ASP.NET סדנת לימוד , הוד עמי

קרנו

New member
ASP.NET סדנת לימוד , הוד עמי

הספר הכי טוב ? ללימוד של מתחיל

אממ...

יש לי חבר שהתחיל איתו, ולא כ"כ הצליח לו. תלוי מה אתה מגדיר "מתחיל" - מתחיל בכלל כמתכנת/מתכנת ווב? אם כן - עדיף להתחיל מכל מיני דברים בסיסיים אחרים. רקע בתכנות מובנה עצמים יש לך? אם לא - זו גם נקודה שעדיפה כנקודת זינוק. קח בחשבון שדוגמאות הקוד בספר הן ב-VB.NET. הספר מקנה ידע בסיסי שפה בפרק ממש קצר. לכתיבה ברמה סבירה, גם את השפה הזאת עדיף ללמוד קודם לכן. שאל את שאלתך בפורום דוטנט, אני בטוח ששם תמצא יותר חבר'ה שהתחילו כבר עם דוטנט.

אוריקס

New member
../images/Emo45.gif

לי יש את הספר והקשר בינו לבין OOP הוא מיקרי... מה שהספר מנסה לעשות זה דבר ברור: להקל על מתכנתי ASP מעבר ל .NET. למרות שהכותב שלו טוען שלא צריך ידע בתכנות - זה שטויות.

KriptonKnight

New member
אם כבר נפתח דיון על זה

איזה ספר טוב יש (עדיף באנגלית) על ASP.NET, שהקוד בו הוא-C# וסביבת העובדה היא VISUAL STUDIO?

הממ... מצטרך ומוסיף.

איזה ספר טוב יש לc# אבל שיהיה ממש טוב. ותמיד יהיה נחמד אם יהיה שם איזה פרק פצפון על המעבר ל.net בנוסף איפה אני יכול למצוא את הdocumantaion של c# חוץ מבדיסק תוספות של vs.net

nirtheking

New member
ספר שהמליצו לי עליו ל-C# הוא

המדריך של האתר בCORNER הוא ספר טוב (התעצלתי לקרוא אותו באמצע
(רציתי ג'אווה לסופו של דבר)) ולאחר מכן אתה פשוט כותב C# בעמודי ה-ASP.NET ופונקציות ומחלקות של ASP.NET אתה כותב אותם בסגנון של C# (כמו שאתה קורא למחלקות ולפונקציות ב-C# (פונקציות ומחלקות מובנות של השפה))

מכיר את המדריך.

אבל מה אני יגיד לך... אני בן אדם של ספרים. חוץ מהקטע של להעתיק קוד שהוא מעצבן ספרים עדיפים בהרבה. וחוץ מזה ספרים אתה תמיד יכול לפתוח כדי להיזכר באיזו פקודה ששכחת.

nirtheking

New member
צודק ב-100%

אז יש את הספר C# סדנת לימוד של הוד-עמי. אין לי ניסיון איתו אבל אתה יכול לשאול בפורום של האתר developers או בפורום dotNet שבתפוז

אוריקס

New member
זה

http://www.hod-ami.co.il/product.asp?catalog%5Fname=hodami&category%5Fname=C%23&product%5Fid=59327&ParentCategory=Programming נראה לי לא רע בכלל, יש שם פרק מצורף והוא בהחלט קריא. לא ממש חובה לתכנת ב C++, C או JAVA לפני, אלא להכיר את הסינטקס, ואת זה אתה מכיר מ JS...

למעלה