5 צילומים של תחנת הרכבת במלחה

מצב
הנושא נעול.

היום: 11.04.2004. כל הצילומים צולמו ע"י ציפי אורלן.

שתי תשובות:

שתי שאלות:
1. אם אני מבין נכון-יהיו ארבע מסילות בתחנה. כן? 2.אני לא מכיר את י-ם: האם המרחק בין תחנת מלחה לחאן הוא מרחק הליכה סביר? תודה, קובי.
שתי תשובות:
1. כן. בשלב ראשון יהיו 4 מסילות. 2. מרחק ההליכה אינו סביר. מדובר בשעת הליכה שלמה. כמעט 5 ק"מ על המסילה או 4 ק"מ על הכביש. חג שמח ! אביתר.

yblumann

New member
Question & Compliment

שתי תשובות:
1. כן. בשלב ראשון יהיו 4 מסילות. 2. מרחק ההליכה אינו סביר. מדובר בשעת הליכה שלמה. כמעט 5 ק"מ על המסילה או 4 ק"מ על הכביש. חג שמח ! אביתר.
Question & Compliment
Hello Evyatar, Nice digi shots.. I hope you get a proper DSLR camera soon! The Nikon D70 is out now and costing a lot of money. as far as the Canon EOS300D- my DSLR- amongst us the bus photographers, the number of digi owner now stand at 22- from just 2 at the end of oct 2003. the D70costs £1000 with a card, or over $1200 in the USA. Question: 1. where were the photos taken from 2. digi photo 5- where is the dome of the rock in relation to the new station. sorry, I do not know where this new shopping centre is. Thanks and regards Yoram.

ANSWERS TO QUESTIONS:

Question & Compliment
Hello Evyatar, Nice digi shots.. I hope you get a proper DSLR camera soon! The Nikon D70 is out now and costing a lot of money. as far as the Canon EOS300D- my DSLR- amongst us the bus photographers, the number of digi owner now stand at 22- from just 2 at the end of oct 2003. the D70costs £1000 with a card, or over $1200 in the USA. Question: 1. where were the photos taken from 2. digi photo 5- where is the dome of the rock in relation to the new station. sorry, I do not know where this new shopping centre is. Thanks and regards Yoram.
ANSWERS TO QUESTIONS:
1. התמונות צולמו מהמיצפור בשכונת גבעת-משואה החדשה יחסית, בתוך שכונת מלחה הותיקה. 2. מרכז הקניות הינו פארק היי-טק העומד בשממונו הכמעט מוחלט. הפארק נבנה במחצית השניה של שנות ה-1990'. תודה על המחמאה. היא הועברה לציפי.

ronatd

New member
מיקום מדויק?

שתי תשובות:
מיקום מדויק?
כנראה שהיתה תקלה עם משלוח ההודעה, אז אשלח אותה שוב. האם התחנה היא ליד קניון ירושלים, ליד איצטדיון טדי, או ליד גן החיות התנכ"י?

מיקומה המדוייק של התחנה:

מיקום מדויק?
כנראה שהיתה תקלה עם משלוח ההודעה, אז אשלח אותה שוב. האם התחנה היא ליד קניון ירושלים, ליד איצטדיון טדי, או ליד גן החיות התנכ"י?
מיקומה המדוייק של התחנה:
מדרום לאיצטדיון טדי ומדרום-מזרח לקניון מלחה. ממזרח לגן החיות והשבוע הציבו במקום שלט ענק של הרכבת שיובא כאן בשבוע הבא. התחנה ממש קרובה לאיצטדיון - מרחק של דקה ברגל.

ronatd

New member
../images/Emo51.gif אביתר

מיקומה המדוייק של התחנה:
מדרום לאיצטדיון טדי ומדרום-מזרח לקניון מלחה. ממזרח לגן החיות והשבוע הציבו במקום שלט ענק של הרכבת שיובא כאן בשבוע הבא. התחנה ממש קרובה לאיצטדיון - מרחק של דקה ברגל.
אביתר
אני זוכר, היתה תקופה קצרה, באמצע שנות ה- 90 שלרכבת לירושלים היתה תחנה ארעית ליד גן החיות. משם לקניון היתה הליכה די ארוכה.

תחנת גן-החיות תיבנה מחדש

אביתר
אני זוכר, היתה תקופה קצרה, באמצע שנות ה- 90 שלרכבת לירושלים היתה תחנה ארעית ליד גן החיות. משם לקניון היתה הליכה די ארוכה.
תחנת גן-החיות תיבנה מחדש
ותופעל במהלך השנים הקרובות. נראה לי שגן החיות ישתתף במימון אם-כי זה קצת מצחיק שכן המרחק בין תחנה זו לתחנת מלחה יעמוד על 700 מ' בלבד...

לא רק שהיתה תחנה ליד גן-החיות

אביתר
לא רק שהיתה תחנה ליד גן-החיות
היתה תקופה שהיה גם כרטיס משולב רכבת הלוך ת"א - י-ם - גן חיות - ת"א כלומר ב-9:00 בבוקר היתה יוצאת רכבת מת"א יורדים בגן חיות מבלים עד 15:00 שאז היתה הרכבת חזרה לת"א. כנראה נסיונות אחרונים לאכלס את הרכבת הריקה, נסעתי פעם עם חברה בנסיעה כזו.

kbb

New member
ארבע מסילות-נראה לי קצת הרבה

שתי תשובות:
בשביל תחנת קצה בקצה העיר. לא?

לא. במקום מתוכננות עוד מסילות רבות.

בשביל תחנת קצה בקצה העיר. לא?
במקום אמורה להיות בשלב מאוחר יותר גם חניית לילה לרכבות נוסעים. אל תשכח שהרכבת קיבלה כבר בשנת 2004 כ- 24 קרונות חדשים עד כה.

kbb

New member
לא דברתי על זה.

במקום אמורה להיות בשלב מאוחר יותר גם חניית לילה לרכבות נוסעים. אל תשכח שהרכבת קיבלה כבר בשנת 2004 כ- 24 קרונות חדשים עד כה.
לא דברתי על זה.
דברתי על כמות מוגזמת של ארבעה רציפים לתחנת קצה בקו מישני. לצורך השוואה בתחנות גדולות ומרכזיות כמו לוד ות"א מרכז ואוניברסיטה קיימים ארבעה רציפים...

מס' הערות: הקו לא מוגדר כקו משני !

לא דברתי על זה.
דברתי על כמות מוגזמת של ארבעה רציפים לתחנת קצה בקו מישני. לצורך השוואה בתחנות גדולות ומרכזיות כמו לוד ות"א מרכז ואוניברסיטה קיימים ארבעה רציפים...
מס' הערות: הקו לא מוגדר כקו משני !
וכמות הנוסעים אמורה להיות רבה על-פי התחזיות. גם הקו ת"א- בית-שמש הוא הצלחה מסחררת ! בעתיד, יהיו במלחה 6 רציפים. הקו יתחבר גם עם הקו המהיר לבניני האומה. התחנה במלחה היא הגדולה בישראל מבחינת גודלה הפיזי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה