ANY BODY HOME???????????????

emmy5

New member
ANY BODY HOME???????????????

|פר
ח|
|
שי|
|פר
ח|
משעמם לי .......

maxima

New member
ערב טוב אמי...אני כאן...../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

האמת היא ..... שאין לי רגע דל...
עסוקה מן הבוקר עד חצות

emmy5

New member
שמחה לראותך ,מה שלום המשפחה?

מקסימה ,איפה התמונות היפות שלך?... האמת שקרה לי פנצר..השעון של המחשב לא הלך ולא הסתכלתי על שעון יד .. התיישבתי לראות סדרה שלי .. ופיספסתי ... לך יש תמיד תעסוקה ..הליכה ברגל ,ציור נכדים קטנים ... הרבה כח

yaely12

New member
ערב טוב לכל חבריי האהובים../images/Emo25.gif

שלום לכם אנשים חמודים,
ראשית תודה לאמי שפתחה שירשור חדש כדי שהקודם לא ייסגר ובכך התחשבה באלה שזה מפריע להם.
היום הכובע, עף לגובה
כי נסתיימה שנת הלימודים.
אראה אתכם יותר יעלי

pazi66

New member
מזכר מאלוהים ../images/Emo47.gif../images/Emo121.gif../images/Emo57.gif

מזכר מה' אל: אלייך תאריך: היום מאת: ממני הנדון: את אני ה'. היום אני אטפל בכל בעיותייך. זכרי, אני לא זקוק לכל עזרה. אם בחיים תיתקלי בבעיה שאת לא יכולה לטפל בה, אל תנסי לעשות זאת כלל. הכניסי אותה לתוך תא "השמ"ב" (דברים שה' מטפל בהם). כל הבעיות תטופלנה, אבל בקצב שלי, לא שלך. מיד לאחר שהכנסת את הבעיה לתא, אל תמשיכי לדאוג לה, היא הופכת להיות הבעיה שלי. במקום זאת, כווני את הפוקוס שלך לדברים הטובים ביותר שקיימים בחיים שלך כרגע. אם את תקועה בפקק, אל תתייאשי. יש המון אנשים בעולם הזה שבשבילם הנהיגה היא צ'ופר שלא חלמו עליו. אם יש לך יום נוראי בעבודה, חשבי על כל אלו שהם מחוסרי עבודה כבר שנים. אם מערכת היחסים שהיית מעורבת בה התפרקה, חשבי על אדם שאף פעם בחייו לא חווה אהבה או לא אהבו אותו. אם תקטרי על זה שהסתיים עוד סוף שבוע, חשבי עם אישה על צרור הצרות שעוברת 12 שעות ביום שבעה ימים בשבוע כדי להאכיל את ילדיה. אם יש לך תקלה במכונית, במרחק גדול מדי מכדי לקבל עזרה, חשבי על הנכים שיקפצו על ההזדמנות ללכת. במקרה ותימצאי שיערה לבנה חדשה על הראש, זכרי את חולת הסרטן שנמצאת בטיפול כימותרפי, ושהייתה רוצה שיהיה לה שיער לבדוק. אם את נמצאת בדרך ללא מוצא בחיים ולא יודעת לאן לפנות, ואת שואלת את עצמך: מה התועלת בכלל? היי אסירת תודה! ישנם כאלה שלא הצליחו לחיות מספיק שנים כדי להגיע לנקודה הזאת. אם את מוצאת את עצמך קורבן למרירות של אחרים, לבורות שלהם, לקטנוניות שלהם או חוסר הביטחון שלהם, זכרי, המצב יכול להיות גרוע יותר. את יכולה להיות אחת מהם.

yaely12

New member
הקטע של פזי בדיוק מתאים לי../images/Emo6.gif כי..

שלום נפלאים בחיי, מעכשיו עד 22.7 (יולי) יש לי מבחנים, אחר כך אסע לאן שהמטוס יקח אותי, עוד לא החלטתי.עד ה22 ביולי אני כותבת פה. אלה שקוראים ולא כותבים פה, דומים למי שקורץ בחושך" אוהבת אתכם יעלי

yaely12

New member
לאמי ומנורה תודה../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

emmy5

New member
22.7 אני נוסעת לאוסטריה ....

יעלוש בהצלחה במבחנים ...כל הנכדים שלי יש להם גם מיבחנים ...

emmy5

New member
אז ה' שמור עלינו ,על הפורום 60+

אמן !!!!!! פזי , תודה ...יפה ...היה לך הרבה זמן היום , כנראה עליתה על מגדל הגבוא בכפר סבא ... ה' נתן לך במתנה ....משחק כדור רגל במקום הפורום שלנו ...LOL סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם...

pazi66

New member
לא על מגדל גבוה אממי אנחנו מתכתבים

דרך אי-מיילים

emmy5

New member
פזי ,ה' היגיע אצלך באי-מייל?

אני כבר מחקתי כל האי -מיילים לעשות לו מקום LOL

pazi66

New member
אממי כיוון שכרגיל רק שנינו בפורום

לבד כרגיל, ארשה לעצמי להגיד משהו חכם בשפה זרה : Life moves pretty fast. If you don't stop to look around, you just might miss it. החיים נעים במהירות. אם לא תעצור להביט סביבך אתה עלול לפספס אותם. ...הוסיף עוד שלושה משפטי מחץ לסיומו של יום : 1.תזכור את האתמול...חשוב על המחר..אבל תחיה את היום 2.אל תהיה עצוב!כל סיום הוא התחלה של זינוק חדש. 3.אנחנו אומרים "הכל יהיה בסדר" ....ואני אומר "לילה טוב"

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo51.gifלפזי ../images/Emo91.gif ../images/Emo92.gifלחקותו

שלום לכולם,
רוצה להמליץ על דרכו של פזי שלא זלזל בחברים שאינם מבינים אנגלית ונתן להם אפשרות להנות מיפי הפתגמים. אני אישית נהניתי כפליים. גם מהפתגם וגם מהתרגום הטוב.

למעלה