AGP

AGP

שלום. שאלתי את השאלה הזו לפני כמה ימים ולא קיבלתי תשובה, אני אשמח אם תענו לי עכשיו...... יש לי לוח אם מדגם: asus cusl2-c שתומך ב AGPX4. בתוכנה AIDA כתוב לי בהערות: AGP disabled. מה אפשר לעשות כדי להפוך לזמין? ניסיתי לשנות בביוס ולא הצלחתי...... יש משהו מיוחד? בנוסף עדכנתי את הביוס וגם לא עזר..... ההגדרות שם מכוונות על AGPX4. תודה לעונים......

אולי עכשיו.....

צרפתי תצלום מהתוכנה AIDA. שימו לב ל AGP. מישהו יכול לעזור?

אתם לא עונים כי......

אתם לא יודעים? לא רוצים לענות? או אולי השאלה לא ברורה? אם אתם צריכים עוד פרטים או משהו....... בבקשה תעזרו..... אני כבר לא יודע מה לעשות.....

RN2

New member
תגובה

איזה כרטיס מסך ברשותך? איזו מערכת הפעלה וגירסה? ניסית לעדכן את הביוס,דרייברים ללוח-אם וכו' לפי היצרנים השונים?

טוב....

כרטיס מסך: GEFORCE 4 MX 440 128MB with agpX8 (תומך גם ב X4) מערכת הפעלה WIN98 SE . וכן, ניסיתי לעדכן את הביוס, דרייברים ללוח אם לא מצאתי באף מקום (!!!), אולי זאת הבעייה?

xroeeh

New member
~~~~>

אז יש לך או אין לך כרטיס מסך מובנה? ואם כן בטל אותו בביוס. רועי

xroeeh

New member
~~~~>

הכרטיס מסך שלך מובנה (Intel i752), אין לי מושג אם הוא משתמש ב AGP (יש לך סלוט והוא כנראה לא בשימוש) אבל לפי מה שאני רואה ב AIDA הוא לא משתמש ב AGP (מוזר שלעצמו, מצריך עוד חיפוש) ולכן ה AGP שלך לא בשימוש. רועי

0==[:::::>

לא נראה לי שיש לי כרטיס מסך מובנה...איך אפשר לבדוק? ואיך אפשר לבטל אותו בביוס?

xroeeh

New member
שאלה

מה מופיע (ב AIDA) תחת תפריט Display ב Windows Video וב GPU? רועי

אולי זה קשור לדרייבר של

הלוח אם? הבעייה שאני לא מוצא דרייבר ללוח בשום מקום.....

כן- אני בטוח....

זה לפחות מה שהיה כתוב על הלוח עצמו..... וגם אני אומר שאין לו כרטיס מסך מובנה, אז איך אתה מסביר את מה שכתוב ב AIDA ? ותודה על התגובות....

xroeeh

New member
~~~~>

דווקא ראיתי אתר עם הלוח הזה ועם כרטיס מסך מובנה, מבוסס intel i752 אבל עדיין יש כאן משהו מוזר במחשב... מצד אחד יש כרטיס מסך GF4 והוא מזוהה (וכנראה עובד) מצד שני יש כרטיס מסך מובנה נוסף (לפי התמונות) שלא אמור לעבוד אבל כנראה משפיע היכנשהו... רועי

למעלה