5 בבוקרר אייזו שעה מדהימה איזה שקט בחוץ השקט הניצחי
מ מי שנולד הרוויח New member 10/6/04 #2 ../images/Emo39.gifכלכך מסכימה איתך...כלכך יפה.. יום נהדר שיהיה לך..
מ מכשפת האופל New member 10/6/04 #4 גם אני מקסימה איתך באמת שעה יפה ללכת לישון הלכתי לישון בשעה הזו ווי איזה שקט טוב אף אחד לא מציק לך ולא שואל אותך כול מיני דמיני בקיצור טוב מאוד כול השקט הזה ואתה לא רוצה לנחש מתי קמתי
גם אני מקסימה איתך באמת שעה יפה ללכת לישון הלכתי לישון בשעה הזו ווי איזה שקט טוב אף אחד לא מציק לך ולא שואל אותך כול מיני דמיני בקיצור טוב מאוד כול השקט הזה ואתה לא רוצה לנחש מתי קמתי
ט טרבלסי New member 11/6/04 #7 שוב אני לא יושן שורפות לי העניים ודומעות ואין לי אינטרנט ובטח גם לא יהיה לי בא לי ליקפוץ ממיטת קומותיים
שוב אני לא יושן שורפות לי העניים ודומעות ואין לי אינטרנט ובטח גם לא יהיה לי בא לי ליקפוץ ממיטת קומותיים
Y yalda bli halom New member 11/6/04 #11 צהריים טובים לשניכם ../images/Emo13.gif סליחה שנדחפתי...רק רציתי לאחל לכם יום נהדר כמוכם... זהו.
ט טרבלסי New member 12/6/04 #14 לילה טוב כשהגשם יורד הילד ששם שוב בודד ואניייייהייי שובה בוכההה והיא מחכה רקק ל-חההה זהו לייילהה סתמיייי ואין כוכבייהיים
לילה טוב כשהגשם יורד הילד ששם שוב בודד ואניייייהייי שובה בוכההה והיא מחכה רקק ל-חההה זהו לייילהה סתמיייי ואין כוכבייהיים