5 שאלות

missgur

New member
5 שאלות ../images/Emo65.gif

מי לוקח דקה לענות??? 1. מי המודל לחיקוי שלך? א. אבא/אמא ב. אח/אחות ג. סלבריטי ד. סבא/סבתא ה. חבר/חברה 2. האם את/ה מחליף בגדים עם האחים שלך? א. כן, כל הזמן ב. לפעמים ג. לעיתים נדירות ד. אף פעם לא 3. עם מי תעדיף ללכת או להתייעץ בקניית בגדים? א. אבא/אמא ב. אח/אחות ג. סבא/סבתא ד. חבר/חברה 4. עם מי תדבר על סקס? א. אבא/אמא ב. אח/אחות ג. סבא/סבתא ד. חבר/חברה 5. מי האדם הכי קרוב ללבך? א. אבא/אמא ב. אח/אחות ג. סבא/סבתא ד. חבר/חברה

ממממור

New member
../images/Emo39.gifאני

1. אפחד! 2. ד 3. א או ד 4. כל התשובות נכונות חחח 5. א (א-מ-א!)

m i r u s h i

New member
ההורים הם החברים הכי טובים.../images/Emo108.gif

אף חבר לא ישתווה לעולם לאבא ואמא. זו דעתי לפחות.

shiran™

New member
תלוי איזה חברים

אני מעדיפה לתת את האמון שלי באחי מאשר בחברים ובחברות.. רק מי שנפגע יודע שאי אפשר לסמוך עליהם.

נתוש ז

New member
כשנפגעים, ממשיכים לסמוך על אנשים

פשוט נזהרים יותר :) וגם אני נפגעתי, ואני בספק אם זה פחות מימך.. אבל, מוצאים אנשים חדשים, חברים חדשים, וממשיכים בחיים! לא נשארים כל החיים מאחור עם הפגיעה הזאת.......

mAAyAn 1

New member
אבל...

מי ביקש את דעתך על התשובות שלה? היא ענתה וזהו, וכן לפעמים, במצבים מסויימים, עדיף לסמוך על קרובי משפה יותר מעל החברים...מה לעשות?

shiran™

New member
לא אמרתי שאני לא סומכת

אמרתי שלא צריך לסמוך יותר מידי ותלוי על מי. בכלל צריך לסמוך קודם על עצמך ועל הקב"ה וזהו. סוף דיון

נתוש ז

New member
הוא בטוח יעזור, הוא גם עזר ל-

6,000,000 יהודים בשואה שהם סמכו עליו ועל 500,000 ילדים שנשרפו חיים הוא עזר...עליו אני הכי סומך...תמיד שצריך אותו עושה איזה נס להציל אותנו.

shiran™

New member
אוי שמישהו יחזיק אותי

טוב, אני אשתוק. קשה. אבל כל אחד והדעות שלו רק אתה לא צריך לכתוב את זה בכזאת בורות.

a Warming Sign

New member
|מחזיקה|../images/Emo194.gif

אין צורך אפילו לחשוב על להגיב לו
יש אנשים שלא שווים תגובה.

LuLiLoPiLaTo1

New member
../images/Emo26.gif

1. מי המודל לחיקוי שלך? א. אבא/אמא 2. האם את/ה מחליף בגדים עם האחים שלך? ג. לעיתים נדירות 3. עם מי תעדיף ללכת או להתייעץ בקניית בגדים? א. אבא/אמא או ד. חבר/חברה 4. עם מי תדבר על סקס? עוד לא יצא לי..
5. מי האדם הכי קרוב ללבך? א. אבא/אמא ב. אח/אחות למרות שכולם בליבי..

../images/Emo27.gif

מי לוקח דקה לענות??? 1א האים אתה מחליף בגדים אם האחים שלך? טחותי נשואה והיא בת חחח 3 א או ב 4 ד אבל אם היה לי אח למה לא? 5 אימא או אחותי

למעלה