a-s-inv

a-s-inv

גרשון, הטיפוס הזה ממש עולה על העצבים. הוא מקלקל כל דיון ומסיט את כולם לשטויות. אתה חייב לאתר אותו ולסלק אותו מהרשת או שהוא יהרוס את הפורום כמו שהם הורסים כל דבל חיובי ובונה בחברה הישראלית. האין בין כל חכמי הפורום אף אחד שיודע איך מיירטים פירט? הרצל

מוחקים כל הודעה עם גידופים. אם

המתדיין ממשיך לגדף, מזהירים אותו. אם הוא לא מפסיק, חסמים אותו.

בעבר ניתנו לו אין ספור הזדמנויות

כנארה והוא מנצל את טוב לבנו. אבל גם לזה יש סוף.

a-s-inv

New member
אתם פשוט ליצנים בלבוש אדם

מה זה טוב ליבנו? עד כמה אפשר להיות מטומטם? מה זה הרצון העז הזה ל"סלקציה"?

הרצל אני מסכים איתך במאה 100 %

כצד ראשון הצעתי לא להגיב להודעות שלו. כי מה שהוא מחפש זה תשומת לב. אני אישית מזמן הפסקתי להתייחס.

DrorArie

New member
לסלק אותו מהרשת?

חלק מההודעה שלך לא ברור לסלק אותו מהרשת? מי זה "הם"? מיירטים פירט? זה סתם להיות אלים!

Anne4

New member
להגיב עניינית.

אם ההודעה שלו מעניינת - אזי להגיב עניינית, בלי להכפיש. אם הודעתו אינה לעניין (אני גיליתי בינתיים רק אחת שכזו) - אז פשוט לא להתייחס. וחוץ מזה, לא צריך להתייחס לכל דבר שהוא (או אחרים) כותבים. ואם כבר בעניין "עולה על העצבים" דנן - אבקש כי את כל ההודעות של "יש גבול" המסיתות נגד צה"ל והמעודדות סירוב לשרת ובכלל סתם מעכירות את האווירה - לשים במקרה הטוב ב-Off ובמקרה הגרוע - לסלק מהפורום שלנו. (הכוונה לאדם Killer - מה, הוא רוצה לרצוח לנו את הפורום? ושאר חבריו).

אנדרי ז

New member
אס-אינב כבר נחסם

כך שאין טעם להגיב לו. ובאשר לשאר הכותבים שהזכרת, הם אכן מטופלים בדיוק בדרך שהצעת. יחד עם זאת אשוב ואזכיר שיש בפורום הזה מקום לכל הדיעות, ובלבד שהן רלוונטיות לפורום, עומדות בתקנון תפוז, ואינן קוראות לעבירה על החוק.

למעלה