A1C

ר פ א ל ה

New member
A1C

יצא לי 11.1 איזה ביאוס. לא יודעת מאיפה להתחיל לאזן....אוכל, אינסולין, פעילות גופנית...

הרי ידעת את זה כל הזמן...

את עושה בדיקות מידי פעם? להתחיל באוכל ובפעילות הגופנית,האינסולין בסוף. את אוכלת בחוץ?

../images/Emo4.gif

קודם כל להתחיל לבדוק והרבה לראות איפה דרוש השיפור. לשבת עם הרופא והדיאטנית וכמות רצינית של בדיקות ולהחליט מה עושים הלאה. והכי חשוב - לא להתייאש ולהרים ידים פשוט לשפר

לדעתי את צריכה להתחיל בswitch

לא כתבת מה את אוכלת ואיזה פעילות גופנית את עושה אבל... לדעתי הלא מלומדת את חייבת להתחיל בלעשות סוויצ' בראש קודם כל. אחרי שיצאתי מהשוק של הסוכרת החלטתי עם עצמי שאני עושה הכל בשביל "להיות בסדר" לפני כל דבר שאני אוכל אני חושב פעמיים ושיניתי את תכולת המקרר שלי לחלוטין(אוהב אותך אבא!!:)) למשל: * אני אוכל רק לחם קל (יש לברמן אחלה לחם) אני יכול לספור על יד אחת את מספר הפעמים שאכלתי פיתה או לחמניה או בייגל בשלושת החודשים האחרונים(הזמן שאני חולה). * כל הגבינות אצלי בבית הן עם האחוזים הנמוכים ואותו דבר בקשר לחלב. * רק קורנפלקסים "בריאים" * רק עוגיות בלי סוכר לא נוגע בשום דבר אחר וגם אותן אני אוכל רק אחת אחרי ארוחה או משהו כזה. * לא נוגע בפירות ה"רעים" כמו ענבים למשל. * לא נוגע בפיצה וכמעט ולא בפסטה * לא נוגע בבורקסים או בכל דבר אחר עם בצק עלים * משתדל לעשות ספורט לפחות 2-3 בשבוע וכו וכו את צריכה להחליט עם עצמך שאת עושה שינוי דרסטי בחיים שלך זה לא נשמע סימפטי אבל מתרגלים ואז זה לא כזה נורא שיהיה בהצלחה

ר פ א ל ה

New member
תודה

על התשובה המושקעת. ו...איזה כיף לך ב- 3 בינואר...(
) ! אני בערך עם אותה תזונה כבר כמה שנים... אבל לחצים קשים, מתחים, ובעקבותיהם חוסר שינה, חוסר מצב רוח, ירידה דרסטית בפעילות ספורטיבית, עושים את שלהם כנראה.

DannyZ5

New member
ר פ א ל ה - חייב לגלות לך סוד

אבל תבטיחי לי לא לגלות לאף אחד..... קריאה והשתתפות בפורום זה בלבד לא יוריד לך את ה-HbA1C. תצטרכי גם לעשות משהו נוסף כמו פעילות, להפסיק לאכול שטויות (קשה-אני יודע), לבדוק איפה את חורגת ולתקן. אפרופו את על כדורים או אינסולין?

ר פ א ל ה

New member
נו באמת

קצת השתפכות ברגע של באסה ... כמובן שאינך מעלה על דעתך (כך אני משערת) שאני מצפה מקריאה והשתתפות בפורום זה להורדת ערכים אלו....
אני על אינסולין שנים רבות, ורב השנים מאוזנת יפה, הן מבחינת סוכר, והן מיתר הבחינות המאופיינות בבדיקות השגרתיות. כפי שכבר אמרתי..תקופה קשה מלווה במתחים עזים ובחוסר שינה כנראה עשתה את שלה... התבאסתי והתחשק לי "לשפוך" את זה איפהשהו, היה לי אינסטיקטיבי כמעט לכתוב את זה כאן
כהמשך של תקופה חשוכה זו, הושפע והופר האיזון. וכן, אין ברירה, אלא לחזור לתלם. אין לי כוונות אחרות מלבד זאת. רק בגלל הערכים הכה גבוהים, התבאסתי קשות, ולצאת חזרה לחיים אחרי תקופה קשה, נו.. זה קשה גם ל"מלוחים"

NiChan

New member
משאבה

מעבר למשאבה תוך בקרה על ערכי הסוכר הנמדדים יכולה להביא אותך למציאת לאיזון טוב יותר. המעבר למשאבה לבד לא יפתור את הבעיה אלא ישמש ככלי בידך על מנת ללמוד אותו ולנצלו לצרכי איזון. שימי לב האיזון הוא בהשיג יד!!!

למעלה