72074 של אגד אי שם

מצב
הנושא נעול.
72074 של אגד אי שם

72074 של אגד אי שם
מרצדס 0305 מספר שילדה 307.001-11-024171 גמר הרכבה 10/80 במפעל מרכבים בקרית אריה, היתה שייכת לסניף כרמל של אגד, מודל 81.

טיפים לזיהוי

72074 של אגד אי שם
מרצדס 0305 מספר שילדה 307.001-11-024171 גמר הרכבה 10/80 במפעל מרכבים בקרית אריה, היתה שייכת לסניף כרמל של אגד, מודל 81.
טיפים לזיהוי
מרצדסים 0305 מודל 80-81 הורכבו עם חלון נהג אשר חלקו התחתון הוא באלכסון, ממודל 82 החלון הוא מרובע עם 4 זויות של 90 מעלות(חלק תחתון ישר). בעוד 20 שנה מישהוא יחפש דרכים לזהות את המכונות האלו, זו אפשרות אחת.

צביקוש23

New member
ידוע לי על שניים כאלה

טיפים לזיהוי
מרצדסים 0305 מודל 80-81 הורכבו עם חלון נהג אשר חלקו התחתון הוא באלכסון, ממודל 82 החלון הוא מרובע עם 4 זויות של 90 מעלות(חלק תחתון ישר). בעוד 20 שנה מישהוא יחפש דרכים לזהות את המכונות האלו, זו אפשרות אחת.
ידוע לי על שניים כאלה
אחד במוסכי קיבוץ משמר העמק שצולם מרחוק בלבד (אולי מישהו מתישהו לפני שגם הוא יעלם יכנס ויצלם אותו) . והשני בתחנה מרכזית כפר סבא ליד התידלוק של האוטובוסים. נדמה לי שלדגם הזה קוראים בשם: זלדה . בזמנו במסוף האוטובוסים שצומת רעננה כפר סבא היו כמה כאלה שהיו מין קישוט כזה ונעלמו מהמקום. אגב מישהו אולי יודע מאיזה סוג האוטובוס שמשמש כמזנון של האגודה למען החייל בת"א בדרך נמיר פינת ארלוזורוב? באיזה קווים שימש ומתי ירד מהכביש?

אורי404

New member
כל הכבוד, פנימי 77529.

טיפים לזיהוי
כל הכבוד, פנימי 77529.
קודם כל, כל הכבוד על ההשקעה שלך. פה העניין, הוא שהאוטובוס הזה נמצא במוזיאון אגד, כך שיש לו זכר. החזרת (הפנייה היא לפנימי77529) לי חשק לצלם את הדברים האלה. צביקוש23, כתב שיש בתחנה מרכזית גם "זלדה". אני רואה אותה. איך אני יכול להיכנס ולצלם שם, ממי אני צריך אישור. אם יהיה, אני, כמובן, אצלם.

צביקוש23

New member
אורי בקשר לזלדה בכפר סבא

כל הכבוד, פנימי 77529.
קודם כל, כל הכבוד על ההשקעה שלך. פה העניין, הוא שהאוטובוס הזה נמצא במוזיאון אגד, כך שיש לו זכר. החזרת (הפנייה היא לפנימי77529) לי חשק לצלם את הדברים האלה. צביקוש23, כתב שיש בתחנה מרכזית גם "זלדה". אני רואה אותה. איך אני יכול להיכנס ולצלם שם, ממי אני צריך אישור. אם יהיה, אני, כמובן, אצלם.
אורי בקשר לזלדה בכפר סבא
אורי קודם כל אם אני לא טועה אני חושב (אני לא סגור על זה) שיש גם בתחנה המרכזית כפר סבא טייגר שמשמש כמחסן . בקשר לרשות אתה צריך לפנות למנהל התחנה\אחראי התחנה. תשאל עובדים במקום היכן הוא יושב או נמצא . בהצלחה.

אורי404

New member
יש שם מחסן טייגר.

אורי בקשר לזלדה בכפר סבא
אורי קודם כל אם אני לא טועה אני חושב (אני לא סגור על זה) שיש גם בתחנה המרכזית כפר סבא טייגר שמשמש כמחסן . בקשר לרשות אתה צריך לפנות למנהל התחנה\אחראי התחנה. תשאל עובדים במקום היכן הוא יושב או נמצא . בהצלחה.
יש שם מחסן טייגר.

אורי

אורי בקשר לזלדה בכפר סבא
אורי
ליד רציף מספר 1 בת"מ כפר סבא יש דלת שרשום עליה "כניסה לחברי ועובדי אגד בלבד", כנס בדלת זו, מיד יעוט עליך מישהו, תגיד לו שאתה מחפש את הסדרן או המנ"ס (מנהל הסניף). תסביר להם את הנושא ואני בטוח שתקבל אישור לצלם.

אורי404

New member
אבדוק את זה. ../images/Emo51.gif

אורי
ליד רציף מספר 1 בת"מ כפר סבא יש דלת שרשום עליה "כניסה לחברי ועובדי אגד בלבד", כנס בדלת זו, מיד יעוט עליך מישהו, תגיד לו שאתה מחפש את הסדרן או המנ"ס (מנהל הסניף). תסביר להם את הנושא ואני בטוח שתקבל אישור לצלם.
אבדוק את זה.

צביקוש23

New member
מרכבים שהיו פעם בקרית אריה...

72074 של אגד אי שם
מרכבים שהיו פעם בקרית אריה...
כן פעם פתח תקוה עירי הייתה על המפה... היום היא סתם על המפה... (טוב נו... לפחות אנחנו רשומים בשיאי גינס כאזור התעשיה הגדול בישראל .יש יגידיו שזה טוב ויש שיגידו שזה רע.. אבל זה עדיין תואר של פתח תקוה..:) )

צביקוש23

New member
איפה צולם? ואיך נשמר כל כך טוב?

72074 של אגד אי שם
היכן צולמה תמונה זו? ואיך ייתכן שהוא נשמר במצב כל כך טוב ולא פורק ? (על ידי גנבי מתכת וכ"ו)

צולם בכניסה הדרומית לדאלית אל כרמל

היכן צולמה תמונה זו? ואיך ייתכן שהוא נשמר במצב כל כך טוב ולא פורק ? (על ידי גנבי מתכת וכ"ו)
צולם בכניסה הדרומית לדאלית אל כרמל
ליד מפעל הבטון. עם קצת סבלנות מישהו כבר יפרק אותו.

ה דרומי

New member
נידה לי שבזמנו צילמתי משהו דומה

72074 של אגד אי שם
נידה לי שבזמנו צילמתי משהו דומה
בקיבוץ ברקאי אבל לא סגור על זה
לתמונות ולהסבר

מצב
הנושא נעול.
למעלה