פילי המושלמת
New member
BALI- אני אשמח לייעוץ ../images/Emo3.gif
ניסיתי להכין את העוגה שבקישור (מהבלוג בצק אלים) הקרמתי חמאה בטמפ' החדר כמו שקראתי פה לפני כמה ימים שהמלצת לבחור ששאל אריך עושים בצק פריך במיקסר, נוספתי סוכר, ביצה שנטמעה טוב ואז קמח בהדרגה יצא לי סמטוחה אחת גדולה, הצק היה בצקי לאללה ובכלל לא פירורי, הזבלתי בצער רב והכנתי עוגה אחרת (שווה לא פחות אבל...) מה עשיתי לא נכון? העוגה הזו נראית שווה ממש ובכלל טיפים איך למרוח את הבצק הפירורי על התבנית כדי שתצא עוגה יפה כמו בתמונה יתקבלו בברכה המון תודה מתוקה שרית
ניסיתי להכין את העוגה שבקישור (מהבלוג בצק אלים) הקרמתי חמאה בטמפ' החדר כמו שקראתי פה לפני כמה ימים שהמלצת לבחור ששאל אריך עושים בצק פריך במיקסר, נוספתי סוכר, ביצה שנטמעה טוב ואז קמח בהדרגה יצא לי סמטוחה אחת גדולה, הצק היה בצקי לאללה ובכלל לא פירורי, הזבלתי בצער רב והכנתי עוגה אחרת (שווה לא פחות אבל...) מה עשיתי לא נכון? העוגה הזו נראית שווה ממש ובכלל טיפים איך למרוח את הבצק הפירורי על התבנית כדי שתצא עוגה יפה כמו בתמונה יתקבלו בברכה המון תודה מתוקה שרית