5 שניות לסוף ליטא בפיגור נקודה והם הולכים לקו ל-2 זריקות.............
S shmilmil New member 6/9/03 #6 מומחוי!! הלכת נגד ישראל...... קיבלת בולבול !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S shmilmil New member 6/9/03 #8 עוכר ישראל........!!!!!!!!!!!!!!!!! תאכל בולבול אמן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S shmilmil New member 6/9/03 #19 אצל עודאיי היית מסכן..... אבל פה אנחנו סלחניים,רק נאחל לך ליפול בטופס.זה הכל.....
ה המומחה 98 New member 6/9/03 #13 כולם אמרו אנדר הבאנקר של מחר ואני כמו מטומטם שמתי גם אנדר והפסדתי בטופס השני לא נורא שמילמיל יש את יום ראשון יש את ברזיל יחס 5.05 בעזרת השם נכה את הווינר יום ראשון
כולם אמרו אנדר הבאנקר של מחר ואני כמו מטומטם שמתי גם אנדר והפסדתי בטופס השני לא נורא שמילמיל יש את יום ראשון יש את ברזיל יחס 5.05 בעזרת השם נכה את הווינר יום ראשון
א אייל543 New member 6/9/03 #15 כן איזה יחס שווה אם הוא לוקח אבל המועצה יודעים מה הם עושים בטוח יש שם משהו דפוק
ה המומחה 98 New member 6/9/03 #16 אני יודע שברזיל בהרכב המלא שלהם הם הנבחרת הטובה בעולם אז קולומביה תעצור אותם פחחחחחחחחחחחחח זה משחק מתנה ויחס שלא יחזור על עצמו
אני יודע שברזיל בהרכב המלא שלהם הם הנבחרת הטובה בעולם אז קולומביה תעצור אותם פחחחחחחחחחחחחח זה משחק מתנה ויחס שלא יחזור על עצמו
ר רועיגור New member 5/9/03 #4 הרכש החדש של מכבי יוצסקביציוס ניצח את המשחק לליטא 92-91 עם 2 קליעות מוצלחות מהקו