אתמול ראיתי מטרודן בתל אביב.83-114-01
תיקון לטעות שכתבתי בהודעתי מלפני ארעבה ימים. המרצדס O405 עם החלונות המרובעים הוא 83-114-01 והוא עדיין בחיפה. ל-83-141-01 יש חלונות רגילים והיא נמצאת בחדרה.
המספר הוא 98-701-50אתמול ראיתי מטרודן בתל אביב.
זה אוטובוס וולבו B7L עם לוחית רישוי מספר 99-701-50... אני לא סגור על ה-99, אולי זה היה 98 בהתחלה. מה שלא יהיה, ה-701 הזאת חנתה במסוף ארלוזורוב בחניה של "קווים", לצד B7L של קווים, ואז ראו את ההבדלים בכחול: המטרודן פשוט הרבה יותר יפה. מישהו יודע מה המטרודן הזה חיפש בתל אביב?
אני ראיתי את קו 66 של דן עם הסמל שלהמספר הוא 98-701-50
כל מספרי ה-B7Lים של מטרודן מתחילים ב-98. אלה של קווים מתחילים ב-99. ייתכן שהמכונה הזו הגיעה לטיפול באחד ממוסכי חברת האם דן.
ברוכים הבאיםאני ראיתי את קו 66 של דן עם הסמל של
מטרודן. זה בטח 1 האוטובוסים שהוחזרו מבאר שבע וד"א אני חדש ומקווה להשתלב
מדובר ב4103אני ראיתי את קו 66 של דן עם הסמל של
מטרודן. זה בטח 1 האוטובוסים שהוחזרו מבאר שבע וד"א אני חדש ומקווה להשתלב
הסדרה של הB7Lים של מטרודןהמספר הוא 98-701-50
כל מספרי ה-B7Lים של מטרודן מתחילים ב-98. אלה של קווים מתחילים ב-99. ייתכן שהמכונה הזו הגיעה לטיפול באחד ממוסכי חברת האם דן.
גם אני ראיתי את האוטובוס של מטרודןהסדרה של הB7Lים של מטרודן
הם: 98-701-50 עד 98-730-50 30 אוטובוסים מספרים פנימיים 3 ספרות בהתאמה ללוחיות הרישוי 701-730
ב380?!?!?!גם אני ראיתי את האוטובוס של מטרודן
חונה במסוף ארלוזרוב (המוכר גם כמסוף 2000). הצבע מאוד מרשים ואין מה להשוות עם הצבע של קווים. הוא חנה בחניה של החברות החדשות, וחשבתי שאולי הוא עשה נסיעה בקו 380 (בגלל לחצי חופשת הפסח).
גם האוטובוס עירוני לא נראה ליב380?!?!?!
למטרודן יש כרגע מחסור מטורף באוטובוסים כך שנראה לי מאוד מוזר שישחררו ממטרודן אוטובוסים בשביל הקווים של מטרופולין.....
איזה שאלה.....בבקשה.גם האוטובוס עירוני לא נראה לי
שמטרופולין היו שולחים את האוטובוס הזה לבצע נסיעה כזאת לבאר שבע למישהו יש תמונה של הB7L של מטרודן? אם כן מישהו יכול להביא לי?
שניהאיזה שאלה.....בבקשה.
מטרודן 714 (רצף 3 תמונות) ביום ההפעלה הראשון של חברת מטרודן בבאר שבע. אוטובוס בקו 9.
ומזכרת מתקופת התח"צ ב"ששלישית
לא האוטובוסים מספר פנימי 192 ו195ומזכרת מתקופת התח"צ ב"ש
אוטובוס מתקופת התחבורה הציבורית בימיה האחרונים, מ.א.ן SL מספר פנימי 192 אני זוכר את האוטובוס הספציפי הזה במאות נסיעות בו בקו 9....תמיד עם אותו נהג ותמיד באותה שעה נכון להיום האוטובוס עומד במוסכי אגד ואמור כנראה לחזור לשירות כמטרודן. זאת התמונה "לפני" התמונה "אחרי" תבוא בקרוב
טוב לדעת.....לא האוטובוסים מספר פנימי 192 ו195
לא חוזרים הם נימצאים במוסך אגד כחלקי חילוף וכי חסר להם חלקים.
איש האש תודה רבה!!!!!שלישית
איש האש תודה רבה!!!!!![]()
![]()
אתה לא יודע עד כמה אני מודה לך. והאוטובוס של מטרודן יותר יפה משל קווים
אני יוצא חוצץ בדברייךלא נכון, קווים יותר יפה![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.