפינריום.

shellyland

New member
ג'יבה נרדם על משמרתו

אז אני אקח את התפקיד שלו באופן חד פעמי ואברך אותך על הצטרפותך לפורום. כל חבר של גיא הוא גם חבר שלנו
אז חוץ מאהבה לבטוקדה, מה עוד אתה יכול לספר לנו על עצמך ועל המוזיקה שאתה אוהב?

SURDO

New member
היי שלי

תודה על הברכות החמות. קצת על עצמי, 38, ר"ג, מאוד אוהב מוסיקה מסגנונות שונים, בין היתר ברזילאית, קובנית ועוד. כמו שהבנת בימים אלה אני מנסה להקים קבוצה שתלמד וגם תנגן/תתופף בטוקדה. יש כבר מדריך ומספר נרשמים, אם יש מישהו פוטנציאלי נוסף שאת יכולה להמליץ עליו אשמח לשמוע. בינתיים יום טוב.

bethania

New member
אנא תן עוד פרטים

מתי נפגשים? כמה פעמים בשבוע וכל מה מה שיש עוד להוסיף.

SURDO

New member
BATUCADA LAST CALL!!!

קריאה אחרונה לאוהבי כלי הקשה ברזילאים, לתיפוף בטוקדה. בימים הקרובים מוקמת קבוצה. נלמד את התפקידים, מקצבים, ברייקים, כניסות וכו' יהיה נורא נורא כייף. צריך הרבה אהבה לנושא (אולי קצת שיגעון), חוש קצב, נסיון לא הכרחי, בנים בנות כולכם מוזמנים.

למעלה