...

DoubleD

New member
אחח

joy to my eyes למרות שהE קצת מוזרה, נראית כמו ת'רואו אפ יחסית לשאר האותיות..

DoubleD

New member
היא באבלית כזו, אין לה פינות כמו ל

לשאר האותיות.. מבין למה התכוונתי ?

Toze

New member
למה שיהיה פינה עם זה מורכב מבאר אחד

להסביר לך גם מזה באר? באבלס זה לא בהכרח טרו אפ וטרו אפ זה לא בהכרח באבלס ABSCREW UP YO' ASS

Toze

New member
בעצם שני בארים

אם מחשיבים את הבארצ'יק הקטנטן ההוא שעושה את החור

DoubleD

New member
אני יודעת מה זה מה

אם לא היית מנסה להיות קטנוני היית מבין שסך הכל ניסיתי להסביר למה הe לא מתחברת לי טוב עם שאר האותיות, יש להן סגנון- מסכים ? כן, יופי, רק ציינתי שלדעתי הe יכלה להיות יותר קשורה מבחינת סגנון והבאתי דוגמא לאיך היא בעצם נראית ביחס ל3 האותיות הקודמות. מה שיש בעיגולים האדומים זה ה(שניה, איך נקרא לזה בלי שתתפוס אותי על מונח מדעי) פינות שזורמות יותר באופן עיגולי (?!) ההשוואה של העיגולים הירוקים נעשה כדוגמא למה לא התחבר לי הסגנון. האמת אני חושבת שonerski הבין אותי כבר מהתחלה אז אל תזנש, אני עייפה וחולה...

Smartaman

New member
מה שאת אומרת הוא חסר כל הגיון...

לא נראה לי שאת מבינה בסגנון הזה של אותיות אז למה לעשות את עצמך חכמה... זאת לא אומנות רגילה שכל אחד יכול לבוא ולהגיד וואו זה נראה לי וזה לא... בהתחלה תביני בנושא ואז תגידי... לילה טוב ותרגישי טוב... לא באתי לקטול, רק הבעתי דעה ועצה... ONE LOVE

Steezo

New member
אני לא מאמין שאני אומר את זה

אבל בוויכוח הזה דנה צודקת בבירור. אסור לתת לעובדה שאתם חברים לסנוור אותכם ולתת לכם לגיטימציה לכל טעות. קל לראות כאן בקלות שה A וה B הם אנ ווי קלאסי, האמ היא חצי חצי (מכיוון שהיא סלופית במקצת) והאי לא שייכת כאן לא לסטייל ולא לזרימה... C'mon yo...

double M

New member
../images/Emo45.gif וואלה שיחקת אותה...

והם בדיוק הוכיחו את מה שאני סולד ממנו.

Steezo

New member
אחי

אולי היה קשה לראות את זה מההתחלה - כי תמיד צידדתי בחבריי בוויכוחים אלו. אבל זה היה כי האמנתי בכך ולא כי הייתי נגד אף אחד. כשאני מדבר עם ורייטרים אחרים על עניינים כאלו אני לא רואה את זה כ"חברים" או "לא חברים" או כל הגדרה טיפשית אחרת. זה למה הרבה אנשים לא אוהבים את הביקורות שלי על עבודות כי אני ממש לא מתייחס במיוחד למי שחבר שלי או לא. אני אומר את מה שאני חושב. ובנימה אופטימית זו - אני מקווה שאנשים אחרים יתחילו לעשות את זה ולא להגיד לאנשים שהדברים שלהם טובים כי "הם לא רוצים לפגוע בהם" או כי "הוא חבר שלי ולא נעים"... מה שאנשים לא מבינים זה שככה הם פוגעים בהתקדמות הורייטר השני... עמוק, הא?...

Smartaman

New member
דווקא אני אישית לא בטוח בנושא...

ננהל שיחה על זה... תסביר לי הכל ביתר ברור

onerski

New member
על מה אתם מתכווחים..

דנה צודקת, לא הייתי אומר שזה ט'רואו-אפי אבל זה לא אותו סטייל.. נגמר הסיפור:|

למעלה