>

מצב
הנושא נעול.

seffic

New member
דן עידכנו באתר שלהם מפות מסלולי

>
טוב, זה נושא קצת מת - זו רק הודעה - ואז תנצלש"ו לפה דברים. טוב מה שרציתי להגיד - שימו לב לגלריות של הפורום
יש המון קטגוריות אבל כמעט כל הקטגוריות ריקות. תעלו לשם תמונות - זה בדיוק כמו להעלות תמונות לפורום
מותר שהגלריה תראה יותר יפה..
נסיעה של קווים רבים ביניהם קו 11, 32, 140 ועוד. שמתי לב שבמפות החדשות לא מפרטים את תדירות הקו, אלא רק את שעות הפעלתו. אולי זה רמז, בהמשך לשירשור אחר כאן, שלא רוצים להתחייב לתדירות מסויימת במשך היממה, כדי להימנע מתביעות משפטיות.

>

>
טוב, זה נושא קצת מת - זו רק הודעה - ואז תנצלש"ו לפה דברים. טוב מה שרציתי להגיד - שימו לב לגלריות של הפורום
יש המון קטגוריות אבל כמעט כל הקטגוריות ריקות. תעלו לשם תמונות - זה בדיוק כמו להעלות תמונות לפורום

omer landau

New member
נתב"ג 2004: היה שווה לחכות../images/Emo160.gif

>
נתב"ג 2004: היה שווה לחכות

אני לא יודע אם הכתבה הופיע בפורום היא פורסמה אתמול אם הועלתה כאן מצטער.... כתבה נחמדה ומעניינת על טרמינל 3 שיפתח השנה למרות שאנחנו כבר בפורום מכירים אותו לפי כתבות רבות שפורסמו פה והאתר הנפלא של רשות שדות התעופה לכתבה YNET.................

לא נראה לי שמשרד התחבורה יאפשר

נסיעה של קווים רבים ביניהם קו 11, 32, 140 ועוד. שמתי לב שבמפות החדשות לא מפרטים את תדירות הקו, אלא רק את שעות הפעלתו. אולי זה רמז, בהמשך לשירשור אחר כאן, שלא רוצים להתחייב לתדירות מסויימת במשך היממה, כדי להימנע מתביעות משפטיות.
לא נראה לי שמשרד התחבורה יאפשר
למפעיל להתחמק מלהתחייב לתדירות השירות

מצב
הנושא נעול.
למעלה