:(

noa144

New member
:(

שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש למישו ספרים טובים שהוא מכיר? אני אוהבת ספרים לא קיטשים.. שיש בהם איזה מסר... אפילו ספרים הגותיים... כאלה שממש מרתקים... בד"כ אני לא אוהבת לקבל המלצות.. כי טעם של מישהו אחר לאו דווקא יהיה הטעם שלי.. אבל בזמן האחרון יש לי פשוןט נסיון גרוע עם ספרים... אני לא מצליחה להתחבר אליהם והם משעממים אותי.. ואני לא מוצאת ספר שאני יאהב כמו פעם... תודה..

Bitchez rule

New member
אהה...

משוואה עם נעלם של אורי אדלמן (הספר האחרון שקראתי-מצויין) ובחזרה מטואיצ'י של יוסי גינסברג

Bitchez rule

New member
אבל כמו שאמרת...

זהו רק הטעם שלי, יכול להיות שאת לא תאהבי. לאחרונה התחלתי יותר להעמיק את הידע שלי בתחום הספרות ככה שאני לא אשפית לספרים(היי...!! אני רק בת 18:) ) אבל גם אני אשמח לקבל ממך הצעות לספרים טובים שקראת. בכל אופן, הפרוייקט הבא שלי הוא "שעות מתות"

siv30

New member
אולי תפרטי איזה ספרים כן אהבת?

ואז נוכל להמליץ לך על ספרים דומים/ קרובים בסגנון.

Bitchez rule

New member
מתח בעיקר...

בין הזכורים לי "אשראם" של רם אורן, "כל החיים לפניו"(ספר זר, לא זוכרת של מי), "חצוצרה בוואדי"-מצויין, וכל הספרים של פאולו קואלו למעט "אחת-עשרה דקות". ספרים של אורי אדלמן כהמלצה יתקבלו בברכה אבל תעשו לי טובה, רק לא לימור נחמיאס. רק לא היא.

siv30

New member
רגע לא הבנתי ../images/Emo122.gif

noa144 מבקשת את ההמלצות או את? לגבי ספרי מתח היה לנו לא מזמן שירשור א-ב בנושא הוא נמצא בקישורי הפורום, כדי לעיין בהמלצות שמופיעות בו.

noa144

New member
אממ...

ספרים של הרמן הסה למי שמכיר... ניטשה... אונורה דה בלזק.. כמה ביוגרפיות מעניינות... אולי אם למישהו יש איזשהו רומן מדהים שהוא קרא? התחלתי להתעניין בספרי אהבה השנה :) וד"א אני בת 17, אז לא הבנתי מה הקשר בין ידע בספרות לבין גיל... קריאה לא מוגבלת לגיל כלשהו..

סוד הקלפים

סוד הקלפים של יוסטיין גורדר. ילד ואביו נוסעים ליוון לחפש אחר אמו שברחה מהם לטובת קריירת דוגמנות. קראתי אותו כשהייתי בערך בגילך... במבט לאחור זאת הייתה טעות, לאו דווקא בגלל הגיל, אולי בגלל שהמסר הפילוסופי של הספר די דיכא אותי, ואני לא בטוחה שהיו לי מספיק כלים להבין אותו. אם אני זוכרת נכון, מדובר בתפיסה פטליסטית להחריד שהשפיעה עלי רבות.

666333

New member
שבועת רחל של מיכל שלו..

אחלה ספר:) אממ וגם אחות לבי-של מישהי הודית.. משו מוזר כזה

איתי224

New member
המלצה לספרים עם עומק.

אין לי מילים טובות להגיד על רם אורן ולא על הספרים שיוצאים תחתיו בהוצאת "קשת" כך שאני לא אמליץ לך על הספרים שלו. אבל אני יכול להמליץ לך על "עפיפונים" של רומן גרי ועל חרדתו של המלך סלומון של אמיל אז'אר (שזה אותו סופר בעצם. אני ממליץ גם על רומן קצר בשם "צדיק" של וולטר. על 1984 וחוות החיות של ג'ורג' ארוול המצויין. אם בא לך קלאסיקות של ממש אז הכפיל של דוסטויבסקי טוב ומותו של איבן איליץ מומלץ. ויש עוד ספרים שקראתי בזמן האחרון אבל זה הכל בינתיים בינתיים זה הכל.

למעלה