777-200LR

ram_z

New member
מה?

"המטוס עבר יותר מ-129.6 ק"מ ב-61 ימים" זו לא תעות?

ארזS

New member
זה נראה כמו

המטוס הכי איטי בעולם לפי הקצב הזה

ram_z

New member
איזה חלק אתה לא מבין?../images/Emo12.gif

מי אמר מהיר? אמרו עם הכי הרבה טווח טיסה.

ארזS

New member
...................................

"המטוס עבר יותר מ-129.6 ק"מ ב-61 ימים" אני, בסובארו המקרטעת שלי עובר 129.6 ק''מ בדרך כלל בשעה וחצי עד שעתיים. וכתוב שהמטוס עבר מרחק זה ב-61 ימים. זה לא נראה לאט מידי ?

bibiking

New member
יש סיבה .....

כנראה שבואינג החליטו להשקיע בטווח הטיסה ולא במהירות. נו אז יקח לך 14 יום לטוס מישראל לניו-יורק אבל לפחות לא יהיו חניות ביניים מטרידות. (חחחחחח) זה לא
זה

ארזS

New member
ברור

רק שכנראה לכתב לא היה נעים לכתוב 00 שלא יחשבו שזה בית שימוש אז הוא שם נקודה אחרי ה-129 ולכן מה שכתוב בכתבה זה 129 ק''מ ולא 129 אלף ק''מ. האם עכשיו יש מבינים ?

ram_z

New member
לא ואני אסביר....

יום אחד רוכב בדואי במדבר על הגמל שלו. לפתע, עוצר הגמל ואומר לבדואי רוצה שאני אמשיך? כן, עונה לו הבדואי. הגמל אומר:"אני אמשיך רק אם תמצוץ לי!" הבדואי שמע את זה ישר התחיל לקלל את הגמל ולפוצץ אותו מכות. נחשו מה? לא עזר! טוב אחרי לו כמה שעות בלי הרבה ברירות הסכים הבדואי לעשות כרצון הגמל. שמח וטוב לב המשיך הגמל ללכת. כעבור כמה שעות הסיפור חזר על עצמו. ארז עכשיו אתה מבין?
רם

S o l l y

New member
חחחחח ברור שזה לא הגיוני

או שהוא עבר 129.6 קילומטר ביום, שזה גם כלום.. או שהוא עבר סך הכל 129.6 אלף קילומטר או משהו, שזה גם קצת לא הגיוני. חחחחח.

S o l l y

New member
והנתונים האמיתיים 129,640 קילומטר..

During the 61-day world tour the 777-200LR flew a distance of more than 70,000 nautical miles (129,640 kilometers);

singera

New member
מה הקשר לBOSE אלה אם יחלקו

את האוזניות מבטלות רעש או המעגל מבטל רעש נמצא כבר במע' כריזה

e dor

New member
נראה כמו טעות

למרות שצריך לזכור שהוא עצר די הרבה ! (במיוחד בסלון האווירי)

למעלה