:cool: אנשים ד``ש מתותח 23! :cool:

:cool: אנשים ד``ש מתותח 23! :cool:

חיחיחיחיי יש לכם ד``שיקו מתותח החמוריקו..... מסכני...... עובד כמו חמוריקו...... 12 שעות!- ביום! ו..... ו...... ו..... חחח הוא אמר שהוא מרגיש גוסס בלי הצ`אט חיחיחיחיחי אז...... זהו.. יש לכם ד``ש חם חם חם.. והוא קורא לכוווווווווווווווווווולם לרדת לאילת.. כי פצצות לגבות שם חיחיחיחי זה מה שהוא אמר.... חיחיחיח וואי.. אני ממש איש קשR HE HE HE חחחחחחחחחחחח אז........ שיהיה לכם יום פיצוצי.... וביי..... תותחי.... חחחחח יותר נכון... קופלת

קספר

New member
קופלתתתתתת:))) B-p

מה קורה איתך ?? :))))) אני מצטער שלא אמרתי שלום אתמול אבל האיי סיי נתקע חחחחחחחח למה האיי סיי שלך כבוי למה למה למה ?????? חחחחחחח יאללה חולה עלייך :))

חיחיחיחיחי האיי סי....

שלייייייי דפווווווווווווווווווק! הוא לא מצליח להתחבר לשרת.. חיחיחי איזה עמה.... איי סי דפוקי דפוקי דפוקי.... חחחחחח עמה עמה עמה חחחחחחח אני פה...... שרשר..... חיחיחי ואל תעבוד עם עקב! חחחחחחחחחח אייייייה הרגליים..... :(((((((((( :))))))))))))))))))) חיחיחיחי

קספר

New member
קופלתתתתתת גררררררר

של טיי או של ליטון אני כבר לא יודע של מי חיחיחיחי חחחחחחחחחח למה את אומרת לי את זה עכשיו ???:!:!:!:!חחחחחחח אחחחחחחחחח כל היום עשיתי שליחויות רגליות ברגל כואבבבבב......אייייייי גרררררררררר חיחיחיחיחיחיחחיחיחי וכמוח שאת אומרת אדיוסיישן אמיגוסיישן של קספריגוסיישן חיחיחיחחיי

אם באי סי עסקינן

כל מי שאני ברשימה שלו האי סי לא נתקע...זה מוכח.... מי שרוצה לנסות זאת אז: 91874483 בהצלחה....אני אענה לכם שם...

למעלה