Adi has left the building
<נו טוב, אז לא ת´בילדינג, אז ת´אינטרנט! נו, איזה רעים אתם! ´בילדינג´ נשמע יותר יפה, אז למה להרוס, הא? למה?
> אני מחורפנת בטירוף, כפי שיכולתם לראות בהודעות שלי היום, אז הייתי חייבת לסיים את החירפון הזה בהודעת חיבוקי ענקית <אתם רואים? גם כשאני מחורפנת, אני קיצ´ית! חה! איזו עדי אני!
> אז קבלו כמה חיבוקימס:
וסליחה מראש <וגם מבטן> אם הם היו מוחצים מדי... מה אני אעשה?! החירפון עושה את שלו, אחרי הכל!
אז... אז... אז רק רציתי לומר לכם לילה טוב וש... ושאני אוהבת... ו... ו... ו... <למה לעזעזאל אני מתחילה לגמגם?!> וזהו, אני חושבת! אה, רק עוד משהו אחד שחשוב שתזכרו: רדו עוד קצת למטה... עוד קצת... מה שאני רוצה שתזכרו הוא מאוד חשוב ואם תשכחו אותו אז אבוי לראשכם! יאללה, אין לי כוח לטרטר אתכם <האצבעות שלי כואבות מלעשות כל הזמן enter! מה אני אעשה?! אז תהרגו אותי!
> אז תזכרו ש... משה הוא לא קיפוד! משה הוא לא קיפוד! הוא קצת השתגע שם בהודו <גם אני השתגעתי, אבל פה בישראל
> והוא חושב שהוא קיפוד, אז אני וקוקו <חבר שלי
> מנסים להחדיר בו את עצם הידיעה שהוא לא קיפוד. צאו איתנו למסע החדרת חוסר הקיפודיות אצל קוקו! הצטרפו אלינו למסע מרתק של ריגושים והפתעות!
יאללה, אני מתחילה להפחיד ת´עצמי עם ההודעות המחורפנות שלי... אז אני עפתי. טה קיירו מוצ´ו! טי אמו! איי לב יו! אהההההההההההה!
====> הכי מוחץ מכל החיבוקים שלמעלה! אוהפפת
עדי המחורפנתיישניזם <הא?!
>
<נו טוב, אז לא ת´בילדינג, אז ת´אינטרנט! נו, איזה רעים אתם! ´בילדינג´ נשמע יותר יפה, אז למה להרוס, הא? למה?