Adi has left the building

Adi has left the building

<נו טוב, אז לא ת´בילדינג, אז ת´אינטרנט! נו, איזה רעים אתם! ´בילדינג´ נשמע יותר יפה, אז למה להרוס, הא? למה?
> אני מחורפנת בטירוף, כפי שיכולתם לראות בהודעות שלי היום, אז הייתי חייבת לסיים את החירפון הזה בהודעת חיבוקי ענקית <אתם רואים? גם כשאני מחורפנת, אני קיצ´ית! חה! איזו עדי אני!
> אז קבלו כמה חיבוקימס:
וסליחה מראש <וגם מבטן> אם הם היו מוחצים מדי... מה אני אעשה?! החירפון עושה את שלו, אחרי הכל!
אז... אז... אז רק רציתי לומר לכם לילה טוב וש... ושאני אוהבת... ו... ו... ו... <למה לעזעזאל אני מתחילה לגמגם?!> וזהו, אני חושבת! אה, רק עוד משהו אחד שחשוב שתזכרו: רדו עוד קצת למטה... עוד קצת... מה שאני רוצה שתזכרו הוא מאוד חשוב ואם תשכחו אותו אז אבוי לראשכם! יאללה, אין לי כוח לטרטר אתכם <האצבעות שלי כואבות מלעשות כל הזמן enter! מה אני אעשה?! אז תהרגו אותי!
> אז תזכרו ש... משה הוא לא קיפוד! משה הוא לא קיפוד! הוא קצת השתגע שם בהודו <גם אני השתגעתי, אבל פה בישראל
> והוא חושב שהוא קיפוד, אז אני וקוקו <חבר שלי
> מנסים להחדיר בו את עצם הידיעה שהוא לא קיפוד. צאו איתנו למסע החדרת חוסר הקיפודיות אצל קוקו! הצטרפו אלינו למסע מרתק של ריגושים והפתעות!
יאללה, אני מתחילה להפחיד ת´עצמי עם ההודעות המחורפנות שלי... אז אני עפתי. טה קיירו מוצ´ו! טי אמו! איי לב יו! אהההההההההההה!
====> הכי מוחץ מכל החיבוקים שלמעלה! אוהפפת :) עדי המחורפנתיישניזם <הא?!
>

behappy

New member
תגידי.................../images/Emo3.gif

כן כן,את,המחורפנת............. מה נראה לך שזה פה גן חיות???????? מה הקטע המחורפן הזה?אה?תסבירי ליייייייי!!!
ככה באמצע הלילה,עושה הצפה לפורום,יענו קוראת לזה בשמות יפים,נוסטלגיה,חיבוקי..כן??? מה חשבת שהנקמה לא תבוא?????? אז הנהההההההה היא באהההההה
משה הוא כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן קיפודדדדדדדדדדדדד אז מה את מכניסה לו אשליות לראש שהוא לא????? כמה מכות את רוצה אההההה?????
וחוצמיזה עוד משו......
בוקר נפלא שהיה לך,עדידה!!!!!!!
לאב יו ואת ההודעות המחורפנות שלך.......
מוווואהאהאההאהאהאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההה
חחחחחחח חשבת שזהו אההההה???? עד משו......
עוד חודשיים אני שמה לך את הודעה הזוווווו כנוסטלגיה!יש??
יום לא הולדת שמח...............
אוהפת!

את חוצפנית, את יודעת את זה?

לא, כאילו, באמת! מי את חושבת שאת?! מאז שהשם שלך נהייה כחול, את מרשה לעצמך הכל, אה? לטרטר אותי ככה... חוצפה! ועוד לעזור למשה ולעודד אותו בקיפודיותו?! אני מוחה, בשמי ובשם כל אגודת הקיפודיזם! <אוף, למה אין אייקון של קיפוד?! למה?!> משה הוא לא קיפוד!!! ולא יעזור שום דבר, את מבינה? שווווווווווום דבר! אז די עם השטויות! ודי עם הבירבורים! על עובדות לא מתווכחים!
וחוצמזה, שירצ´קוקה <יש לך בעיה עם שם החיבה הזה?! הא?!
> סתם בא לי לשלוח לך חיבוק-בוקוני ======>
סתם כי אני במצב רוח חיבוקי במיוחד... ואני גם רוצה להזכיר לך, מון שרי, שיש פה אחת שמחכה לצלצוליישן! כאילו הלו!
אוהבת אותך, כוזית שלי
וכל הכבוד לך אם הגעת עד הלום! *מחיאות כפיים סוערות לשירוש* בראבו! בוואניסימו!
יאללה, נמאס לי ללחוץ כל הזמן על ה- enter. lasy me
אז רק עוד חיבוק =======>
ונשיקה ============>
ולב ==========>
ופרח ===========>
ועוד משהו קטן... לא יום הולדת שמח גם לך!
אוהבת :) עדי המטרטרת בע"מ <חה חה חה!
>

את חוצפנית, את יודעת את זה?

לא, כאילו, באמת! מי את חושבת שאת?! מאז שהשם שלך נהייה כחול, את מרשה לעצמך הכל, אה? לטרטר אותי ככה... חוצפה! ועוד לעזור למשה ולעודד אותו בקיפודיותו?! אני מוחה, בשמי ובשם כל אגודת הקיפודיזם! <אוף, למה אין אייקון של קיפוד?! למה?!> משה הוא לא קיפוד!!! ולא יעזור שום דבר, את מבינה? שווווווווווום דבר! אז די עם השטויות! ודי עם הבירבורים! על עובדות לא מתווכחים!
וחוצמזה, שירצ´קוקה <יש לך בעיה עם שם החיבה הזה?! הא?!
> סתם בא לי לשלוח לך חיבוק-בוקוני ======>
סתם כי אני במצב רוח חיבוקי במיוחד... ואני גם רוצה להזכיר לך, מון שרי, שיש פה אחת שמחכה לצלצוליישן! כאילו הלו!
אוהבת אותך, כוזית שלי
וכל הכבוד לך אם הגעת עד הלום! *מחיאות כפיים סוערות לשירוש* בראבו! בוואניסימו!
יאללה, נמאס לי ללחוץ כל הזמן על ה- enter. lasy me
אז רק עוד חיבוק =======>
ונשיקה ============>
ולב ==========>
ופרח ===========>
ועוד משהו קטן... לא יום הולדת שמח גם לך!
אוהבת :) עדי המטרטרת בע"מ <חה חה חה!
>

את רואה, אפילו המחשב שלי

נהנה לטרטר אותך! גוו המחשב של עדי, גוו המחשב של עדי!
עדי

עצווווווווווווווווווווווור

אתה הומו
אבל לפורום שלנו מתאים תן לי סמבוסק תן לי סמבוסק תחמם 5 דקוווווות

../images/Emo6.gif

- אני הילר, ואני מילר! אני מטפל באנרגיות, אני עושה טיפול עם נ-ש-מות! לי יש חשמל סטטיק בידיי! - אבל כל אחד שמשפשף את הידיים יש לו חשמל סטטי, לא? - (במבט עצבני): אבל לי יש יותר! אוקי?! אוחחח, מתה עליהם, מתה עליהם! ואני כ"כ מתגעגעת! אבל את יודעת מה מנחם אותי, דובשי? "רק בישראל"יישן חוזרים ביום חמישי! yabadabadoo!
פקח, אני פורקת סחורה :) עדי

../images/Emo3.gif

אני הילר ואני מילר = אני מילר ואני הילר. יחי ההבדל ה´דק´ <
> :) עדי

יפיופונת ../images/Emo13.gif

חחחחחחח
ו.. לא ידעתי שזה חוזר ביום חמישיייייייייייי תודעעעעעעעעעע
אם את עוד כאן תתחברי לאיי סי בבקשהההה

די עם הרווחים!!!!!!!!!!!!

אני מוחה!!!!!!!!!!! משה הוא לא קיפוד!!!!!!! וכל הקיפודייציה לא שווה כלום! גרוש! אני מוחה בזאת......
כימשה לא קיפוד ושיחפש מי שאומר שהוא כן!!!!! מה? לא? אסור לטרטר אותכם...... קצת? רדו קצת למטה עוד כן,אתן... שיר ועדי........ עוד קצת טיפונת בחיי נשבעת לא מאמינות? נסו אותי! רק רציתי לשלוח לכן
יצייה ענקיתתתתתתתתתתת ו-
ו
אוהבת אותכן!!!!!!!! ופה סיימנו את שידורי המהפכה להיום...... ביי.....

behappy

New member
תגידו,מה נסגר איתכם?????../images/Emo11.gif

מה זה ההצפות האלו????? אתן רוצות פה בלגן????? מה זה הדבר הזה אפשר להבין??חוצפה!
חה!עכשו תעלו חזרה..... או שלא....... שבוע טוב לכולם!!!!!!{}

חח../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

וזאת הייתה ההפתעה שלי! אוהבת אותך
זהו פעם אחרונה ביי.....

behappy

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

וגמלי יש משו להגיד.........
אוהבת, וסליחה שברחתי מהאיסי,החוצפן לא מתחבר לי יותר.....

למעלה