Auckland nz

billy miligan

New member
Auckland nz

Hi All I’m new here, I was told of this forum just last week (I used to spend my time in the science fiction forums) I live and work in Auckland New Zealand. Is there anyone here from Auckland? Yours billy

judyr

New member
24 הפנים של בילי מיליגן.......

זה ספר מומלץ

judyr

New member
אני לא יודעת לגבי שאר הספרים

אבל את הספר הזה קראתי לפני המון שנים מהספרייה והוא כל כך השפיע ולא הפסקתי לחשוב עליו עד שהחלטתי לרכוש אותו... אבל בארץ הפסיקו להוציא אותו אז חיפשתי בכל החנויות הקטנות וגם לא מצאתי.... עד שפגשתי בחנות אחת "ספר זכרונות" שמה. השארתי פרטים... ואחרי חצי שנה קיבלתי מהם טלפון שהם מצאו לי את הספר וזה עלה לי 60 ש"ח כולל משלוח! שזה כלום ..... אז באמת ספר מומלץ....

ג´ודי, דיברתי היום עם מישהו שהיה

בהופעה של פינק פלויד לפני שמונה שנים בניו-יורק. הוא אומר שזאת הייתה ההופעה הכי טובה שהוא ראה בחיים שלו. הבמה הייתה ענקית והפעלולים, והלייזרים. חוויה לא נורמלית. תגידי מתי ההופעה?

judyr

New member
עוד 16 יום../images/Emo70.gif

22 ליוני במנצ´סטר... מי מצטרף?

Gefen

New member
די להשוויץ קרצי..../images/Emo3.gif

ואני עוד 20 יום בניו יורק...נא נא בננה....
בופ בופ גפן

judyr

New member
כנראה שמתמטיקאית אני לא אהיה....

22 ליוני והיום זה 4 ליוני כלומר.... 18 יום..... אבל... אם מורידים את ה 3 שבתות (לא נחשב. למה
ככה
) ואת ה 21 כי אז כבר אמורה להיות בלונדון (שכּן מחכה לי
) ואת ה 22 כי נו באמת זה כבר ההההתאריך
ואת היום כי הוא כבר כמעט נגמר... ואת היום חמישי שלפני הטיסה כי בטח אני כבר אהיה למעלה בעננים
אז נשאר סה"כ.... 11 ימים בלבד
ואני לא משוויצה

judyr

New member
תבקשי ממרסלה

את הטל´ של הזמנת הכרטיסים באנגליה
ואני מקווה בשבילך שנשארו

נעים מאוד../images/Emo140.gifמקווים שתשאר

רוצה לספר לנו מה אתה עושה בניו זילנד? דווקא יש פה כמה מארץ הים החדש הם בטח יגיעו אוטוטו. בכלל עושה רושם שאוטוטו המרכז של הפורום יעבור מצפון מערב לדרום מזרח הכדור

billy miligan

New member
אני בניו זילנד

אחרי טיול ארוך בעולם נגמר לי הכסף, במקרה היתי אז פה בנ.ז. כולם אמו שלא כדאי לחזור כי.... אז החלטתי לחפש עבודה בתחומי
מלונאות
והפלא ופלא אחרי 5-6שבועות (אז עילית אל תיאשי
) מצאתי עבודה בית מלון. היום, אחרי כמה חודשי עבודה אני מחכה לתושבות ומחפש להכיר עוד אנשים
. אגב אם עוד לא ידעתם אז ניו זילנד זה מרכז העולם
תשאלו כל קיוי

לוו

New member
יכול להיות

ש-ניו זילנד זה מרכז העולם ( בתלמוד כתוב שירושלים מרכז העולם ) אבל ניו יורק עיר הבירת העולם !!!

Gefen

New member
ברוך הבא בילי מניו זילנד..../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

עוד מעט אני עושה קפיצה ענקית בכדור ועוברת מארה"ב לאוסטרליה מה שהפוך אותנו קצת לשכנים...לא?
בכל מקרה ועד אז, שמחה שהצטרפת אלינו לפורום..ברוך הבא. גפן

Gefen

New member
"הפוך" זה לא ../images/Emo96.gif הפוך

התכוונתי ליהפוך..אתה יודע לשכנים שכנים שכנים קרובים קרובים קרוב רחוק (סדרה אוסטרלית) ושאר ירקות..
(מתדייגת)
גפן

הי בילי

אני וחברה שלי גרים באוקלנד כבר חצי שנה מתוך כוונה להשאר לגור פה. איפה אתה גר באוקלנד? נשמח מאוד להכיר אותך.

למעלה