All Kinds
Everything שבת שלום

• פותח הנושא t0mi
  • פורסם בתאריך

t0mi

New member
מאד חשובבב

אני עוזרת לבחורה צעירה שאיבדה את החתולה שלה וזה הולך כך: "במסגרת מכללת עמק יזרעאל הוכנה כתבה על המקרה של החתולה שלי תמי בת ה-16 שאבדה בגלל פקח עיריה. הכתבה משודרת בYES וHOT במסגרת תוכנית על הלימודים. http://www.yvc.ac.il/template/default.asp?maincat=19 בקישור הנ"ל ניתן לצפות בכתבה. אנא עיזרו לי להפיץ אותה בכל הפורומים והמקומות, אולי מישהו לקח את הקטנה שלי ויהיה סוף טוב לאחר 8 חודשים או לפחות מי שאשם ייקבל את עונשו. תרדו למטה בלינק זה נמצא הכי הכי למטה"

קומונות ג'סי מקארטני מאחלת חג שמח

שיהיה לכם חג פורים שמח ועליז מקומונת ג'סי מקארטני
מוזמנים לבקר !!!

../images/Emo41.gif מילואים והצלת חיים בתפוז אנשים

השחקן ששי בוגנים, המשחק את נדב בסדרה "מילואים", מגיע לאירוח ב- Blogtv ובאתר הרשמי של הסדרה, ויענה לשאלותיכם בשידור חי. האירוח יתקיים הלילה בשעה 22:30, מיד לאחר שידור הפרק. ניתן להכין שאלות כבר עכשיו בפורום.
אומרי רזיאל, רק בן שלוש וחצי, סובל מגידול סרטני מסוג עיקש, אלים וקשה לריפוי במיוחד. השתלת מח עצם הינה הסיכוי היחיד של אומרי לנצח את המחלה אולם עלות כל בדיקת דם לסיווג רקמות נאמדת כיום בכ-60 דולר. כדי לתת לאומרי סיכוי לחיים יש לאסוף יותר ממיליון דולר! אנא, תירמו והצילו את חייו של אומרי בן השלוש וחצי.

MTV100

New member
עזרה לחברכם מהפורום(לא קשור לאירו..

עוד שבוע מהיום אחותי יולדת (לא שזה מעניין מישהו) ואנחנו שוברים תראש איך לקרוא לילד : אביב או רואי (וזה לא רועי אבל נשמע אותו דבר) , תצביעו בסקר והשם שיזכה נקרא לו כך , הצביעו כאן- http://www.superseker.co.il/seker.asp?sid=275500 פליז שלחו למי שאתם מכירים כי אחותי תסתמך על זה רק אם יהיו מעל 100 מצביעים אפילו 101 !! היא נדרה נדר שהיא תקרא לו לפי התוצאות !!!

python 4

New member
ההצבעה שליייייייייי -

1 נק' - אביב.. שמות של עונות שנה לאנשים לא עושים לי את זה (מצטער, סתווש) 2 נק' - רואי.. אני מעדיף רועי - אבל מישהו אמר לי היום שרועי זה השם השלישי הכי נפוץ לילדים בארץ (ושאחמד זה השם השלישי הכי נפוץ לילדים בשוודיה, אבל זה כבר סיפור אחר). בהצלחה!

python 4

New member
אה, הצבעתי גם בסקר

אבל מכיוון ואני לא הייתי בטוח שתפרסם את ההצבעות של כולם במצגת, אז הצבעתי גם כאן. מקווה שזה בסדר.

למעלה