5 הופעות אהובות מהעונה (בינתיים)

naama59

New member
5 הופעות אהובות מהעונה (בינתיים)

חשבתי ש10 יהיה די מוגזם לאור המצב הקשה של העונה
אבל אם בא לכם, תוסיפו בכיף.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo18.gifהטופ 6 עוד לא שודר בארץ,סמנו ../images/Emo58.gif

איפה שיש צורך

אגב, ראיתם היום את דידי בתוכנית של אלן?

היא ראיינה אותה, ואח"כ היא גם שרה את Terrified- פשוט שלמות

LeAnnDylan

Well-known member
סרייסלי../images/Emo6.gif

אבל די באיזשהו שלב (עד הטופ 10) העונה לא הייתה ממש גרוע בעיניי אז יש כמה הופעות שאהבתי
(יותר מ-10) השאלה היא אם את מתכוונת להופעות רק מהטופ 12 ואילך או מתחילת הטופ 24?

l TearDrop l

New member
האמת שאני לא כזה מיואשת מהעונה..

אולי זה קשור לזה שמאז שדידי עפה לא אכפת לי באופן רשמי [וגם לפני זה האובססיה שלי לא התקרבה לרמות המדאיגות שלה
], אבל העונה זורמת למדי.. כאילו מבחינתי היא תישכח די מהר אבל היו לה כמה וכמה ביצועים שריירתי עליהם. קודם כל היתה פאקינג חמת חלילים שמבחינתי ניצחה את העונה ואפשר לכתוב לה כבר שיר ניצחון
. אם נתעלם מהנגן ומהצווחות של לי. קייסי ג'יימס- Jealous Guy, It's All Over Now קריסטל- Come Together (ואם זה לא ברור זה חתיכת הישג אחרי קרלי!), Give Me One Reason טים אורבן- Under My Thum דידי בנעאעמי- Playing With Fire, The Way I Am, ריהאנון שאין לי מושג איך כותבים [או מה זה אומר אם כבר O:] שיבון- Paint It Black לי- Beast Of Burden וגם Ready For Love של מייקל, Let It Be של קייטי, Falling in Love With you של טים וHonky Tonk Woman של מיס פיגי השחורה היו ממש סבבה ככה שלא התאכזבתי יותר מדי מההישגים של העונה חוץ מזה שכמה עפו מהר מדי בלי להוכיח את הפוטנציאל שלהם ושדידי היתה צריכה לזכות, אבל הו וול
. והשופטים סוף סוף לא מכעיסים אותי! הגעתי לאדישות החולנית ולנחלה:R

LeAnnDylan

Well-known member
Rhiannon

בעיקרון סטיבי ניקס כתבה את זה בתור שם של בחורה, בלי פירוש כלשהו אחרי שקראה בספר כלשהו (שכרגע שכחתי את שמו) על איזה בחורה שהייתה אובססית לבחורה אחרת בשם ריהנון. אבל כן יש לזה פירוש במיתולוגיה הוולשית ריהנון זהו שמה של אלת הסוסים. לפי וויקיפדיה, אחרי שכתבה את השיר נדהמה סטיבי לגלות כמה לדמות בשיר יש קווי דימיון לדמות המיתולוגית. קיצר בלה בלה בלה אחלה שיר למי איכפת על איזה חוויה לאסביט היא כתבה אותו

jess r

New member
חרא שיר

הייתי בשוק אחרי ההופעה של דידי שזה המקור. יך הם מגיעים מכל מיני שירים כאלו לתוצאות כאלו...

LeAnnDylan

Well-known member
לא נכון ../images/Emo7.gif

פליטווד מק
סטיבי
ריהנון
למרות שכן, הגרסה האיטית של דידי מושלמת ועושה רושם שתמיד הייתה צריכה להיות כזאת איטית כדי להוציא ממנה את המיטב. אבל אין על סטיבי ניקס

l TearDrop l

New member
איזה מאכזבO: אבל שם נחמד

תאכלס גם אני הופתעתי שהמקור מעפן לגמרי יחסית לביצוע של דידי, זה קרה עם כמה שירים שלהם כבר

שלי

דווקא יש לי יותר מ5 נראה לי ממש לא לפי הסדר.. Alex Lambert- Everybody Knows Katelyn Epperly - The Scientist Didi Benami - Rhiannon Didi Benami - What Becomes of the Broken Hearted Casey James – Jealous Guy Lee DeWyze - Treat Her Like a Lady Lee DeWyze - You're Still the One האמת שלא התלהבתי מההופעה.. אבל הסטודיו
Crystal Bowersox - People Get Ready

Yonyon50

New member
יש לי מלא... תתכוננו לחפירה

העונה הזאת כרגע לא משהו, אבל עד ההדחה של לילי, וההדחה של דידי בטופ 10, היא הייתה מעולה. מאז הביצועים היחידים שאני אהבתי (ועדיין אוהב) הם של הפייבוריטים שלי, ואולי 3-4 לא של הפייבוריטים. אז הנה זה בא (לפי דירוג הכי אהוב עד הכי פחות אהוב) - 1. Paint It Black - Siobhan Magnus 2. Come Together - Crystal Bowersox 3. Rhiannon - Didi Benami 4. Big Girls Don't Cry - Katie Stevens 5. Wild Horses - Katie Stevens 6. Me And Bobby McGhee - Crystal Bowersox 7. What Becomes Of The Broken Hearted - Didi Benami 8. Any Man Of Mine - Siobhan Magnus 9. Suspicious Minds - Siobhan Magnus 10. Think - Siobhan Magnuas 11. Chain Of Fools - Katie Stevens 12 . Treat Her Like A Lady - Lee DeWyze 13. Let It Be - Katie Stevens 14. Your'e No Good - Didi Benami 15. Give Me One Reason - Crystal Bowersox 16. I Fall To Pieces - Lilly Scott 17. Play With Fire - Didi Benami 18. Hand In My Pocket - Crystal Bowersox 19. Wicked Game - Siobhan Magnus 20. Baby, What Do You Want Me To Do - Katie Stevens 21. When You Believe - Siobhan Magnus 22. Hero - Michael Lynche 23. Don't - Casey James 24. Everybody Knows - Alex Lambert 25. I Feel The Earth Move - Katelyn Epperly 26. This Woman Work - Michael Lynche 27. Lips Of An Angel - Lee DeWyze 28. Somebody To Love - Todrick Hall

Yonyon50

New member
ויש עוד -

הפעם בלי דירוג: American Woman - Tyler Grady You And I Both - Joe Munoz Happy - Ashley Rodriguez Oh Darling - Katelyn Epperly The Scientist - Katelyn Epperly Fireflies - Lee DeWyze Midnight Train To Georgia - Crystal Bowersox Across The Universe - Siobhan Magnus A Little Less Conversation - Lee DeWyze Fixing A Hole - Lilly Scott

LeAnnDylan

Well-known member
רק 5 ? ../images/Emo10.gif

יש מלא! Rhiannon - Didi Benami Lean On Me - Didi Benami What Becomes Of The Broken Hearted - Didi Benami Chain Of Fools - Katie Stevens Feeling Good - Katie Stevens אם צריך רק 5 אז אלה ה-5. אם אפשר יותר אז יש גם את: (סדר רנדומלי בעיקר לפי שבועות כי ככה אני זוכרת) Play With Fire - Didi Benami I Fall To Pieces - Lilly Scott Fixing A Hole - Lilly Scott The Way I Am - Didi Benami Since U Been Gone - Todrick Hall What About Love - Janell Wheeler Wonderfull World - Alex Lambert You and I Both - Joe Munoz Here Comes Goodbye - Aaron Kelly Gugar, We're Going Down - Andrew Garcia Everybody Knows - Alex Lambert What's Love Got To Do With It - Todrick Hall Put Your Record On - Katie Stevens A Change Is Gonna Come - Lilly Scott The Scientist - Katelyn Epperly Breakaway - Katie Stevens House Of The Rising Sun - Siobhan Magnus I Feel The Earth Move - Katelyn Epperly Give Me One Reason - Crystal Bowersox Somebody To Love - Todrick Hall Wild Horses - Katie Stevens Paint It Black - Siobhan Magnus Beast Of Burden - Lee DeWyze Angie - Aaron Kelly Me & Bobby McGee - Crystal Bowersox Big Girls Don't Cry - Katie Stevens Let It Be - Katie Stevens Across The Universe - Siobhan Magnus Come Together - Crystal Bowersox Blue Suede Shoes - Aaron Kelly Suspicious Minds - Siobhan Magnus Baby What You Want Me To Do - Katie Stevens Don't! - Casey James Any Man Of Mine - Siobhan Magnus No One Needs To Know - Crystal Bowersox

LeAnnDylan

Well-known member
אל תתייחסו לשגיאות כתיב../images/Emo69.gif

אני מזה לא קוראת לפני שאני שולחת

jess r

New member
אהממ

ג'לס גיי - קייסי טריפייד - דידי. רולינג סטונס של טים. גיב מי ואן ריסן של קריסטל. לנדסלייד
ראויים לציון גם ריהאנון - דידי. טים בשבוע אלביס. טים בשבוע ביטלס. דידי משחקת באש. טריט היר לייק א ליידי של לי. לי ברולינג סטונס. דה ויי איי אם של דידי. קריסטל ובובי מקגי.

Mikey Weiss

New member
זו גם בערך הרשימה שלי

פלוס לי בשבוע אלביס לדעתי. אגב, איפשהו למטה יש איזה שמונים לינקים בספרדית בשבילך.

jess r

New member
כן ראיתי תודה ../images/Emo140.gif

מייד אתפנה לשמוע אותם, כרגע אני שומעת התחייבויות קודמות
ככה זה אחרי שבוע בלי מחשב.

למעלה